ya kızlar bırakın Allah aşkına kendinizle çelişiyorsunuz.olay sadece gelinler kendi akrabalarını yanlarında taşıyabilirler,erkek evlat evlenince el olur.
ooo uyarmaya kalksam var ya benden kötüsü olmaz.
onların pişkinliğine arsızlığına hayret ediyorum sadece.götürdüğü kızkardeş de üvey, babaları ayrı,babası namustan dem vuran biri habire,ama18lik kızını enişteyle tatile yolluyor çok garip.
bunlar misafirliğe geliyorlar ya bana.gelinin annesi,kardeşleri,teyzesi,kuzenleri.ben abim ve eşini davet ediyorum,kapıyı bir açıyorum 6-7 kişi.artık abime dedim "abi ben sizi davet ediyorum diğerlerini tanımıyorum"dedim ,bana ısrar ediyor kaynanam da gelsin diye.artık tek kuzene düşürdüler sağolsunlar.bir kuzen alıp geliyorlar onu öpüp başıma koyuyorum.
şu yorumunla abin için iyi niyetli düşündüğünü düşünemeyeceğim maalesef...
çok ayıp..başkalarının namusu özü üveyi seni hiç alakadar etmez...
bekar olsam da götürmezler de ablamın bekar kızı var onu götürsünler okulu çok stresli o kızdan bin kat daha hakediyor ya da annemi götürsünler.geçen beni oğlullarım götürmüyor damadım tatile götürüyor dedi çok üzüldüm.nedir bu kadir bilmezlik.
ooo uyarmaya kalksam var ya benden kötüsü olmaz.
onların pişkinliğine arsızlığına hayret ediyorum sadece.götürdüğü kızkardeş de üvey, babaları ayrı,babası namustan dem vuran biri habire,ama18lik kızını enişteyle tatile yolluyor çok garip.
bunlar misafirliğe geliyorlar ya bana.gelinin annesi,kardeşleri,teyzesi,kuzenleri.ben abim ve eşini davet ediyorum,kapıyı bir açıyorum 6-7 kişi.artık abime dedim "abi ben sizi davet ediyorum diğerlerini tanımıyorum"dedim ,bana ısrar ediyor kaynanam da gelsin diye.artık tek kuzene düşürdüler sağolsunlar.bir kuzen alıp geliyorlar onu öpüp başıma koyuyorum.
Ben senin yerinde olcam hiiic utanmazdim. Bigün topla annenleri, halanlari, dayinlari, amcanlari söyle bir kabile halinde gidin oturmaya.
Bide öyle bi gidinki gelin soke olsun. Yiyin, icin sabaha kadar oturunda anlasin.
Bi akrabasi orda kaldimi sizde gidin, annenler cekinirse bu gelin tepenize cikar tabii.
Herseyine karisilmaz ama bukadarda bos birakilmaz el kizi sonucta.
Ama kocasini sömürüyorsa onun kocasiysa seninde abin birseyler yapmak lazim.
Evinde bi akrabasimi kaliyor gelin hanimin sende git, sende kal. Görümcesin
oooh rahat rahat keyif cat. Ay ben varya abime yag ceker haftalarca kalirdim.
Her onlardan biri kaldiginda bende giderdim kalirdim.
Babami gönderirdim, anneannesinin annesi kalcak degil ya babamla ayni evde..
Bu konuda cok fenayimdir. Böyle gelinlerede tahammülüm olmaz.
Tatilemi gidiyorlar sizde gözlerini korkutun bakalim ayni yere gitcez diye.
Karsi cikarsa "senin kardesin geliyorken sesin cikmiyor?? O senin kardesinse bende kocanin kardesiyim. Abimle istedigim yere giderim, sanami hesap vercem?" de.
Bak bakalim sesi cikiyormu. Isterse abine sikayet etsin. Agzinin payini alir, 1 hafta rahat uyuyamaz ama düsünür en azindan.
Yada abine de" Abi ya bikere beraber gidelim tatile. Evlendin, evleneli hic gitmedik."de ama gelinin haberi olmasin kandir abini.
Gitmeye yakin abin söylesin ona. Ona varya yilin soku olur.
Iyiki abim evli degil benden acayip cadi görümce olur
Böyle geline böyle görümce
damadım çok iyi kızımı el üstünde tutuyor gelinim çok kötü her dediğini yaptırıyor hikayesi gibi oldu şimdi bakın annenizide damadı götürüyor abes değil !ama abiniz yapınca abes...kızgınlık ya da kıskançlıkla böyle düşünüyor gibisiniz karşılaştırma yaptığınızda adilce aslında kendinizide haksız görebilirsiniz.bekar olsam da götürmezler de ablamın bekar kızı var onu götürsünler okulu çok stresli o kızdan bin kat daha hakediyor ya da annemi götürsünler.geçen beni oğlullarım götürmüyor damadım tatile götürüyor dedi çok üzüldüm.nedir bu kadir bilmezlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?