Kabak Detoksu İle Zayıflıyoruz

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.733
27.697
48
Yaz aylarında hem sağlıklı bir şekilde yağ yakımını sağlamak hem fit kalmak hem de vücudu arındırmak için Uzman Diyetisyen@nilaykececi kabak Detoksunu öneriyor.. Düşük kalorisi, içerdiği zengin vitamin ve lif içeriği ile kabak detoksu, yaz aylarında fit bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak. İşte 3 günde fazla kilolardan kurtaracak kabak detoksu...


37993288_1899596540063436_7169030956601311232_n.jpg




Bol su tüketimiyle, 3 gün uygulanabilen kabak detoksu, tatiliniz öncesi verilmesi gereken birkaç kiloyu vermede size yardımcı olacak..Kabak detoksları kırılamayan kiloların kırılması içinde kullanılabilir. Uzun süre kilo vermiş ve vücudu bir kiloda takılmış, sabitlenmiş bireylerde kiloların kırılması için doğru detoksların uygulanması kiloyu harekete geçirir.


Kabağın 7 faydası

• Düşük kalorisi ile sağlıklı bir şekilde yağ yakımını kolaylaştırır
• İçerdiği mineral ve magnezyum ile kemik sağlığını korur
• Beta karoten ve luteini içeriği ile göz sağlığına etki eder
• Bol lifli yapısı ile sindirim sorunlarına çözüm olur
• Zengin C vitamini ile bağışıklığı artırır
• A vitamini, beta karoten ile cilt sağlığını korur
• Potasyum ile kaslara enerji sağlar
Peki Kabak Detoksu Nasıl Yapılır ?

-2 orta boy kabak

-2 yemek kaşığı yoğurt

-2 ceviz içi

-İsteğe bağlı maydanoz,nane,dereotu,pulbiber,karabiber vs...

2 adet orta boy kabağı rendeleyin. Yağsız tavada hafif pişirin. Soğutulduktan sonra 2 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırın. İçerisine 2 adet ceviz, arzuya göre dereotu, nane, kırmızıbiber, karabiber, kekik ekleyin. Kabak detoksu öğle ve akşam yemeği olarak tüketilebilir.


3 Günlük Kabak Detoksu Planı


Sabah

-2 adet orta boy haşlanmış yumurta

-Yaklaşık 30 gr beyaz peynir ya da lor peyniri

Öğle

-Tarife uygun hazırladığımız kabak

Ara Öğün

-2 adet meyve..Yağ yakımını destekleyen C vitamini yönünden zengin mevsim meyveleri tercih etmenizi öneririz..

Akşam

-Tarife uygun hazırladığımız kabak


Kabak Detoksu Yaparken Nelere Dikkat Edeceğiz ?

-3 günden fazla uygulamıyoruz

-Günde 3 lt su içmeye özen gösteriyoruz

-Şekersiz olmak koşulu ile çay,kahve,bitki çayı istediğimiz kadar tüketebiliyoruz

-Hamile ve emziren kadınlara önermiyoruz

-Ve verilecek kilonun yaşa,cinsiyete,metabolizma hızına bağlı kişiden kişiye değişkenlik göstereceğini unutmuyoruz

 
3-4 kilo fazlam için bu aralar popüler olan kabak detoksunu bende yapayım dedim.Aslında 3 günden fazla önerilmiyor ama fazla hazırladığım için elimde bir günlük daha kabak kalınca bugün 4.gün olacak şekilde uyguladım.Burda tartı olmadığı için ne kadar verdim bilemedim.Ama etkili olduğunu söyleyebilirim..:KK68:

Çok keyifli olduğu söylenemez ama toplamda 3 gün olduğu düşünülünce bi gayret yapılıyor...Tavsiyem kabağı rendelemek yerine meyve,sebze soyacağı ile ince ince doğrayın.Yemesi daha keyifli oluyor..:KK39:
 
3 gün önce uyguladım ben bu detoksu aslında cok tok tutuyor fakat tartıda bi değişklik göremedim bugün bakınca sanırım metebolizmayla alakalı biraz ara verip tekrar yapıcam aynada göbeğim gitmiş incelmiş hissettim ama tartımı bozuk ne :KK53::KK53:
 
bunu iki kabakla yapınca hepsini mi tükettiniz ben tek kabak yaptım hepsini yedim iki kabakla yapınca cok geldi yiyemedim
 
Arkadaşlar bugün benim 8.günüm. Ben biraz daha farklı yaptım. Sabah öğlen ve akşam sadece kabak ve yoğurt yedim. 5 gün sonra bile çok ciddi şekilde farkedilecek bir incelme oldu bende. Sadece dün vücudum besinsiz kalmasın diye dün 2 yumurta light peynir ve çemensiz pastırma ile hazırladığım omleti yedim. Kesinlikle işe yarıyor çok tavsiye ediyorum.
 
2 günde 2 kilo kadar vermiştim bu detoks ile🤭 kabak yemekten sıkıldığımız için 3. Günü tamamlayamamıştık.
Nilay Keçeci’nin detoks ve tariflerini çok beğeniyorum.
 
Ben 69.1 kg dan başlayarak 3 gün denedim. 3. Günün sonunda 67.7 kg idi. bı hafta ara verip tekrar deneyeceğim. Görünüşte bence bı değişiklik olmadı ama tartıda eksilme vardı bakalım artık devamı gelecek mi.
 
Yarin ben de basliyorum. Ben sabah peynir,zeytin,yumurta; ogle ve aksam sadece kabak corbasi yeyip icecegim. Bakalim insallah uygulamayi basaririm 1 hafta. Kilom suan 73
 
X