kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

senin kv de benimkinin aynısının tıpkısı.....komşuların üzerinden pek severdi bir ara laf sokuşturmayı.....muhtemelen diyemediklerini o şekilde söyleyebiliyordu=))))

ve bizim de ışıklar kontrolden geçerdi :)))))yorumlar şöyle iki ışığınızda yanıyordu misafir mi vardı,ışıklarınız yoktu nerdeydiniz,aranın ışığı yanıyordu allahım yaaaaa......

ben artık bayağı bir soğuk davranıyorum....eşim de öyleee saatlerce oturtmuyor artık....gereksiz muhabbetler doğmuyor dolayısıyla:))))keşke eşine demesydin o anda....erkeklerin hepsi

aynı...laf ettirmezler...biz gelinler nankörüz,iyilikten anlamayız,onların ne yaptığı var,bişeyimize karışırlarmı hiç,herşeyi yanlış anlarız....

düşünüyorum üzerimde hep bir çift göz var anlamıyorum hiçmi işi gücü yok eşi dostu yok kadın sardı resmen ayıp denen bişi var 50 yaşındaki kadın hiçmi düşünmez dediğim gibi özledim dese yada canım sıkıldı aradım dese arasın tabi ama ışığınız yanmıyo ne demek ya belki gezmeye gittik belki yatak odasındyaız onundamı hesabını vericez ama suç eşimde attığım ız adıma kadar hesap verirse evimizdkei huzurda kaçar böyle kadın hergün yanımızda sanki aramıyorum artıkj önceden arardım ara sıra aramıyrum da gitmiyorum da kkötü niyet değil tamam ama bu akdar da üstüne düşülmez insanın. ahh beni bir arada bi kere aradı ağzının payını veremedim beni arasa ışığın yanmıyor diye anne diğer odadayım odadan odaya geçerken de haber mi vericez diycem belki o zaman bırakır izlemeyi yahu uyuduğum saate kadar herşeyi biliyoo ışık haberleşme aracımız

ayıp denen birşey var evet.....uygun olmayabilirsiniz oanda....bizimkiler de çok aralardı fakat ışıkları görüştüğümüz zaman söylerdi....onlarda düşünemezdi hiç....misafirliğe gideriz ararlar,biri bize gelir ararlar...ve sürekli nerdesiniz....cehennemin dibinde.....aramak için bahaneleri vardı devamlı....ve biliyor musun ben kızıyorum diye,surat yapıyorlar diye eşim nerde olduğumuzu söyleyemez olmuştu....aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor....gerçi yaptıklarının hiçbiri çıkmıyor aklımdan da :)))bizim 3 yıl bitti...sizin daha çok yeni onlar da öğrenirler sıkma canını...

ahhh İnşallahhh ya onlar öğrenicek yada ben takmamayı öğrenicemm

ya boşluktan oluyor .....geçen tv programında bu konu vardı....kvler kendilerine gelinlerinden başka uğraşacakları bir iş bulsunlar diyor:))belediyelerin hobi merkezleri var,yürüyüşe çıkabilirler,komşularına gitsinler yaşıt hemmm,hiç bir şey yapamasalar açıp bir kuran okusunlar da sevaba girsinler....ama olurmu kim düşünecek,ortalığı karıştıracak sonra.....yok geldi,yok erkenden gitti,anasına gitmiş görüyormusun bize gelmedi,oraya bukadar bize bukadar geliyor bıdı bıdı bıdıı....akşama kadar boş oturup kurmak gerekiyor.

ayrıca zamanla oturuyor merak etme.....benim eşim de onlara karşı çok sessiz....ben çabaladım da nispeten yeni evlendiğimiz zamana göre yoluna koydum.....ses çıkarmayıp her dediklerini yapsaydım.....çoktan ayrılırdık....
benim kvalidem bir ara huy haline getirmişti şu komşular üzerinden lafı çakma olayını....bir gün gittim suratları asık....sordum bende ne oldu diye....salak ben işte ne soruyorsun sorma.....eeee komşu bilmemkim geldi geçen gün...beni sormuş....napıyor demiş...iyi demişler...bebek yokmu demiş:))))onlarda olmadığını söyleyince kadın demişki:))))o size alışamadı biliyormusunuz:))))))))))))))))okadar kızmıştım ki.....ne alaka dedim ya.....beni sık görmüyorlarmış,kvle biryere giderken görmüyorlarmış,temizlik yapıyormuş gelinin nerde diyorlarmış,beni CAM KAPI SİLERKEN SÜPÜRÜRKEN GÖRMÜYORLARMIŞŞ......Beni mi gözlüyorlarmış dedim..sanane diyemedin mi dedim....ben kendi evimin işini zor yapıyorum diyebildim......ne bileyim diyemedim diyor....belki de böyle bir şey yok....açıkça diyemiyor gel yap,7/24 bizde ol diye böyle bir yola başvuruyor....

