Canım doktorunuza contratubex jeli sor istersen. Ameliyat ve yanık izleri için kullanılıyor diye biliyorum ben. Anneme de sordum şimdi 2.derece yanık iz bırakmaz diyor. Öpüyoruz miniği :)
ah canım ya sizede geçmiş olsun nasıl şimdi ecrin. iz filan kaldı mı. biz misafir filan gelse bile sehpa kullanmıyoruz herkes elinde tutuyo bitince masaya koyuyo tembihiyoruz her geleni. ama olacağın önüne geçilmiyo işte. kaanın yüzünde yara kalmadı sadece kızarıklık var yanaklarında inşalllaaah onlarda silinir. baktıkça üzülüyorum çünkü. bizede iz kalmaz dedi doktor. contratubex verdi iz kalmaması için bide güneşe çıkartma dedi. çıkmıyoruz. akşam altıdan sonra çıkıyoruz. acayip hırçınlaştı. evin tam önünde park var. gündüzleri çockları orada gördükçe atıyo kendini yerlere bizde çıkalım diye zavallım ama biraz daha çıkartmayacam sıkılsada. en büyük kazamız bu olsun diyelim bacım allah esirgesin cümlemizin bebeğinicanımmm çok geçmiş olsun bundan 15gün öncede çaydan ecrin yandı misafir vardı çay içilirken kızımı masasına oturttum elinede hamur verdim ki oyalansın diye çaylar bitti bi babamız içiyodu kızımı indirdim eşimide tembihledim dikkat et diye ben mutfağa geçtim misafirler kalkalım artık dediler eşim bardağı sehpanın üstüne koymuş kızımda sehpanın üstüne çıkmış içmek için eline almış karnına döküldü allahım o ne geceydi yaaa mahvoldum 4 5 gün pansumana gittik sonra kendimiz merhem sürdük kabuk attı şimdi hafif bi iz var doktor geçer iz kalmaz dedi allahım inşallah görüp görecekleri bu olur allah onların acılarını yaşatmasın bizlere çok acı bişey
Seni tanimiyorum yazini simdi tesadüfen okudum, bir okadar hissettim Okurken gözlerimden yas geldi agladim.. bende bir anneyim seni o kadar iyi anliyabiliyorumki minik kaan´a cook gecmis olsun yavrum yaa ... biz ne kadar dikkat etsekte her an baslarina bisey geliyor ama allah koruyor onlari ve onlarin yaralari bizden coook cok cabuk iyilesiyor .. bu en kötü kazasi olsun insallah basina birdaha böyle birsey gelmez. Sende kendini suclama sen zaten istermiydin hic o senin canin kanin.. cok gecmis olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?