Dolmalar Sarmalar Kabak Çiçeği Dolması (Resimli)

arkadaşlar bende 2 yıl önce yemiştim eşimde bende çok beğendik tarifi görünce ağzım sulandı istanbulda nerde bulunur bilmiyorum gerçi hiç araştırmadımda ama istanbulda nerde satıldığını bilen varsa bana bilgi verebilirmi ? bende yapayım elcağızımla kocacığıma süpriz olsun :)))

evet arkadaşım bal kabağının çiçeği acı olur giden emeğe malzemeye yazık.sadece yemeklik kabağın çiçeğinden olur.ben yazın dolduruyorum dondurucuya kışın süper oluyor.

en sevdiğim yemeklerden biridir bu dolma.çok leziz oluyo.ama bunun özelliği çiçeğin sabahları açması.

daha önce hiç tatmadım ilk nette görmüştüm vede yiyenlerden methini duydum. Şimdi burda da karşıma çıkınca iyice meraklandım. öff ya bende tatmak istiyorummm bunuuuu....

evet arkadaşım bal kabağının çiçeği acı olur giden emeğe malzemeye yazık.sadece yemeklik kabağın çiçeğinden olur.ben yazın dolduruyorum dondurucuya kışın süper oluyor.

cevabladığınız için teşekkürler inanın yazın denemiştim kabak çiçeği dolmasını aman allahım o aclık burukluk çok kötüydü fakat benim hatammış meğer ben çok olsun diye bal kabaklarının çiçeklerinide toplamıştım fakat artık öğrendim sayenizde:enbuyukkk:cokacimcoook

inan ağzımın suyu aka aka okudum bayıulırım bu dolmaya ben... hoş yemeyeli hayli zaman oldu çiçeklere heryerde bulunmuo.. enfes bir ttat ellerine sağlık..

sarımsaklı yogurtlu manyak oluo bu kabak cicegi annemle sabahın ilk ışıkları bahceden koca koca acmıs sarı cicekleri toplardık taze taze temizleemesine bayılırdım ben temisler annem doldururdu ahhhh ahhh nerde o eski gunlerrr senağlama emegine saglık ciicim ..

ayy bunu benim halam yapardııı delikafadulden
sabahın ilk saatlerinde çiçekler tam açılmadan gider bahçeden toplar öğleye pişirmiş olurduu
bide güzel oluyokiii cokacimcoook
ımmm canım çektiii yaa
ellerine sağlık canımm a.s.

bayılırım buna ya çok fena cnm çekti ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyor

biz çocukken annem yapardı çok severdim şimdi nerden bulupda yapacağız, ellerine sağlık bizim yerimizede yeecokacimcoook

hera saol canim ah bizde bayiliyoruzda nerden bulcaz
everest e canim ben bunu yiyeli taaaaaaaa ne zamanlar oldu :) 1 sneyi gecmistir, simdi ben nerden bulcam ,keske bulsam yapsam yesem ,cok zor, hele bn avrupadayim daha daha bi zor

merhaba canm dolman harika olmuş ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
dolma tarifi eklemek için dolmalar bölümüne bakarken gördüm tarifini ve bekarlık anılarım canlandı resmen:gitme:
annemlerin bahçedeki kabak çiçeklerini ne zaman dolma yapsak toplardım,ben çok severim çiçek dolmasınıcokacimcoook dedğin gibi solmadan doldurmak gerekiyor,pişince inanaılmaz lezzetli bişey oluyor kesinlikle tavsiye ederim kızlar:lepi:
paylaşım için gerçektende çok teşekkürler harikasınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…