ya boşluktan oluyor .....geçen tv programında bu konu vardı....kvler kendilerine gelinlerinden başka uğraşacakları bir iş bulsunlar diyor:))belediyelerin hobi merkezleri var,yürüyüşe çıkabilirler,komşularına gitsinler yaşıt hemmm,hiç bir şey yapamasalar açıp bir kuran okusunlar da sevaba girsinler....ama olurmu kim düşünecek,ortalığı karıştıracak sonra.....yok geldi,yok erkenden gitti,anasına gitmiş görüyormusun bize gelmedi,oraya bukadar bize bukadar geliyor bıdı bıdı bıdıı....akşama kadar boş oturup kurmak gerekiyor.

ayrıca zamanla oturuyor merak etme.....benim eşim de onlara karşı çok sessiz....ben çabaladım da nispeten yeni evlendiğimiz zamana göre yoluna koydum.....ses çıkarmayıp her dediklerini yapsaydım.....çoktan ayrılırdık....
benim kvalidem bir ara huy haline getirmişti şu komşular üzerinden lafı çakma olayını....bir gün gittim suratları asık....sordum bende ne oldu diye....salak ben işte ne soruyorsun sorma.....eeee komşu bilmemkim geldi geçen gün...beni sormuş....napıyor demiş...iyi demişler...bebek yokmu demiş:))))onlarda olmadığını söyleyince kadın demişki:))))o size alışamadı biliyormusunuz:))))))))))))))))okadar kızmıştım ki.....ne alaka dedim ya.....beni sık görmüyorlarmış,kvle biryere giderken görmüyorlarmış,temizlik yapıyormuş gelinin nerde diyorlarmış,beni CAM KAPI SİLERKEN SÜPÜRÜRKEN GÖRMÜYORLARMIŞŞ......Beni mi gözlüyorlarmış dedim..sanane diyemedin mi dedim....ben kendi evimin işini zor yapıyorum diyebildim......ne bileyim diyemedim diyor....belki de böyle bir şey yok....açıkça diyemiyor gel yap,7/24 bizde ol diye böyle bir yola başvuruyor....

çok doğru uğraş bulmaları lazım ama yok yine vazgeçmezler hobileriyiz biz onların :) seninkide laf çarptırıyo bizimkiler benziyo birbirine benim kv ye de birisi demiş aynen evine geliyomu gelinin temizlik yapıyomu demiş oda yapmak zorunda değil ki dişye cevap vermiş hem istemem hem yan cebime koy modunda. kendi evini zarzor temizliyomuş deseydin dedim ses etmedi.. kv in bana tek laf sokması konunun başında yazdığım konu onun harici hep iyi yaklaşıyo ama işte çok bıcbıc samimi olalım istiyo art niyet yaklaşsa en azından cevap veririm karşılığını bulur ama iyi niyetle konuşun ca sinirden çatlasamda ses çıkaramıyorum sonra eşim senin için kötü diyoo annem iyi niyetli diyo. kv ler de işini biliyo ya o yüzden öyle yaklaşıyoo ööff anlat anlat bitmezde anlattıkça daha içim sıkılıyor, gerçekten kv kv dir yakında otturunca herşey daha fazla gözüne batıyo insanın keşke imkan olsa biraz uzaklaşmak için sizde yakınmısınız evleriniz

çok yakın sayılmaz...yarım saat var nerdeyse....ve aynı şehirde olduğumuz halde gelip kalmak,hatta birlikte yaşamak istiyor benimkiler(((((boşver takmamaya çalış....onları öyle kabul edeceğiz yoksa bizim evliliğimiz darbe alıyor...ben bu konu için yeni evlendiğimde doktora gitmiştim ve bana dediği şu oldu:kimseyi değiştiremezsin kızım....sen kendini değiştireceksin...ben şimdi sana birşey söyleyim sen üzül ama bana birşey deme benim haberim olacakmı....sen kendini yiyip bitireceksin....cevabını verebiliyorsan ver dedi kısaca....

