Var böyle tipler.. .koyun gibi sürü halinde gezmeye alışık
Yalnız anneannesinin annesi yaşıyor mu halao bile abinlerde kalıyormuş
Ne bileyim ben tek abine üzüldüm.. Ses çıkarmamış diye sülalece tepesine binmiş sömürüyorlar , adam evinde şort giyip uzanarak tv bile izleymez olmuştur evindeAzıcık eşini de mi düşünmez ki bu kadın, hayret birşey..
Sene de bir tatil hakkı var onu bile başbaşa geçirememek çok kötü... abinizde peygamber sabrı , yengenizde de bi içi geçmişlik var ( 40 yıllık evli sanki.. İnsan kocasıyla başbaşa kalmak ister)
ooo uyarmaya kalksam var ya benden kötüsü olmaz.
onların pişkinliğine arsızlığına hayret ediyorum sadece.götürdüğü kızkardeş de üvey, babaları ayrı,babası namustan dem vuran biri habire,ama18lik kızını enişteyle tatile yolluyor çok garip.
bunlar misafirliğe geliyorlar ya bana.gelinin annesi,kardeşleri,teyzesi,kuzenleri.ben abim ve eşini davet ediyorum,kapıyı bir açıyorum 6-7 kişi.artık abime dedim "abi ben sizi davet ediyorum diğerlerini tanımıyorum"dedim ,bana ısrar ediyor kaynanam da gelsin diye.artık tek kuzene düşürdüler sağolsunlar.bir kuzen alıp geliyorlar onu öpüp başıma koyuyorum.
yaşıyor 90 küsür yaşında benden sağlam.ya abim garibim yuvam da huzursuzluk olmasın diye ses çıkartmıyor.kim ister öyle hayatı.bize de bir şey diyemiyor.annem ona "bu kızı sen istedin ben istemedim,ne olursa çekecen artık bana dert yanma"demiş ondan mı böyle sessizdir nedir anlamadım.
abınız durumdan rahasız görünmüyo anladıgımız kadarı ıle
sızde bısey soylemeyın yanlış anlasılırsınız..
benımde kapı komsum daha 1aylık evlıler ablası yıgenı kalıyolar yada yemege gelıyolarcok sasırdım bende bu duruma
daha 1 ay bıle dolmadı yalnız kalmak ıstemıyolarmı acaba dıye dusundum yatıya gelıyolar bıde yanı
vala ben erkek olsam tepkı verırdım bu duruma bırakın bı yalnız kalalım derdımoglanın annesınıde koymuyo gelın bı çay kasıgı dahı almadı onun buaraya gelmeye hahkkı yok herseyı benım aılem aldı dıyo
ooo uyarmaya kalksam var ya benden kötüsü olmaz.
onların pişkinliğine arsızlığına hayret ediyorum sadece.götürdüğü kızkardeş de üvey, babaları ayrı,babası namustan dem vuran biri habire,ama18lik kızını enişteyle tatile yolluyor çok garip.
bunlar misafirliğe geliyorlar ya bana.gelinin annesi,kardeşleri,teyzesi,kuzenleri.ben abim ve eşini davet ediyorum,kapıyı bir açıyorum 6-7 kişi.artık abime dedim "abi ben sizi davet ediyorum diğerlerini tanımıyorum"dedim ,bana ısrar ediyor kaynanam da gelsin diye.artık tek kuzene düşürdüler sağolsunlar.bir kuzen alıp geliyorlar onu öpüp başıma koyuyorum.
Ama şöyle bir durum var. Sizde bekar olsanız sizi götürmeseler o zaman haklısınız. Abinize kızmakta haklısınız,gelinle alakalı bir durum yok.
bekar olsam da götürmezler de ablamın bekar kızı var onu götürsünler okulu çok stresli o kızdan bin kat daha hakediyor ya da annemi götürsünler.geçen beni oğlullarım götürmüyor damadım tatile götürüyor dedi çok üzüldüm.nedir bu kadir bilmezlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?