- 30 Ocak 2013
- 29.429
- 43.925
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
kızlar daha önce aldatıldım diye bir konu açmıştım. benim eski öküze takan biri vardı aralarında ne var blmiyorum ama benim manevi ablamın samimi arkadaşıydı. benzer işler olduğu için sektörde birbirlerini tanıyorlar. kıza dedim ki böyle böyle karşındaki adam bu yapıda biri. haberin olsun. sende kanma diye. ama ben suçlu çıktım kız bana resmen vazgeç artık dedi. kızı çok önceden tanıyorum. çok sevdiğim birinin elemanı. üstüne üstelik manevi ablamın yakın arkadaşı diye uyarayım dedim ama cidden bazıları aldatılmadan aklı başına gelmiyormuş.
Vazgeç dediği adamla biz ayrılalı bir hafta olmuş ve hiç bir iletişimimiz yok. belli beyefendi kız peşinde. zerre umurumda değil ki aldatılmayı asla hazmedemem ben. ama mani olmaya çalıştıklarımız da kendini birşey sanıyor.
bir dur düşün dimi ateş olmayan yerden barut çıkar mı ? bir sor ben sana o beni aldattığı kızın adı sanına kadr vereyim gör bak nasıl aldatıyormuş insanı
kız birde evinden yeni cenaze kalktığı halde adamın ayağına tatile gitmiş. adamın olduğu yere vay be mideye bak
Vazgeç dediği adamla biz ayrılalı bir hafta olmuş ve hiç bir iletişimimiz yok. belli beyefendi kız peşinde. zerre umurumda değil ki aldatılmayı asla hazmedemem ben. ama mani olmaya çalıştıklarımız da kendini birşey sanıyor.
bir dur düşün dimi ateş olmayan yerden barut çıkar mı ? bir sor ben sana o beni aldattığı kızın adı sanına kadr vereyim gör bak nasıl aldatıyormuş insanı
kız birde evinden yeni cenaze kalktığı halde adamın ayağına tatile gitmiş. adamın olduğu yere vay be mideye bak
Son düzenleme: