Kaan yandı kızlar:(((

ilknur77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
178
1
116
48
İstanbul
çok canım acıyo.. cuma günüydü akşam çayın yanında yiyelim diye kek yaptım kaan uyurken ( yapmaz olaydım.. keki fırına attım.. kaan uyandı.. emzirdim.. kalktı gezinmeye başladı evde bende keki fırından çıkartayım o mutfakta yokken dedim.. demez olaydım (( tam tepsiyi elime aldım.. daha fırından çıkartırken kaan bacaklarımın arasına girdi... ağzını açıp yukarı baktı.... 4 senedir kullandığım lanet olası fırının ilk defa ızgara teli içinden kaydı kaydııı düştü oğlumun bebeğimin ağğzınaaaa diline yanaklarınaa yaktı yaktı geçti çocuğumun ağzından. eridim bittim bittim kahroldum ben. anlattığım olay 5 saniye bile sürmedi. 180 derece sıcak fırının ızgara teli bebeğimin ağzında yaladı geçti düşünmeyin bile sakın.. çok içim yanıyo. onun ağzı iyi çok şükür 2.derece yanmış. ben hemen o anda musluğn altına attım agzına su çarptım eşimde banyodaydı.hemen buz koyduk yanık kremi filan. Kaan çok iyi çok şükür bugün yeniden doktora gittik cildiyeye kalmaz hiç bi iz merak etme annesi dedi. dedi ama benim içimin yanması geçmedi geçmiyo. ağlamaktan bi hal oldum anneme dedim gel benle kal hiç iyi değilim. benn ağlıyoum Kaan gözlerimi siliyo çocuğum kendinin ne halde olduğunu bile bilmiyo. dili bile yanmıştı ama o gece iyileşmiş dili. o kadar dikkat o kadar sakınma 5 saniyede kül oldu gitti. Allah sabır versin bana çok zor günler geçiriyorum bir sürü senaryolar geçiyo kafmdan allahım rüya olsun ne olur die bi bakıyorum gerçek. allahım ben yansaydım ne olurdu bebeğimin yerinde diye.. nafile. eridim bittim. ama nazara geldi bi tane kuzum benim. o gün arkadaşıma gittim çay içmeye ne güzel bir çocuk bu dedi yüzü çok güzel kime benziyo böle dedi eve geldik böle oldu.tabi kötü niyetle demediğini biliyorum maşallah bile dedi kadıncaz ama işte ne biliim kendimi avutuyom galiba. Aman dikkat edin bebeklerinize .ben bakamadım oğluma yapmaz olsaydımda aç kalsaydım o gün . Dilerim Allahtan en büyük kazamız bu olsun

Çok geçmiş olsun küçükken kız kardeşimin başına da gelmişti sobada kaynayan fokur fokur ıhlamur koluna ve bacağına gelmişti Off düşünmesi bile kötü kazara oldu tabi ama annemin o hali hiç gözümün önünden gitmez bir an o anı yaşadım
Kaanımıza 41 kere maşallah diyelim gördüğü göreceği bu son olur işallah tekrar geçmiş olsun.

çok çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.çok korkarım zaten çocukların kazalarından.Allah beterinden korusun.

canim benim cok gecmis olsun Allah bir daha boyle kazalar yasatmasin.Sende sogukkanli olmaya calis canim.Moralini yusek tutki yavrununda psikolojisi bozulmasin.

Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin inşallah.
Lütfen kendini suçlama. Bu tip kazalar hepimizin başına geliyor. Bunları daha büyük acılar yerine yaşanamış olarak düşün.
Bak daha geçen gün Can hiç aklıma gelmeyecek birşey yaptı ve aklımı başımdan aldı.
Biz o doğduktan sonra neredeyse bütün evimizin düzenini değiştirdik. Evde ne bir sivri köşe, ne kırılacak eşya ne de kimyasal madde bırakmadık. Bu nedenle de çok rahat dolaşmasına izin veriyorduk.
2 gün önce o salondayken ben banyoya gittim. Daha gireli 1 dk bile olmadan bir çığlık duydum yatak odasından arkasından da ağlama sesi. Aklım gitti resmen. Hemen gittim bizimki yatak odasındaki gardrobun arkasında 1 karışlık falan bir boşluk var. (Ütü masasını falan koyuyorum oraya) o boşluğa nasıl becerdiyse yan yan girmiş ve düz çıkmaya çalışınca sıkışıp kalmış. Dolabın köşesi iki kaşının ortasında. Delirdim tabii onu öyle görünce. Nasıl bir kuvvet bulduysam koca dolabı yerinden çekip çıkardım oğlumu. Hem alnını ortasında hem de burnunda kanamayan fakat ezilmeden dolayı kabuk bağlayan bir iz oluştu yavaş yavaş geçiyor tabii ama çok üzülüyoruz gördükçe.
Bu günlerde hep koltuklara tırmanmaya başlıyorlar. Açık pencere, yakınlarda sandalye falan bırakmamak gerekiyor.
Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizin yavrusunu.

