kabızlık için çözüm önerisine ihtiyacım var

benim çok şükür geçti arkadaşlar..
yaptıklarım söyleyim..
önce doktora gittim kabızlık ilacı verdi..
sabahları kuru kayısı yiyorum birkaç tane..
kesinlikle kepekli ekmekten başka ekmek yemiyorum.. oda bir iki dilim..
akşam yemeklerinde hiç ekmek yemeyeye çalışıyorum.
bol su içiyorum..
öğlenleri salata akşamlarıda meyveyle açlığımı bastırıyorum
şimdilik iyiyim bakalaım nasıl devam edeceğim:)

Canım merhaba,
Kuru kayısı ye bol bol
Sabah aç karnına kuru incir
Gün boyunca bol su
Bir de gece yatmadan bir yemek kaşığı zeytin yağına limon sıkıp iç

Canım merhaba,
Kuru kayısı ye bol bol
Sabah aç karnına kuru incir
Gün boyunca bol su
Bir de gece yatmadan bir yemek kaşığı zeytin yağına limon sıkıp iç

teşekkür ederim canım önerilerin için..
bende aynı söylediğin şeyleri yaparak geçirdim..
şuan daha dikkatliyim..
çünkü ilk defa kabızlıktan acillik olunabildiğini öğrendim:)

teşekkür ederim canım önerilerin için..
bende aynı söylediğin şeyleri yaparak geçirdim..
şuan daha dikkatliyim..
çünkü ilk defa kabızlıktan acillik olunabildiğini öğrendim:)
Allah bir daha yaşatmasın canım.
Geçmiş olsun...

geçen haftalarda bende sen gibiydim 1 haftaya yakn cikamadim incir de denedim sicak suda ama ben sanırım şifayi elma da buldum sabah ac karna kabuklu elma yiyorum ama organik olsun mumlu olmasin dış yuzeyi yoksa kabuklu yeme yani sonra birde aksam elma yiyorum elhamdulillah günlük çıkıyorum artık bi dene istersen

Öncelikle herkese cok geçmiş olsun arkadaşlar benım tek çözümüm ılık suya bal ve Zeytinyağı karıştırıp içmek oldu ya daha Bardağın dibini içmeden etkisini hemen hissediyordum..Şiddetle tavsiye ediyorum,sabahları uyanınca aç karnına..

benimde çözümüm sabahları türk kahvesi. hamileyimde türk kahvesini sadece kabızlığım arttığında içiyorum 2 haftada bir filan midemi boşaltıyor. ebeye de söyledim kahveyi buyüzden içtiğimi o kadardan bi şey olmaz içebilirsin dedi.

benimde çözümüm sabahları türk kahvesi. hamileyimde türk kahvesini sadece kabızlığım arttığında içiyorum 2 haftada bir filan midemi boşaltıyor. ebeye de söyledim kahveyi buyüzden içtiğimi o kadardan bi şey olmaz içebilirsin dedi.

ilk defa duydum türk kahvesi kabızlık arada bir yaşıyorum yine... deneyeceğim teşekkürler

Canım bes altı kuru kayısıyı bı bardak sıcak suyun ıcıne at bı gece kalsın sabah uyanınca ac karnına suyunu ıc kaysılarıda ye vueee bekle engec yarım saate ısal olmus olyosun denedım on dk snra tuvalete kstum

Arkadaşlar uzun yıllardır kabızlık sorunu çekmiş birisi olarak bir sürü bitki kürü, birçok ilaç denedim. Bunlardan bazıları hiç ise yaramadı, bazıları başta yaradı sonra yaramadı. Belki kinayabilirsiniz ama ben kendime mecburen degisik bir yöntem geliştirdim ve 2 senedir rahatim. Evdeki sofbenden gelen ince bir hortum var. O hortumun ucunu kremleyip on cm kadarini makata itiyorum. Sonra biraz su gönderiyorum içeri. Sonra geçip oturuyorum. 3-4 saat sonra tuvalete gidip rahatça işimi hallediyorum.

Back
X