kaban arıyorum

Leripossa

Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.723
1.047
133
Merhaba 42 44 beden ara boy yani diz altından aşagida koyu renk uygun fiyatli kaban ariyorum istanbul anadolu yakasi olursa sevinirim elinde olan varsa foto yollamanizi rica ederim

Canm bu kabanimiz ozel dikim 42 44 bedene uygun diktirdgimin yari fiyatindan daha dusuge verecgm fiyati 50 ist anadolu yakasina metrobus mesafesndyseniz eldn teslim sansm olur iyi geceler dilerim bu arada fotoda rengi tam cikmamis simsiyah sorunsuz ve cok ama cok az kullanilmstir

Ben de bu var canım 40 beden yazıyor ama bedeni büyük almak istersen ölçerim 25 tl

Eklentiler

• 20141214_234534.webp
    17 KB · Görüntüleme: 112
cnm bende kadife var diz altı siyah renkli kemerli . bursadayım 20 tl ye olur .
birde içi kürklü kahverengi puf gibi var. diz altı yine biraz uzun diğerine göre ama . çıkabilir kapşonu falan var. epey kalınca bişey. onun da fiyatı 40 tl . istersen ve de düşünürsen akşam fotosunu göndereyim sana

Sevenhıll markası az kullanıldı düşünürsen 25 olur

Eklentiler

• image.webp
    125,4 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 91
Beden L beden yaziyor canim.. Ancak ben 42-44 giyiyorum bana oluyor suan 73 kiloyum oyle dusun... 1,64 boyumda..
Fiyat 25 olur cnm 30 demistim.. Hic giymedim cunku.. Cok kabanim var o nedenle durmasin diye satiyorum.. Birde diyetteyim diye insallah vericem kilolarimi :))

ben 67 kilğyum 163boyumda.büyuk gyelırmı acaba....

Merhaba 42 44 beden ara boy yani diz altından aşagida koyu renk uygun fiyatli kaban ariyorum istanbul anadolu yakasi olursa sevinirim elinde olan varsa foto yollamanizi rica ederim
cnm siyah kadife cnm. Yıpranması vs yok. Sapasağlam. 40 beden yazıyor ama 42 gibi kalıbı geniş. 42-44 giyebilir. Duşunursen 20 tl hayatım. Sayfama bakıp başka urunlerde alırsan güzel indirim yapabilirim

koyu kırmızı bordo gibi kaşe kaban..40 beden yazıyor fakat 42/44 uyumlu düşünürsen cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…