3 aya yakın olucak evlendiğim ilk günlere nazaran gelişmeler var bende o yüzden umutluyum artık kv kavgası yaşanmıyor evimde ama böyle ara ara patlamalar yaşıyorum sanırım, dile dökmek daha fazla göze batmaya neden olurmu acaba düşüncesinde olduğum için açık açık konuşmaya cesaret edemiyorum açıkçası anca ara ara ufak laf sokmalarına gülerek karşılık veriyorum o kadar o da hoşbişi değil elbet ama gerekli sanırım o zaman duracağı yeri biliyor benim kv. Allahtan daha fazla üzerime gelip çıldırtan bir anne değil burada neeler okuyorum insanlar nelerle uğraşıyorlar ama işte herkesin derdi kendine büyük geliyor.

aynı sorun bende de var mesela ben sabah 8.dde evden çıkıyorum eşim öğlen gidiyo 3 gibi kahvaltıya annesine gidiyo evli olan görümcemde ordan çıkmıyo sürekli akşam işten çıktığımda beni arıyo illa yemeğe gel bende her seferinde bi bahane uydurup gitmiyorum bıktım artık bıktımmmmm

oğlunu görüyor hergün nasılsa gitmemekle b uldum ben çareyi 2 y boyunca hiç aradığında gitmedim yemeğe gelin diye birkaç kere yemeğim var çaya gelelim dedim kırmamak adına son 3 haftadır aramalar kesildi, sende sakın taviz verme bu şekilde alışıyorlar demekki kırmadam yorgun olduğunu,işinin olduğunu vs bahaneler sunarak reddet illaki alışıcak. yeni evlimisin ?

ayrıca eşiminde ben yokken sürekli oraya gitmesinden gıcık alıyorum iyice sinirlerim tepeme geliyo

bende sinir oluyorum ama paşa kahvaltı hazırlamaya üşeniyormuş yakın olmasak mecbur hazırlamıycaktı sanki ama artık iyi tarafından düşünüp kendimi avutuyorum , iyi tarafıda en azından hergün annesini gördüğü için2 gündebir hadi gidelim demiyor bana mesela 3 hafta önce gitmiştik en son geçen haftada ben çağırdım aileleri çaya anca haftaya falan gideriz , o gördüğü için özlemior bana da baskı yapmıyor o bakımdan gitmesine ses etmiyorum artık bana bulaşmasınlar da

Benim kayınvalidem alt katımda oturuyo güya komsular siz hiç gelinlerle biraaraya gelmiyorsunuz diyormuş..ben ağzımı açmam dinler gecerim..

Benim kayınvalidem alt katımda oturuyo güya komsular siz hiç gelinlerle biraaraya gelmiyorsunuz diyormuş..ben ağzımı açmam dinler gecerim..

sanki komşular için biraraya geliyoruz ya onlar laf soktu diye daha çok görüşücez kafaları başka türlü işliyo :)

sen annene hiç gitmiyorsun galiba

kocanın annesine gitmesinde ne mahsur var

bana yazmadınız ama aynı derttn muzdarip olduğum için bende cevap veriyim tabiki bir mahsuru yok, kendimden örnek vereyim eşim bazen 4-12 çalışıyor bazen gece 10da gidip sabah dönüyor , hayatımda yanlız kalmayan bir insan olarak yinede ağlaya ağlaya uyuyup kalıyorum yinede gideyim annemde kalıyım demiyorum evime daha çabuk alışmak açısından, ama eşim napıyo sabah işten geliyo sırf kahvaltı hazırlamak zor geliyor diye her gün annesine gidiyor bakın ara sıra değil her sabah ki ben teklif ettim ben işe giderken hazırlıyım herşeyini sen sadece çayını demle sen gazete okurken demlenir zaten dedim yine ık mık dedi gidicem dedi, sonra akşam eve geliyorum bir sürü teklif şunu yapalım bunu yapalım annem böyle dedi evimizde resmen 3 kişi yaşıyoruz ve evine hala adapte olamadığını hissediyorum çünkü beyninde oturtamadı daha neresi evi. demem o ki gitsin tabi ara sıra gidilir ama her sabah ta el insaff , bende o zaman sen 4-12 deyken her gün gidiyim diyorum ne alaksı var diyo öle her gün gidilirmiymiş diyo halbuki aynı şey bana göre

sen de git.neden eşini dinliyorsun.anneleriniz görmenizde mahsur yok

................................................

Son düzenleme:
o zamanda insan düşünüyo her gün ailemle geçireceksem neden evlendim sırf birlikte uyumak için mi evlenmeyiverseydim diye düşünüyo insan, eşime çok anneci olduğunu söylediğimde de ben anneci olsam birlikteykende sürekli oraya gidelim diye sana baskı yapardım ama bunu yapmıyorum müsait olduğumda ben gidiyorum diyor bilmiyorum iştte kim haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…