Kabartma Tozu ile zayıflama

konu tarihe karışmış sanırım ilgi görmedi ondan,bence bu yöntem ödem atmak için kullanılabilir yağ yakmada pek etkili olacağını düşünmüyorum hele sporsuz ve diyetsiz.

arkadaşlar kabartma tozunun içinde farklı maddeler var onun yerine karbonat koyun karbonat eskiden beri kullanılırmış. karbonat adına koca bi kitap yapmışlar zaten yararları diye en dikkat çeken ve denediklerim
1 saçötaki kepeği yok ediyo
2koltuk altına uygulandığında o gün hiç ter kokusu olmuyo (pastırma sarımsak soğan falanda yesen)
3 ayranın içine çok az bişe karıştır hiç gaz yapmıyooo

Gün içinde yediklerimiz vücudumuzun asidik değerinin artmasına neden oluyor, özellikle işlenmiş gıdalar vücuttaki asidik değeri arttıran şeyler. Aslında suların alkali özelliğe sahip olması lazım ama içtiğimiz suların hemen hemen hepsi asidik, o yüzden bikarbonatlı su içersek asidik değerin düşmesini sağlayacağı için mutlaka faydası olacaktır. Ben de yabancı bir doktorun kitabında okudum, yararlarını da anlatıyordu, denemeyi düşünüyorum.

Dün Petek Dinçöz ün konuğu suna dumankaya idi.zayıflamak için yeni bir zayıflama formülü olduğunu.kendisininde çok kısa zaman önce başladığını ve yağları erittiğini söyledi.formül hem çok çok ucuz hemde çok kolay.bir buçuk litre suya bir paket kabartma tozu döküp bu suyu gün içinde bitiriyormuşsun.mideye falanda hiç bir zararı yokmuş.ben paylaşayım dedim.denemesi bedeva.

canım benim kabartma tozu değil karbonat olacak. ben de denemiştim işe yarıyor ama uzun süreli yaparsan işe yarıyıor.

gül kaynak bugünde 1.5 litre suya 1 çay kaşığı karbonat atıp gün içind eiçin dedi..günlük 3 litre su tüketmeliymişzi ve 1.5 karbonatlı diğer 1.5 litreyede kabuk tarçın atıp azar azar için dedi..:))tarçınlı su yapıp içtim..ama evde karbonat yok onud alıp denmeyi üşünüyorum..en azındna ödemden kurtulruuz 3 litre su tüketmeme rağmen tuvalete okadarda sık gitmiyorum.

dun bende seyrettim gulben ergenin programini.Bu karbonatli suyu denemeyi dusunuyorum.2bucuk ay once dogum yaptim.yaglari degil vucuttaki odemi attigini soyledi.Deneyip gorecegiz bakalim en azindan fazla suyun verdigi sisligimiz iner.

kızlar bu karbonat zayıflatıyor mu bilmem ama şu bir gerçek ki ben hiç su içemeyen bir insanım beni şişiriyor malesef ama karbonat attığım zaman üst üste rahat 2-3 bardak içebiliyorum..yani şişirmiyor içimi çok rahat bu sayende günde 2 litre içebiliyorum ,yoksa mümkün değil..

kizlar zaten vucutta tutulan suyu attiriyormus gul kaynakta boyle soyledi.O tutulan su ne kadar sisman gorunmemize neden oluyor aslinda.2 3 kiloda bence azimsanmayacak bi kilo ve bedenen ince gorunebilirsek ne ala.Denemeden konusmamak lazim.Ama suna dumankaya ile ilgili yorumunuza katiliyorum.O kadinin verdigi tarifler bana sacma geliyor kitabinida aldim icinden bir tanesini bile uygulamadim.Hic kolay bulunur seyler yazmiyor.

konuyu okur okumaz gittim bi paket karbonat aldım
çok da ucuzmuş 20 kuruş 50 gr. 1,5 litre suyuma göz kararı sanıyorum ki
1 tatlı kaşığından fazla koydum
ama tadi çok güzel yani iğrenç falan değil
tuzlumsu maden suyunun gazı kaçmış hali gibi
miğdeyi rahatlattığını bilmek çok hoşuma gitti
gastrit sorunum var sürekli bi yanma hissi
bi de zayıflamaya yardımcı olursa oh ne ala
ayrıca ciddi ödem sorunum var uzun süre ödem çözücü ilaçlar
kullandım ama onlarda sürekli kullanıma uygun değiller böbrek ve karaciğerde
tahribat yaratıyolar umarım karbonat fayda sağlar

Son düzenleme:
bende az önce magazinde gördüm gülben ergenin haftada 3kez karbonatlı su içiyorum ödem şişkinlik atması için dedi bi bakınıyım dedim yorumlara benimde şişkinlik sorunumvar işe yararsa başlamak istiyorum bende başka yapan yokmu deniyimlerini yazsalar ??

canım kabartma tozu olduğuna eminmisin? karbonat olmasın? ben kızıma hamileyken her hafta 3 er kilo şişmeye başlamıştım. doktorum bana her yemekten önce bir bardak suya bir tatlı kaşığı karbonat ilave edip içmemi önermişti. ayrıca günde 3 lt su içmemi tavsiye etmişti. inanılmaz ama uyguladıktan sonra her hafta 3 kilo verdim. çünkü bu yöntem böbrekleri çalıştırıp vucuttaki ödemleri atıyor. :delphin:

bunu denemeye başladım umarım yararı olur :)

Back
X