cok gecmiş olsun cnm...
Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin inşallah.
Lütfen kendini suçlama. Bu tip kazalar hepimizin başına geliyor. Bunları daha büyük acılar yerine yaşanamış olarak düşün.
Bak daha geçen gün Can hiç aklıma gelmeyecek birşey yaptı ve aklımı başımdan aldı.
Biz o doğduktan sonra neredeyse bütün evimizin düzenini değiştirdik. Evde ne bir sivri köşe, ne kırılacak eşya ne de kimyasal madde bırakmadık. Bu nedenle de çok rahat dolaşmasına izin veriyorduk.
2 gün önce o salondayken ben banyoya gittim. Daha gireli 1 dk bile olmadan bir çığlık duydum yatak odasından arkasından da ağlama sesi. Aklım gitti resmen. Hemen gittim bizimki yatak odasındaki gardrobun arkasında 1 karışlık falan bir boşluk var. (Ütü masasını falan koyuyorum oraya) o boşluğa nasıl becerdiyse yan yan girmiş ve düz çıkmaya çalışınca sıkışıp kalmış. Dolabın köşesi iki kaşının ortasında. Delirdim tabii onu öyle görünce. Nasıl bir kuvvet bulduysam koca dolabı yerinden çekip çıkardım oğlumu. Hem alnını ortasında hem de burnunda kanamayan fakat ezilmeden dolayı kabuk bağlayan bir iz oluştuyavaş yavaş geçiyor tabii ama çok üzülüyoruz gördükçe.
Bu günlerde hep koltuklara tırmanmaya başlıyorlar. Açık pencere, yakınlarda sandalye falan bırakmamak gerekiyor.
Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizin yavrusunu.
canım öncelikle çok geçmiş olsun allah beterinden korusun tüm çocuklarımızı inş. :Saruboceq:bugün iki üç kişiden bi formul öğrendim. yanıklarda çok işe yarıyo dedi hepside. ayrı ayrı insanlar birbirini tanımayan. yumurtanın sarısı üç adet bir tavada yağsız iyice yakınca bir yağ çıkarıyormuş. yanık yere sürünce iz kalmıyomuş. denesem mi diye düüşünüyorum. ama eşim sağlıkçı ve acayip sinirlenir böle alternatif tıp ile ilgili şeylere. ama o kadar övdüler ki. napsam bilemedim siz olsanız doktorun verdiği kremlere ek olarak denermisiniz ki
canım öncelikle çok geçmiş olsun allah beterinden korusun tüm çocuklarımızı inş. :Saruboceq:
okurken içim cız etti inan :çok üzgünüm:
dediğin yumurta yağına gelince onu bizzat kayınvalidem denedi. kışın bacaklarının üstüne sıcak su torbası koymuş ve torbanın patlaması sonucu çok feci şekilde yanmıştı. doktor ameliyat bile dedi. eğer olmazsan bacakların büzük kalır dedi. ama o olmadı bu yağı sürdü hergünde yumurta yedi. şu an çok şükür büzülme falan olmadı ve izide az kaldı yaşına rağmen. yumurtadaki protein hücre yenilediği için sanırım izi engelliyor. yumurta yağının bir zararı olmaz diye düşünüyorum
tekrar çok geçmiş olsun çarçabuk atlatsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?