kaban için yardımmm!!!

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
kızlar slm,yanlış yeremi açtım konu bilmiyorum ama kusura bakılmasın...
gittigidiyordan alışveriş yapanlar varmı,bir kaban modeli beğendim de ne kadar güvenilir?
bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim...

sevgiler... opuyorumnanaktan

ya ben bundan alıcaktım:) stokta tukendi dediler 4 kisi varmıs sırada bende baska japon kaban almıstım

sence güzelmi moon kumaşı nasıl bu japon stillerinin?ilk defa düşündüm hiç internetten kıyafet satın almadım biraz yardımcı olurmusun :1rolleyes:

ben bundan aldım aynı kullanıcıdan..kuması falan bekledigimden daha kalındı acıkcası zaten alıcıların yorumlarına bakarsanda gorursun memnun olmayan cok az..cok boyle kaliteli birsey ararsan zaten 70 dn daha fazla vermen gerkebilir..ben pisman olmadım acıkcası

sence hangi model iyi senin aldığını beyazı yada krem rengi varmı? bedeni nasıl yapacağım açıkcası düşündürüyor offff mafoldumben

var canımda iste stokta kalmadı diye alamadım siyahı aldım bende ama gene satıcıyla irtibata gec belki gelmistir
bedeni cm degerlerine gore al bak ben small aldım oldu bana
bu aldıgımın kuması iyiydi sıcak tutuyor digerlerininkini bilemiycem tabi

seninkinin modelide çok güzelmiş moon şimdi ikisi arasında kararsız kaldım akannehir

bende cokk kalmıstım kaydirigubbakcemile3
icine sinen hangisiyse onu al ama benim aldıgım kabanı hrkes begendi sık oldugunu soyledi..
ama senin begendigin beyazda cok gusel

aldığın gerçekten çok şık ve güzel...benim bu tonlarda kabanım var bu yüzden beyaz istiyordum ama sanırım seninkinin beyazı yok...moon teslimatı hemenmi yapıyorlar?fiyatı nedir kargonun inan kafam karıştı çok soru sordum kusura bakma canım :kedi:

var canım beyazıda..yurtdısından geldigi icin 10 gunde elinde oluyor..eger bu satıcıdan alırsan kargo dahil sen odemiyorsun zaten belirtiyor kargo ucreti kısmında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…