canım çok geçmiş olsun yazını okurken benim içim yandı ya.rabbim çocuğuna şifalık versin bütün annelerin kuzularını korusun.

canım çok geçmiş olsun.kendini suçlama ,olur böyle kazalar..allah daha beterinden korusun.benim oğlumda 2 yaşındayken yanmıştı.kayınvalidemin bağ komşusuna gittik o da soba yakmış.ben de hataki çocuğa sobayı anlatmadım,uyarmadım..çocuk sobayı bilmediği için gitti yapıştı sıcak sobaya.dudağının üstündeki derinin kalktığını saniye saniye gördüm.aldığım gibi lavobanın altına sokmuştum...ben de senin gibi yandım o gün,ciğerim yandı.ama allaha şükür iz kalmadı.hücreleri çok taze annesi hemen onarır kendini.üzülme...

Allah razı olsun hepinizden o kadar moralsiz o kadar mutsuz üzgünüm ki anlatamam bak kaç gün oldu toparlanamadım hala gözlerim şiş ağlama krizlerim bitmedi ki. annemi aradım dedim gel dayanamıyorum ben çok kötüyüm diye. sağolsun geldi iki gündür bende kalıyo daha iyiyim ama bu çocuğa ne olmuş böleeee diye her soran olunca üzülüyorum yeniden yaşıyorum o anı. Allah hepinizin bebeklerini korusun esirgesn .

bacım ya sizde geçmiş olsun ya kaan da öyle girmediği delik yok evde:))) bizim evdede ve hatta misafirliğe gittiğimiz evlerde bile önce şekil değişikliği yapıyoruz öyle oturuyoruz. ya ne kadar sakındığımı bilemezsin ve bende fobi yanmak. hayattaki en büyük fobim hemde kafayı yedim kaç gündür nası yaktım çocuğumu diye. Allah esirgesin bebeklerimizi.

bugün iki üç kişiden bi formul öğrendim. yanıklarda çok işe yarıyo dedi hepside. ayrı ayrı insanlar birbirini tanımayan. yumurtanın sarısı üç adet bir tavada yağsız iyice yakınca bir yağ çıkarıyormuş. yanık yere sürünce iz kalmıyomuş. denesem mi diye düüşünüyorum. ama eşim sağlıkçı ve acayip sinirlenir böle alternatif tıp ile ilgili şeylere. ama o kadar övdüler ki. napsam bilemedim siz olsanız doktorun verdiği kremlere ek olarak denermisiniz ki

canım öncelikle çok geçmiş olsun allah beterinden korusun tüm çocuklarımızı inş. :Saruboceq:
okurken içim cız etti inan :çok üzgünüm:
dediğin yumurta yağına gelince onu bizzat kayınvalidem denedi. kışın bacaklarının üstüne sıcak su torbası koymuş ve torbanın patlaması sonucu çok feci şekilde yanmıştı. doktor ameliyat bile dedi. eğer olmazsan bacakların büzük kalır dedi. ama o olmadı bu yağı sürdü hergünde yumurta yedi. şu an çok şükür büzülme falan olmadı ve izide az kaldı yaşına rağmen. yumurtadaki protein hücre yenilediği için sanırım izi engelliyor. yumurta yağının bir zararı olmaz diye düşünüyorum
tekrar çok geçmiş olsun çarçabuk atlatsın inş.

bu yağı öneren kişilerden de benzer ağır yanık hikayeleri dinledim etkili olduğu konusunda ısrarlılar annem dene ne olur ki diyo ama bende allah esirgesn durduk yere hasar vvermek istemiyorum çocuğa. hızlı da iyileşiyo aslında ama iz kalması konusunda endişeliyim işte. çok teşekkür ederim cevabın için hayırlı geceler

okurken gözlerim doldu

zaten ileri derecede yanık değil dr geçer demiş
bence normal kremlerine devam et

gecmiş olsun.normal kremler geciriyor.izde kalmıyor.benim kızımda kücükken yanmıştı.dr.un verdigi kremlerişe yaradı.allah daha büyük kaza vermesin.

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin gene ucuz atlatmışsınız daha kötüsüde olabilirdi sakın bunun için kendini suçlama bizimde başımıza gelebilir kimse bilerek ve isteyerek böyle bişey yapmaz yapamaz zaten allah beterlerinden korusun canım yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…