evet canım çok kullanılmıyor sadece geçici çözüm için ara sıra kullanmak lazım.
sürekli kullanıldığında zaten faydası olmuyor,vücut haplara yada şuruplara karşı bağışıklık kazandığından
tepki vermez oluyor.
sürekli oluyorsa beslenmene çok dikkat etmelisin.
kepekli,lifli şeylerden ye,sabahları aç karnına kayısı ve ılık su iç
görümcemde sürekli kabız oluyordu,bi tane bitki çayı vardı onun sayesinde rahatlıyordu.
ama çayın adını unuttum,istersen sorarım.
benim de uzun sürdü ama geçti. her gün kuru kayısı veya kuru incir yiyin. dereotu yiyin. bol su için . hareket edin. başlarda etkisi yok gibi duruyor ama sonra geçiyor. çok zor bılıyorum,gecmış olsun.
Canim çayi sordunmuu ??? Ve halen devam ediyor doktora gidicem hata yaptim 2 haftadir sinameki kullaniyorum
Mrb bende Yanina dertien muzdaribim malesef , ustelik 7 aylik hamileyim cok zorlamaktan makatta catamaran falan oldu bide basura cevirdi sanirim. Tam emin degilim simdilk agri falan yok ama, afedersiniz oturunca biseyler hissediyorum sanki biseyler cikmis gibi. Napicagimi bilmiyorum.3 aydir böyleyim doktora gittim tuvalete gitmem için ilaç verdi onlarda ishal yapiyodu ilaci biraktm normal yapabiliyodum ama sonradan afedersiniz kakamda sertlik ve atimda zorluk yaşadim. Ilaç içiyorum yaramiyor zeytinyaği içiyorum yapiyorum ama sonra küçük tuvaletim gelse öbürüde gelmis hissi oluyor gidiyorum zorluyorum kendimi çok az yapiyorum devami çikmiyor tüm gün rezil oluyor demin gittim yine ayni rahatsizim şuan çikiş noktasinda dişki var eminim biktm artk nasi geçicek kabizliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?