Sebze Yemekleri Kabak Bayıldı -TaT Sponsorlugunda

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
Degisiklik yapıcam ya illa kabagı bayılttım ama patlıcana gore daha hafif oldugunu soyleyebilirim ve lezzetide harika deyip tarife geciyorum..

Malzemeler:
domates
kabak
kırmızı ve yesil biber
salca
sogan
tuz pulbiber istege baglı
ve ben peynirde kullandım buda istege baglı

Yapılısı
oncelikle kabakları temizleyip ikiye boluyoruz ve icini oyuyoruz..ardından kızgın yagda birkac dakika kızartıyoruz..

ardından pecete ustune koyuyoruz ki fazla yagını alsın..ardından soganı sote seklinde dogruyoruz ve sarımsagıda kucuk kucuk kesip ekliyoruz biraz pembestikten sonra biberleri ve domatesi ve salcayı ekliyoruz suyunu cekene kdr pisiriyoruz tuz ve pul biberi ekleyip biraz daha ocakta tuttuktan sonra alıyoruz ve kabakların icine dolduruyoruz kabakları koydugumuz borcama biraz salcalı su yapıyoruz ve 20 25 dk 180 derecelik fırında pisiriyoruz

Ellerine sağlık ne güzel duruyor.Resimler de çok güzel ,parlak çıkmış.Başarılar dilerim.
tesekkur ederiim sozde etli birseyler yapıcaktım kendimi kabak yaparken buldum..fotoları cekerken ugrastım baya flaslı falan cekince baya parlak cıktı

Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyorlar :) Vejetaryenlere göre olmuş :)

tesekkur ederiim sozde etli birseyler yapıcaktım kendimi kabak yaparken buldum..fotoları cekerken ugrastım baya flaslı falan cekince baya parlak cıktı
O kadar etli olur mu diye sorunca kabağın içinde et var sandım baştaBen de gündüz çekim yapmak istiyordum daha parlak olsun diye ama yetiştiremedim

O kadar etli olur mu diye sorunca kabağın içinde et var sandım baştaBen de gündüz çekim yapmak istiyordum daha parlak olsun diye ama yetiştiremedim
ay sorma ya etli yapacaktım ama ne zamandır bu tarz birsey yapmadım cok da hafif tadı hem evet gunduzle gece cekimi arasında fark oluyor ısıkla olunca canlı cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…