kaban için yardımmm!!!

sor sen bana stokta kalmadıgını fabrikada ne zaman gelicegini bilmedikleri icin gonderemeyecegini soyledi..siyahı elinde oldugu icin gonderdi

kabanım geldi ama yazmayı unuttum :kedi: kabanı gerçekten beğendim,herkes beğendi,severek giyeceğimden eminim... :lepi: bayanssulusmile

moon ayrıca sana teşekkür ederim çok yardımcı oldun... a.s.

yaa bende almıştım çok önceden hüsrana uğradım :2: şimdi bu yazılanları okuyunca tekrar düşünmeye başladım acaba kendi aldığını resim olarak ekleyebilirmisin lütfeen

yaa bende almıştım çok önceden hüsrana uğradım :2: şimdi bu yazılanları okuyunca tekrar düşünmeye başladım acaba kendi aldığını resim olarak ekleyebilirmisin lütfeen

bende bir sorun olmadı,sizinkinde neden olda acaba? burada moon arkadaşımızda aynısının başka rengini aldı,onda memnun kaldı :26:

model aynı ama kalite denilen iç bişi yok düğmeler koptu kopcak plastik demir dedil rengi siyahtı ama bana gelen gri gibydii geri verdim bide okdr kargo parası ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…