Kabızlığa çare

belinda2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1
0
1
46
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır uzun zamandır kabızlık problemim vardı afedersiniz tuvalete çıkmak ölüm gibiydi.. üstüne birde gaz şikayeti eklenince hayat kabustu tabi :) bir tanıdığım bitkisel bir hap verdi.Rusyadan geliyormuş 1 yıldır düzenli kullanıyorum. Allah ondan razı olsun. bütün şikayetlerim gitti. sorun şu ki bu hap maalesef ülkemizde satılmıyor. Temin etmekte güçlük çekiyorum. Ama benim gibi şikayeti olanlar birleşsek yoğun talep olunca getirtebiliriz diye düşünüyorum. bir tablette 20 tane hap var. günde 2 tane kullanıyorsun. tableti 14,50 tl ye geliyor. ilgilenen arkadaşlar olursa bana ulaşırsa sevinirim.

ilacla care bi uere kadar oluyor ben surup kullaniyordum ama bi zamab sonra vucud alistigindanmi bilmiyorum care olmadi bende kronik kabizim hemoroidde var cok su icen biri degilken suan hamile oldugumdan hunde 15 bardak su icoyorum ve kabizligim gunluk cikamasamda yinede bi hafta suunmuyorum ve hemoroiddimden dolayi kanama oluyodu o olmuyo tek tavsiyem su cok zorda kalmadikca ilaca basvurmayin arkadaslar bana artik sinemaki otu kayisi bile fayda etmiyo vicudunuzu alistirmayin cok zorlaninca icin bence

ilacla care bi uere kadar oluyor ben surup kullaniyordum ama bi zamab sonra vucud alistigindanmi bilmiyorum care olmadi bende kronik kabizim hemoroidde var cok su icen biri degilken suan hamile oldugumdan hunde 15 bardak su icoyorum ve kabizligim gunluk cikamasamda yinede bi hafta suunmuyorum ve hemoroiddimden dolayi kanama oluyodu o olmuyo tek tavsiyem su cok zorda kalmadikca ilaca basvurmayin arkadaslar bana artik sinemaki otu kayisi bile fayda etmiyo vicudunuzu alistirmayin cok zorlaninca icin bence
Merhaba,
Bende kronik kabizlik var.
Neredeyse 5 senedir cok cektim bu rahatsizliktan dolayi.. hatta kucuklukten gelme bir durum.
Doktora gittim ilaclar verdi surup hap krem verdi..
Ama suruplari uzun sure kullandigim icin artik midem almadi..
Bazen kayisi yedigimde dahi etki etmiyordu..
Surubu kullanmayi kestim artik cok sukur.
Kuru erik aliyorum
Kuru erik ile kayisi cayi iciyorum hergun. Hic aksatmadan.
Nisasta turu seylerden uzak duruyorum.
Suan durumum iyi.
Ilac olarak doktorumun verdigi kremi kullaniyorum.
Doktorum sabahtan kuru erik ve sicak suyu icmemi soyledi bana mesela.
Kayisi etki etmiyordu ama erik kurusu daha iyi geldi.
Gercekten yasayan bilir bunun sıkıntisini..
Rabbim sifa versin..

Kesinlikle bilinmeyen ilaclari siparis etmeyin.
Herseyi doktor kontrolunde gerceklestirin..

Konu sahibesi meslek kısmına dış ticaret yazmış, lütfen reklam/satış içerikli konu ve yorumları kötü içerik bildirim(K.İ.B) butonuna basarak bildiriniz.
Özellikle ilaç vb konularda yönetim olarak hassasız, sağlığınız değerlidir, bilinçli ilaç tüketimi için kulaktan dolma ilaç kullanmayınız, doktorunuza danışınız.

Back
X