Kabahat bende mi? Acil yardım

Marya21

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
179
23
13
32
Herkese merhaba yazım hatası olabilir şimdiden özür dilerim. Eşim benimle konuşmuyor ilgi göstermiyor zaman geçmek bilmiyor eşimle olduğum zaman. Ama ben çok seviyorum eşimi Ama böyle yaptığı için ben kendime olan güvenimi kaybettim. Bakımlı güzel biriydim Ama şimdi ise saçımı bile taramak içimden gelmiyor . Kim görse beni deli psikolojin bozulmuş diyor bana. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Şimdi diyebilir siniz ki Dr felan git onada gitmek istemiyorum. Aklımda hep sorular var. Ben çirkinmiyim acaba kilomu aldım aynada saatlerce konuşuyorum sonrada ağlıyorum. Beraber bir film izlesek asker arkadaşım gibi duruyor yanımda robot gibi. Böyle yaptığı için zamanla duygusuz umutsuz oldum iyice bozuldu psikolojim neden böyle bilmiyorum. Şuan nasıl yazıldığımıda bilmiyorum. Bir örnek vereceğim işten gelir yemek yer ya telefon yada televizyon izler gece de sanki mecbur muş gibi aşkım öpeyim de yatayım diyor ben hayır diyorum sırtını dönüp uyuyor. Ben evde yokmuşum gibi davranıp gece de böyle diyor bende müsaade etmiyorum buna. Birde cinsellik te ne zaman isterse o zaman olur o zaman da acı dan başka birşey hissetmiyorum. Ben duygusal biriyim elimi tutması 5 dk konuşması bana yeteli onu bile çok görüyor bana. Benim suçum var annesi gibi davrandım zamanında çok ilgi gösterdim bayan gibi davranmadım ben bilmez dim böyle olacağını. Resmen beni bir arkadaşı gibi görüyor sanki ama ben çok acı çektim bugüne kadar herşeyi alttan aldım son kez birşeyler yapmak istiyorum ne yapmam lazım kendimde neleri değiştir mem gerekir

Madem telefonla ilgileniyor , indirin bir oyun beraber oynayin boylece bir iletisim kurmuş olursunuz.
Ya da bir diziye başlayin bir film izleyin.

Öncelikle kendinizi sevin.
Saçlarınız onun değil, sizin için güzel olmalı.
Eşinizi asla normal bulmuyorum, genele uymuş gidiyor sadece.
Kendi keyfince hayat sürüyor, bu keyfi hazırlamakla mükellef de sizi seçmiş.

Onum sevgisizliğinin sizi bitirmesine izin vermeyin, kendinizde suç bulmayın.
Anormal olan o, bunu kabul ederseniz değişiminiz başlayacak.

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde o zorlamayin bende cok zorladimm basimi yastiga koydugumda doktugum goz yaslarinin hissi hic eksilmedi. Okdr sevdimki kalbimi istese söküp verecek kadar. Defalarca soz verdim ke ndime umarsamiycammm ilgi beklemicem diye hep bi gulusune sozumden vazgectim.Suan mi suan yoruldumm artik ne beklemek nede umutlanmak adina 1 damla hissim yok umut etme zor biliyorum ama bekleme gelmeyecek birisine degmiyo kendini basla seylere yonelt o yokmus gibi davran kendine hazirlan kendine guzel ol😣😓hersey gonlunce olsun cok uzuldüm.

Kabahat sizde değil.Hangi kadın, gündüz yok sayılıp sadece gece işi düşünce yılışan birine karşılık verebilir ki?
Sizde ki tek hata kendinize, eşinize verdiğinizden daha az değer vermeniz.
Niye ayna karşısında sorguluyorsunuz ki kendinizi?
Geçin ayna karşısına,yapın saçınızı makyajınızı ve eşinizi yok sayın.Mutsuz görünmeyin,ilgi dilenmeyin.
İlgi diye yalvaran hiçbir kadın karşılığını almamıştır.Ama özgüvenli, umursamaz olun bakalım bu sefer o düşünmeye başlayacak.
Kim bu adamlar ya hu bu kadar kendinizi heder ediyorsunuz.. Ömür geçiyor ömür.Deger mi heba etmeye.

Öncelikle kendinizi sevin.
Saçlarınız onun değil, sizin için güzel olmalı.
Eşinizi asla normal bulmuyorum, genele uymuş gidiyor sadece.
Kendi keyfince hayat sürüyor, bu keyfi hazırlamakla mükellef de sizi seçmiş.

