Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım beden kaç?fiyat sonmu?diyer arkadaş almazsa-ilgelyenıyorumSevenhıll markası az kullanıldı düşünürsen 25 olur
ben 67 kilğyum 163boyumda.büyuk gyelırmı acaba....Beden L beden yaziyor canim.. Ancak ben 42-44 giyiyorum bana oluyor suan 73 kiloyum oyle dusun... 1,64 boyumda..
Fiyat 25 olur cnm 30 demistim.. Hic giymedim cunku.. Cok kabanim var o nedenle durmasin diye satiyorum.. Birde diyetteyim diye insallah vericem kilolarimi :))
Merhaba 42 44 beden ara boy yani diz altından aşagida koyu renk uygun fiyatli kaban ariyorum istanbul anadolu yakasi olursa sevinirim elinde olan varsa foto yollamanizi rica ederim
ben 67 kilğyum 163boyumda.büyuk gyelırmı acaba....
Fiyat nedir cnmEki Görüntüle 1345247 Eki Görüntüle 1345249 Eki Görüntüle 1345252 Eki Görüntüle 1345255 koyu kırmızı bordo gibi kaşe kaban..40 beden yazıyor fakat 42/44 uyumlu düşünürsen cnm...
cebinde küçük bir sıyrık var ve astarında söküğü var..ondan dolayı 30tl olur..watsapp varsa detaylı resimleri ve ölçüleri göndereyim...Fiyat nedir cnm
o zaman ben istiyorum ono cnmOlur cnm tam gelir ben o kilodayken giyiyordum ..65 kiloydum aldigimda onu
Olur Cnm bılgılerını yollarsan kargonu hemen yollarımo zaman ben istiyorum ono cnm