• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaban kararsız kaldımmmm.

Salvo

Muallakta.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
2.287
327
373
Eki Görüntüle 906798 $M_20132-3K3939Z8-6B1_D.webp

Lcwaikiki de baktım geçen gün 110 TL sizce güzel mi? Fiyatı biraz yüksek gibi geldi ondan kararsız kaldım.:84:

aynı şeyi düşünüyorum.model güzel ama bu paraya daha kaliteli alabilirsin.
lc nin ürünleri çabuk deforme oluyor :19:

aynı şeyi düşünüyorum.model güzel ama bu paraya daha kaliteli alabilirsin.
lc nin ürünleri çabuk deforme oluyor :19:

Hangi markalardan baksam ya doğru düzgün bir şey bulamadım, aslında kaşe istiyordum hoşuma giden bir şey çıkmadı. :2:

alışveriş seçeneğine ve bütçene saygı duyuyorum fakat bu parayı verebiliyorsan daha iyi bir markanın ürününü almanı öneririm...:19:

Model güzel ama pahalı gerçektende LCW için. Bulamadımki bir şey ya.

Güzel ama, fiyatı çok fazla kabana göre.
Yerinizde olsam biraz daha araştırma yapardım,ince kaşeler var ben onları çok seviyorum.

batik' e bakabilirsin canım geçen sene kaşe kaban almıştım 180 tl idi ama hala sıfır gibi. güzel modeller de vardı. istanbuldaysan da bakırköy sahil yoluna bakmanı öneririm 70 80 tlye süper kabanlar var. geçen sene ondan da aldım o da aynen duruyor.

Son düzenleme:
batik' e bakabilirsin canım geçen sene kaşe kaban almıştım 180 tl idi ama hala sıfır gibi. güzel modeller de vardı. istanbuldaysan da bakırköy sahil yoluna bakmanı öneririm 70 80 tlye süper kabanlar var. geçen sene ondan da aldım o da aynen duruyor.

İstanbul'dayım evet teşekkürler bakarım. :) Kaşe istiyordum aslında ama bulamamıştım işte araştırayım biraz daha. :)

Güzel ama, fiyatı çok fazla kabana göre.
Yerinizde olsam biraz daha araştırma yapardım,ince kaşeler var ben onları çok seviyorum.

İnce istemiyorum biraz kalın olsun diyorum ama gördüklerim inceydi bir renk olarak beğenmemiştim. Araştırmaya devam etmek en iyisi. :61:

Back
X