35 günlük bebeğe de uygulanır mıDoktorun verdiği kremleri kullandım bolda zeytinyağı sürdüm ..ılık duşta karnını zeytinyağı ile ovsaladim
Uygulanır şöyle yapabilirsin duşa sokmadan önce karnını aç ve göbeğine dairesel hareketlerle masaj yap hakiki zeytinyağı ile ..kulak çubuğuna zeytinyağı surup fazla yapmadan hafifçe makat bolgesini uyarabilirsin..son olarak 60 cc anne sütü içine veya mama veriyorsaniz oda olur bir çay kaşığı zeytinyağı katıp karıştırıp icirebilirsiniz..benim yaptıklarım bunlar karnına mesajdan sonra ılık duşa sokup biraz daha rahatlamasıni saglarsiniz35 günlük bebeğe de uygulanır mı
Ya da bebe yağı mı kullansak
Ne kadar kalıcak duşta
Bebeğiniz emiyorsa mama vermiyorsanız 8-10güne kadar kaka yapmayabilir. Kaç gündür kaka yapmıyor ki? Makat çatlağı olmak için çok erken sanırım. Sakın lavman falan denemeyin.35 günlük bebeğe de uygulanır mı
Ya da bebe yağı mı kullansak
Ne kadar kalıcak duşta
Ablasının turnuvaları sebebiyle ev dışında kalmamız gerekiyor, çoğunlukla da küçük kızım ev dışında tuvaletini yapmayı sevmiyor. O dönemler ablayla daha fazla ilgilenmemiz gerekiyor tabi. Belki bu durumdan etkileniyor olabilir. Ama turnuva dönüşü ve genel olarak oldukça ilgi ve sevgi gören bir çocuk.Tutuyor olmasının psikolojik bir sebebi olabilir mi? Bir de bu yonden bakıp buna çözüm aramayı deneyin...
Ama kakası sert ve normal rutininden daha seyrek kaka yapıyor. Tam olarak kabızlık belirtileri sanırım. Bünün dışında 3-4 aylık bebekken ve sadece anne sütü aldığı bir dönemde de tüm tetkikleri yapıldı. Sindirim sisteminde herhangi bir sorun olmadığı söylendi. O zamandan sonra da ilk kez başımıza geliyor bu durum.Geçenlerde sağlık dergisinde kabızlık başlıklı birşey okudum
Kabızlık sandığımız bazı durumlarda aslında kabız değil yanlış hatırlamıyorsam kalın bağırsağın makata dokğru ıkınmaktan toplanması ve dışkıyı çıkaranamak
Demek istediğim bazen kabızlık olmuyor mideye bağlı değil olabılır tam anlamatamadım ama doktora sorun anlar sanırım hatta dergide bu konuya bakan makinanın bır kaç yerde olduu yazıyordu
Sabah ac karnina balli ilik su icir.Ama kakası sert ve normal rutininden daha seyrek kaka yapıyor. Tam olarak kabızlık belirtileri sanırım. Bünün dışında 3-4 aylık bebekken ve sadece anne sütü aldığı bir dönemde de tüm tetkikleri yapıldı. Sindirim sisteminde herhangi bir sorun olmadığı söylendi. O zamandan sonra da ilk kez başımıza geliyor bu durum.
Deneyeyim inşallah işe yarar. Teşekkür ederim..Sabah ac karnina balli ilik su icir.
Ballı ılık su ne ise yarayacak ki? Boşuna vermeyin çatlağın iyileşmesi için de kabizlik için de yaramazSabah ac karnina balli ilik su icir.
Geçmiş olsun siZe de.. Büyük kızımda da tam bu yaş aralığında kabızlık sorunu olmuştu. Baya uğraşmıştık ama onunkisi bu kadar acılı değildi. Sizin yavrunuz kaç yaşında??Aynı sorundan biz de muzdaribizmalesef.Şu sıralar sabahları aç karnına bir kaşık zeytinyağı içiriyorum. Faydası oluyor gibi.
Burdaki yorumları da takipteyim.
Geri yazarmisin?Deneyeyim inşallah işe yarar. Teşekkür ederim..
Ablasının turnuvaları sebebiyle ev dışında kalmamız gerekiyor, çoğunlukla da küçük kızım ev dışında tuvaletini yapmayı sevmiyor. O dönemler ablayla daha fazla ilgilenmemiz gerekiyor tabi. Belki bu durumdan etkileniyor olabilir. Ama turnuva dönüşü ve genel olarak oldukça ilgi ve sevgi gören bir çocuk.
Teşekkürler. 4,5 yaşında. 10 yaşında ablamız var, zaman zaman onda da oluyor. Çok kafama takılyor.Üzülüyorum.Geçmiş olsun siZe de.. Büyük kızımda da tam bu yaş aralığında kabızlık sorunu olmuştu. Baya uğraşmıştık ama onunkisi bu kadar acılı değildi. Sizin yavrunuz kaç yaşında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?