Herkese iyi akşamlar.Çok sevdiğim bir arkadaşım aynı zamanda sevgilimin kuzeniyle beraber ve biz onlar vasıtasıyla tanışıp kaynaştık.Az önce canımı sıkan bir olay yaşadım ve suçlunun kim olduğu konusunda fikir almak istiyorum.
Geçen hafta sevgilimle buluştuğumuzda kuzeninin bu kıza borç verdiğini söyledi başı sıkışmış banka faiz koymuş ve bir şekilde çocuk kıza yardım etmiş ödemişler bu iyi hoş fakat arkadaşım bunu benimle paylaşmamıştı ben de bilmiyomuş gibi devam ettim.İki gün önce sevgilimin kuzeniyle bir konu hakkında konuşurken bu konu açıldı bana kendisi söyledi borç verdiğini ve böyle böyle oldu diye anlattı.Arkadaşımın üye olduğu yere bende üyeyim ve benim adıma girdiği siparişleri vardı benim bilgim dahilinde.Dün bana mesaj geldi fatura ödenmemiş ve 10 lira faiz koyulmuş ben de bunu söyledim ödenmemiş fatura varmış o borç gibi çok faiz koymasınlar benim bu borç konularını bildiğimi öğrenmesin aranız açılır sen uyar sevgilini dedim sırf arkadaşımın iyiliği için ve üstüne basa basa da konuşmalarımızı sil okursa aramız bozulur dedim ama silmemiş.
Bugün arkadaşım bana uğradı içeri davet ettim girmedi soğuktu bende arkasından mesaj attım üsteledim ve öğrendim konuşmalarınızı okudum dedi.
Senin arkandan dedikodu yapmamışım sırf senin iyiliğin için sevgilinle aran bozulmasın neden onlara söyledin diye kavga etmeyin diye sevgiline söyledim dedim çünkü bu borç konusunu bana kendisi anlatmadı ve sevgilisinin anlattığını bilirse incinmesin üzülmesin diye düşündüm.Konuşmak istemiyorum şuan dedi ne olursa olsun benim hakkımda benden habersiz tartışamazsınız dedi ve sevgilin de sağolsun çok açık ağızlıymış dedi.Suçlu olan ben miyim bilmiyorum ama yine de özrümü diledim.Ne yapmalıyım dostluğumuzun bozulmasını istemediğim çok sevdiğim bir arkadaşım