• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kaan Aydos'un hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba eşimde kaan beyin hastası. tüp bebek önerdi bize bizde başladık tedaviye öncelikle aşılama olacak. Ama hastaneye gittimizde beni beni çagatay bey muayene etti murat beye danışıp ona göre tedavi uyguluyo. Burda bülent beyin hastası olanlar yazmış sizde de mi öyle oluyo yoksa siz direk bülent beyemi muayene oluyorsunuz bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde murat beyin hastası olan yokmu? nasıl doktordur bilgilimidir?

merhaba. ben henuz muayene icin ankaray gitmedim. teleonla gorustum. bende merak ediyorum yumurta takibini kendi mi yapiyor yoksa asistanlar falan mi?? bende 1 hafta icinde gidicem ozaman gorucem artikhihoyyyt

Arkadaşlar Ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptıranlar yumurta toplama esnasında lokal anestezi mi yapılıyor yoksa genel anestezi mi?

Arkadaşlar Ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptıranlar yumurta toplama esnasında lokal anestezi mi yapılıyor yoksa genel anestezi mi?

ben genel anestezi ile yaptırdım,pişman değilim yine öyle yaptıracam nasipse,çünkü anestezisiz yaptıran yanımdaki arkadaşlar ağrılı olduğunu söylemişlerdi

merhaba eşimde kaan beyin hastası. tüp bebek önerdi bize bizde başladık tedaviye öncelikle aşılama olacak. Ama hastaneye gittimizde beni beni çagatay bey muayene etti murat beye danışıp ona göre tedavi uyguluyo. Burda bülent beyin hastası olanlar yazmış sizde de mi öyle oluyo yoksa siz direk bülent beyemi muayene oluyorsunuz bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde murat beyin hastası olan yokmu? nasıl doktordur bilgilimidir?

benim doktorum murat beydi güya ama yüzünü bir veya iki defa gördüm,ben memnun kalmadım, bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum ama hastanede başarılı olduğunu söyleyen hastalar da vardı

esmerim çok saol canım, peki seninki uzun mu protokol yoksa kısa mıydı ?eğer kısa olduysa kaç kez ultrasona girdin ve hormon tahlili için kaç kez kan verdin ?hangi ilaçları kullandın? birde son olarak transfer hastenin alt katında mı yoksa üst katında mı gerçekleşti ?valla sorularım çok fazla oldu şimdiden hakkını helal et canım ,senin tutmadı ?

esmerim çok saol canım, peki seninki uzun mu protokol yoksa kısa mıydı ?eğer kısa olduysa kaç kez ultrasona girdin ve hormon tahlili için kaç kez kan verdin ?hangi ilaçları kullandın? birde son olarak transfer hastenin alt katında mı yoksa üst katında mı gerçekleşti ?valla sorularım çok fazla oldu şimdiden hakkını helal et canım ,senin tutmadı ?

evet canım tutmadı malesef, kısa rotokoldü tam hatırlamıyorum ama işlemler 12-15 gün sürdü.2 güne bir ultrasyon ve kan tahlili verdim.coasprin,estrafem ve adını hatırlayamadım vajinal jel kullandım, transfer ikinci katta oldu.sizin işlem başladı mı

cevapların için çok teşekkürler ,canım bizim işlemler karneleri dağıttıktan sonra başlıcaz yani 21 haziranda, adetin ikinci günü gelin demişti kaan aydos , rabbim hayırlısını versin.

o zaman sana tavsiyem doktora,hemşirelere merak ettiğin herşeyi sor çünkü sormazsan hiçbişey söylemiyorlar,birde senin doktorunu özel iste,fark istiyorlar ama olsun,bize söylemediler,sonradan duyduk,çünkü ilgilenmediler,hiçbir konuda bilgilendirmediler.o yüzden dikkatli ol,sonuçta bu senin hakkın,parasıyla yapıyorsun,herşeyi sor...hayırlısı olsun,Allah yardımcın olsun

benim doktorum murat beydi güya ama yüzünü bir veya iki defa gördüm,ben memnun kalmadım, bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum ama hastanede başarılı olduğunu söyleyen hastalar da vardı

benım doktorum da bulent bey her kontrolde o baktı yumurtalara
cok ta ılgıller
bana ıy bı ekıp gıbı geldı

kızlar tedavimiz bitti ankara tıp fakültesinde yaptırdık eşim tese ameliyatını kaan hoca yaptı maalesef hücre bulunmadı ve tedavimiz sonlandı

canım benım allah yardımcın olsun sabr versın neden son dedınkı esının hastalıgı neydı?

Back
X