Sebze Yemekleri Kabak Bayıldı -TaT Sponsorlugunda

Aaa etsiz bayıldı hemde kabak eline sağlık canım bunu kuşbaşı tavukla denemek lazım patlıcanlısi banada çok yağlı ağır geliyor

Aaa etsiz bayıldı hemde kabak eline sağlık canım bunu kuşbaşı tavukla denemek lazım patlıcanlısi banada çok yağlı ağır geliyor
Tesekkur ederiim:)..bunun her turlusu olur:) patlican daha cok yag emiyor heralde bilemedim kizartma yapincada kabaga gore daha agir gelir bana

Tesekkur ederim esimde bende cok begendik hatta bundan sonra patlican degilde hep kabakla yaparim dedim umarim sizde begenirsiniz

Bugün yaptım, o kadar enfes bir şey oldu ki tadına doyamadık. Tekrar teşekkürler tarifiniz için, benim birincim sizsiniz :)

ellerine sağlık yemek yapan hamile görünce çok imreniyorum ben mutfağa bile giremezdim. maşallah diyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ellerine sağlık yemek yapan hamile görünce çok imreniyorum ben mutfağa bile giremezdim. maşallah diyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin:) cok tesekkurler ozaman daha haberdar degildim minikten:) ama suanda etkilemiyor yemek yapıyorum boyle devam etsiin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…