kuzenimin 4 yaşındaki kızı bizde . Ama uzun süredir kakasını yapmıyor poposunu sıkıyor yapmamak için annesi çok ugrasiyor tuvalette ama bir turlu popom aciyo diyip yapmiyo.sağlık sorunu bildigim kadariyla yok cunku annesi istemli yapmadığı için sinirleniyor.Çocuğa farkettirmeden yada istemli olarak kakasını yaptirabilcegimiz bir çozum yolu var mi.surubu var ama ise yaramiyor.
Aynı sıkıntı su an yeğenimin başında. Hatta tuta tuta iyice zorladı kanadı orası. Görümcemle neler denedik en son çare söyle oldu. Taze incir,mürdüm erik,kuru siyah üzüm. Çok az şekerle hoşaf gibi kaynattık soğuttuk içirdik. İki gün boyu kakası olduğu halde yapmayan çocuk bugün tutamıyor içi temizlendi resmen
Aynı sıkıntı su an yeğenimin başında. Hatta tuta tuta iyice zorladı kanadı orası. Görümcemle neler denedik en son çare söyle oldu. Taze incir,mürdüm erik,kuru siyah üzüm. Çok az şekerle hoşaf gibi kaynattık soğuttuk içirdik. İki gün boyu kakası olduğu halde yapmayan çocuk bugün tutamıyor içi temizlendi resmen
Valla denemedim simdi ne dersem yalan olur bunu bizzat denedimacaba onceden yapilmis normal erik uzum konserveside ise yararmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?