- Konu Sahibi Sympathique
-
çok ilginç bi dolma ilk defa gördüm ama oo çiçiğein dışı tüylü oluyo pişince gidermi tüyü bide neden içi pişmio öle mi yencek
evet canim cicek ama tadi harika ben bayiliyorum ama bunu bulmak mesele tabi ,bulabilirsen sende dene canimEllerine sağlık.Çok yerde gördüm duydum ama bir türlü yemek nasip olmadı;çiçek ya hani olur mu acaba? diyoruz:) eminim lezzetlidir;güzel görünüyor...
hayir canim acimam bende 6 seneden fazla olmustu bunu yemyeli ,cok severim ama ,cicegi bulmak sorun ,insallah bulunca yaparsin sendeellerine saglik.inanki görünce agzim sulandi.bu tada 11 yildir hasretim desem bana cok acimazsiniz demi?:a015::çok üzgünüm:
annen cicek bulunca yapar canim ,merak etme merciben çok severim bu dolmayı...tabi annem yaparsa...:))
eline sağlık...
canim senin tarif ettigin sekilde yapiliyo ama ,oncelerde yerdim sanki bana ici pismemis gibi gelirdi ben oyuzden pisirdim ,dedigin gibi suda bekletince olabilir, bide pirincle degilde ,bulgurla daha guzel oluyo, gerci herkesin damak tadi farkli ,cicek bulursan bidakine dene bulgurlusunu ,seninde ellerine saglik olsun canimBen bu dolmayı,pirinçle ve çiğden yapıyorum,çokta güzel oluyor.
İç malzemeyi hiç pişirmeden,suda bekletip açılmalarını sağladığım çiçeklerin içine dolduruyorum,kısık ateşte pişiriyorum.gerçekten güzel ve lezzetli bir yemek oluyor.
Paylaşımın için tşkler canım,bulgurlusunuda deniyim bidahaki sefere.
asıl püf noktayı söylememişsiniz... kabak çiçeğini sabah 6 dan önce toplayacaksınki kapanmasın...Gündüz toplarsan ağzını açamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?