kabak tadı veren diziler / programlar

kimberley

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
323
kızlar kabak tadı veren artık iyice saçmalaşan türk filmlerindeki absürtlüklerden bile daha çok absürt olan dizi yada programları yazalım :)) hadi ben başlayayım :

yer gök aşk :))

hayır yer gök aşıkıma laf söyletmem...daha yusufla havva evlenicek....bu sezon bitecekmiş zaten üzülüyorum...

bence kabak tadı veren...öyle bir geçer zamanki yaşanabilecek btün felaketler onda insanın içine kasvet veriyor sadece...
birde bir çocuk sevdim,fatmagülün suçu ne?

kesinlikle katılıyorum yer gök aşkkk kalkmalı gercı bayag ızleyen kıtlesıde var haa
sonra bir çocuk sevdim...
iffet.....
yahşi cazibe...
alyazmalım...
öyle bir geçer zamanki...
akasya durağı...(tekaraları sıktı resmen)
ayyyy bı arada cennet mahallesi vardıı gunde 4 saat cıkıyordu yazın show tvde fenalık basıyordu bannnaaa şimdilik aklıma bu kadar geldi geldıkce yazarım

çocuklar duymasın baydı beni. bir ara pazarları akşama kadar tekrarları vardı. sıktı artık.
sadece fragmanlarında görüp sevmediğim türkün uzayla intikamı.
yahşi cazibe.
fatmagül ve feriha artık bu sezon bitsin.
öyle geçer bir zamanki
aklıma gelen bunlar.

çocuklar duymasın baydı beni. bir ara pazarları akşama kadar tekrarları vardı. sıktı artık.
sadece fragmanlarında görüp sevmediğim türkün uzayla intikamı.
yahşi cazibe.
fatmagül ve feriha artık bu sezon bitsin.
öyle geçer bir zamanki
aklıma gelen bunlar.

kıs meloş vurum senu laaaa
ben fatma gulu ve ferıhayı sevıyoommm gercı bıtıcek zatı bu sezonn
bu arada evet ha babm uzayyy cok sacma

arka sıradakiler,adını feriha koydum,öyle bir geçer zaman ki,akasya durağı hiçbirini de izlemiyorum başta biraz takip etmişliğim var ama şimdi bence gına getirdi baydı bitmeleri gerekir bu diziler

En başta Cuma günlerinin gelmesini iple çektiğim Adını Feriha Koydum.. Şimdi hem 3 aydır fln izlemiyorum hem de nefret ediyorum.

evet esra erolun programı bıtsın ya nefret edıyorum o kadından. ınsanları azarlamasından, ezmesınden hiç hoş degıl. akasya duragı,arka sokaklar, arka sıradakıler,oyle bır geçer zamankı,çocuklar duymasın ıyıce baydılar

akasyaa durağıı izleyen olduğunu sanmıyorum
sonra deniz yıldızı vardı hala devam ediyomu bilmiyorum ama kalktıysa da isabet olur
asııl asııl
yaz geliyo yine başlıcak doktorlar günde 5 bölüm :63:

Back
X