- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatlerce düşünmedim ya fikir alıp alıp konuşmak istedim illa kaynana konusumu açalım
Evet polislerin işi toplum huzurunu sağlamak![]()
Evet polislerin işi toplum huzurunu sağlamak![]()
Benim Atm de değilde Alman konsolosluğunda başıma gelmişti. kapanmasına 20 dk vardı bende belge gösteriyordum 2 sıra arkamdaki "of bi bitmedi soruları, kapanmak üzere işimiz yarına mı kalacak, eşek gibi bekliyoruz" bi dünya yüksek sesle söyleniyordu. Ya sabır çekerken benle ilgilenen bayan görevli "madem önemli işiniz var erken gelseydiniz, milleti sözle taciz etmeye hakkınız yok" diye bi bağırdı adam kıpkırmızı olup susmuştu
Hani burda dertlerimizi falan konuşuyoruz ya, canımız konuşmak istedi diye konu açmıyoruz falan...
Yanlıs anlamayın ben kimseniz yok diye biliyordum. Annenizle aranız iyi mi cok sevındımBugün bankamatikte para çekerken iki defa çekmek zorunda kaldım ilkinde tutarı vermedi tutarı düşürüp çektiğim de verdi. Fatura yatırmadım ödeme yapmadım sadece iki kez para çektim hani çok çok uzun süre harcamadım.
Parayı çekip dönüp giderken sıradaki beyefendi Kartını takarken yüksek sesle söylenmeye başladı.
Dönüp bir sorun mu var dediğimde yok devam et diyerek elini kaldırdı.
Yanımda annem vardı. İki saniye durup cevap verip vermemek arasında kaldım annem var üzülür diye sustum ama nasıl içimde kaldı.
Keşke diyorum devam etmiyorum deseydim.
Siz böyle saygısızlaşan insanlara karşı nasıl davranıyorsunuz
Bana sorun demedim kiYoo hassas değilim. Sadece fikir almak istedim. Bundan sonra buraya konu açmadan size sorarım
şimdiye kadar hiç polis çağırdınız mı ve hangi durumlarda ?Polis çağırırdım çünkü durduk yere gerginlik çıkarmaya çağıran o
sizin durum da egonuzu korumak oluyor, polisin de öyle bir görevi yok .Evet polislerin işi toplum huzurunu sağlamak![]()