tesekkur ederimEllerinize sağlık..
Başarılar dilerim
Tesekkurler caniim begenirsin umuyorumkiBen bunu sık sık yaparım artık, harika olmuş
Tesekkur ederimYarına yapacağım yemek belli oldu. :) Ellerinize sağlık, tarif de sunum da müthiş.
tesekkurlertam sebze yemegi imam bayıldının kabakla olan versiyonu ama ben bunu tercih ediyorum harika bir tadı var cidden
Tesekkur ederiim:)..bunun her turlusu olur:) patlican daha cok yag emiyor heralde bilemedim kizartma yapincada kabaga gore daha agir gelir banaAaa etsiz bayıldı hemde kabakeline sağlık canım bunu kuşbaşı tavukla denemek lazım patlıcanlısi banada çok yağlı ağır geliyor
Cok tesekkur ederimEllerine sağlık ,başarılar dilerim...
Tesekkur ederimesimde bende cok begendik hatta bundan sonra patlican degilde hep kabakla yaparim dedim umarim sizde begenirsiniz
Ay begendinizmi cok sevindim gercekten.. afiyet olsunBugün yaptım, o kadar enfes bir şey oldu ki tadına doyamadık. Tekrar teşekkürler tarifiniz için, benim birincim sizsiniz :)
ellerine sağlık başarılar. :)
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
amin:) cok tesekkurlerellerine sağlık yemek yapan hamile görünce çok imreniyorum ben mutfağa bile giremezdim. maşallah diyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
şimdi etkilemediyse etkilemez diye düşünüyorum. inşallah böyle devam ederamin:) cok tesekkurlerozaman daha haberdar degildim minikten:) ama suanda etkilemiyor yemek yapıyorum boyle devam etsiin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?