Onum sevgisizliğinin sizi bitirmesine izin vermeyin, kendinizde suç bulmayın.
Anormal olan o, bunu kabul ederseniz değişiminiz başlayacak.
Kendim için de yapmak gelmiyor içimden sorun da burda bütün enerjim eşimi düşünerek geçiyor sizce beni sevmiyor mu artık

Kendim için de yapmak gelmiyor içimden sorun da burda bütün enerjim eşimi düşünerek geçiyor sizce beni sevmiyor mu artık
Kendini sevmeyen birini kimse sevmez.
Bunu bilir, söylerim.
Elbet seviyor ama ilgisini kaybetmiş olabilir.
Üzerine çok düşmeniz, kendinizi ona adamanız heyecanını yitirmesine ön ayak olmuştur belki de.
Sizin değil, onun cepte görmesiyle oluşan hata bu.

Cok uzuldum ama hic ayrinti vermemissiniz kac yillik evlisiniz ne zaman boyle oldu hep mi boyleydi vs ?
1 yıldır böyle hep öyle değildi hani istemediğimiz sevmediğiniz bir yemek olur canınız çekmez zorla bir iki lokma yemeye çalışır sınız ya. Benim eşim de benle beraberlik olduğu zaman vücuduma dahi dokunmaz ben 5 dk işini görüp sırtını dönüp uyuyor ben çok kötü oluyorum pasaklı biri değilim hatta eşimden daha temizim böyle olunca kendime olan güvenim yok oldu

Kendini sevmeyen birini kimse sevmez.
Bunu bilir, söylerim.
Elbet seviyor ama ilgisini kaybetmiş olabilir.
Üzerine çok düşmeniz, kendinizi ona adamanız heyecanını yitirmesine ön ayak olmuştur belki de.
Sizin değil, onun cepte görmesiyle oluşan hata bu.
Peki ne yapmam gerekir kendimi değiştir nem konusunda öyle biri olarak görünmek istemiyorum artık

1 yıldır böyle hep öyle değildi hani istemediğimiz sevmediğiniz bir yemek olur canınız çekmez zorla bir iki lokma yemeye çalışır sınız ya. Benim eşim de benle beraberlik olduğu zaman vücuduma dahi dokunmaz ben 5 dk işini görüp sırtını dönüp uyuyor ben çok kötü oluyorum pasaklı biri değilim hatta eşimden daha temizim böyle olunca kendime olan güvenim yok oldu
Seni kirmak istemem ama acaba gay olabilir mi? Sevismeden oksamadan zorla biseyler yapiyo gibi

Kabahat sizde değil.Hangi kadın, gündüz yok sayılıp sadece gece işi düşünce yılışan birine karşılık verebilir ki?
Geçin ayna karşısına,yapın saçınızı makyajınızı ve eşinizi yok sayın.Mutsuz görünmeyin,ilgi dilenmeyin.
İlgi diye yalvaran hiçbir kadın karşılığını almamıştır.Ama özgüvenli, umursamaz olun bakalım bu sefer o düşünmeye başlayacak.
Kim bu adamlar ya hu bu kadar kendinizi heder ediyorsunuz.. Ömür geçiyor ömür.Deger mi heba etmeye.
Benim tek bir eşim var ve aynı evin içinde benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor zaman geçmiyor

Peki ne yapmam gerekir kendimi değiştir nem konusunda öyle biri olarak görünmek istemiyorum artık
Öncelikle çok değerli, bu dünyada eşsiz olduğunuzu tekrar idrak edin.
Sizden bir tane yok, bu hayattan da başka yok.
Çok canınızı sıkarsa boşayabileceğiniz rahatlığına bürünün.
Bu hayat bir girdap değil sizi yutsun, siz şekil vereceksiniz.

Öncelikle çok değerli, bu dünyada eşsiz olduğunuzu tekrar idrak edin.
Sizden bir tane yok, bu hayattan da başka yok.
Çok canınızı sıkarsa boşayabileceğiniz rahatlığına bürünün.
Bu hayat bir girdap değil sizi yutsun, siz şekil vereceksiniz.
Yapamıyorum boşanmaktan korkuyorum acaba benim çocuğum yok diye böyle

çok üzülürüm ve bunu içim de tutamıyorum hemen dışıma yansıyor

Benim tek bir eşim var ve aynı evin içinde benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor zaman geçmiyor
E tamam anladık orayı,bizde diyoruz ki oturup yas tutmanın alemi yok.Acidan zevk mi alıyorsunuz.Ayrica hepimizin kocasida sürekli peşimizde pervane değil..Ya silkelenip kendinize gelin,yada bu şekilde kendinize acıyarak geçirin zamanınızı.Esinize bağlılığiniz biraz bağımlılık gibi geldi.İnanin enerjinizin düşüklüğünü ben burdan hissettim.Bi kendinize gelin ya hu.Sanki cenaze çıkmış Allah korusun

Back
X