Kaan yandı kızlar:(((

ayyyy kıyamam annesi yaa işte annelik işte annelik işte annelik çünkü okurken boğazım düğümlendi gözlerim doldu onların tırnağına zarar gelmesin diye uğraşıyoruz ama işte bu da bi kaza annesi üzülmemeye çalış zaten onun cildi taze olduğu için yenileme iyileşme şansı var üzülme annesi iyi ki bi hastalığı yok napıcan en azından bununla avunmaya çalış geçmiş olsun allaha emanet olunuzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim oğlum yandığında da bana da söylediler bunu.bi de elmanın suyunu sür hiç iz kalmaz dediler.ama ben cesaret edip süremedim kremler iz bırakmadı şükür.sen doktorun dediğini yap bence.geçer iz kalmaz canım...benim oğlumun kat kat derisi kalmıştı o bile geçti.üzme kendini...

canım çok geçmiş olsun allahım koruun bebeklerimizi ama kendinide bu kadar yıpratma sen nerden bileceksin böyle olcağını

canım ya okurken içim cız etti ağlamamak elde değill çocuk işte düşe kalka büyüyecek ama hareketlenmeye başlayınca dikkat dikkat etmek gerekiyo

canım çok gecmıs olsun kendını suclama olacagı varmıs olmus ki allaha sukur ıyı bebegın izde kalmaz demısler uzme artık kendını kaancıgımı cok opuyorum

cok gecmis olsun canim
Allah beterinden korusun
kendini yipratma cok , nerden bilicektinki böyle olacagini

çok geçmiş olsun canım bebeğinle sağlıklı nice güzel günlere

rabbim acil sifalar versin inan yutkunamadım okurken allah hepsini korusun meleklerimizin. inan kendi başıma gelmiş gibi canım yandı okurken canım benim yaşadıgınızın en agırı bu olsun rabbim kimseye yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın bizi

Canım doktorunuza contratubex jeli sor istersen. Ameliyat ve yanık izleri için kullanılıyor diye biliyorum ben. Anneme de sordum şimdi 2.derece yanık iz bırakmaz diyor. Öpüyoruz miniği :)

cok büyük gecmis olsun canim, ama bukadar kendini harab etme bak daha kötüsü olabilirdi Allah korusun, ama iyi oglun!!
Kendini bukadar suclu hissetme, beline baglayip etrafta dolastiramazsin yaa... cocuk bunlar herseye saldiriyorlar!! en büyük kazaniz bu olsun bnlada kalir insallah! neolur kendini suclama kendinde sucu arama!! dedigin gibi annen flan birisi yanina gelsin yanliz kalma! bak sen simdi agliyorsun oglum gözyaslarimi siliyor diyorsun o daha üzülüyordur simdi annesinin,birtaneciginin agladigini görünce hissetmiyormu saniyorsun, aglama annesi gecicek bu günlerde!

son yazdigini biraz önce okudum birak öyle böyle basklarindan duyduklarini bence doktorunun söylediklerini uygula, biliyorum icinin rahat etmesi icin ama yan etkide yapabilir bunu unutma ozaman daha kahrolursun, doktoruunun verdigi kremleri kullanman yeterli olur diye düsünüyorum ben!

hepinizden allah razı olsun arkadaşlarım. iyiki varsınız. okudukça içim daha rahatlıyo. kaan öyle hızlı iyileşiyo ki inanamıyorum. hiç umrunda değil yanıkları çok şükür yemesi içmesi yerinde. diş bilem çıkartıyo çok şükür. dr un verdiği kremleri kullanıyorum sadece şimdilik. alternatif fikirleri sadece dinliyorum şimdilik. dediğiniz gibi ya yan etki yaparda daha kötü edersem hiç affetmem kendimi. dudaklarının kenarlarından yanakları komple yanık. iki gündür akşam 6 dan sonra dışarı çıkıyoruz herkes çikolata yemiş sanıyo kaanı:) iyiyiz çok şükür annemde hala yanımda sağolsun oda çok moral veriyo sizin gibi. tekrar çok teşekkür ederim desteğiniz için

çok geçmiş olsun kuzuya içim parçalandı resmen görünmez kaza işte rabbim görünür görünmez tüm kazalardan korusun yavrularımızı

benimde en korktuğum şey bu kazalar... çok geçmiş olsun...
bi fena oldum gözlerim doldu boğazım düğümlendi valla okurken..
Allah korusun kollasın yavrularımızı...

çok büyük geçmiş olsun.. kendini çok yıpratma kaza işte sen elinden geleni yapmışsın. her şeyde bir hayır vardır belkide daha büyük bir kazayı def ettiniz böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…