bitki caylarindan korkuyorum zaten erken dogum olur demislerdi. simdiye kadar bir kere ictim oda papatya bogazim agriyordu.. bugun kuru kayisi aldim, esim de armut iyi geliyor diyor:) armuttta aldik. yarin sabah ac karna kayisi yiyecegim. bol su iciyorum zaten..
bahsettiginiz surup zaten ilac olyuor heralde doktor bana fitil verdi onu bile almadim, dogal yoldan kurtulmaya calismak istedim. ama zorda kalirsam doktorum verdigi fitili alacagim tabiki artik.
kuru kaysi birebir.
gece yatarkende yiyebilirsin sabah hemen rahatlarsin.
ben 1 avuc kuru kaysiyi kaynar suda bekletiyordum yumusayip sisiyordu ya onu öylece yiyordum yada blendirdan cekip meyva suyu gibi iciyordum cok iyi geliyordu.
yarini bekleme hemen yap sabahta ac karnina ye bide bol su ve sebze yemelisin gecmis olsun.
Arkadaslar son 3 gündür kabizim.. hayatimda ilk defa basima gelen birsey bu. ishal olsam idare ederim ama bu cok zormus. ilk gün önemsemedim gec kalktim falan diye. ama bugun 4. gün olacak artik hala olmuyor. Dun doktoruma söyledim genisleyen rahim iste agirlasan bagirsak hareketleri yada demir hapinin etkisinden olabailir dedi zorda klarisan diye fitil yazdi. ama simdilik almadim fitili. dogal yollardan hallederim diye düsündüm. ama cok agri yapiyor yaaa gece özellikle sanci yapiyor. bugun kuru kayisi alacagim. benim tek bildigim kuru kayisi ..sizde bana bildiklerinizini paylasirsaniz cok sevinirim..
ben de 6.ayın sonuna kadar çektim,cok tehlıkleıymıs aman dıkkat arkadasım,bol sıvı tuketyrdum ama care olmuyordu,doktorum magnezyum destegıne basladı ,bu sefer de durum tam tersı,anlayacagın bır rahata kavusamadım, lıflı gıdalar işe yarıyormus,sıfalar dılerım...
bitki caylarindan korkuyorum zaten erken dogum olur demislerdi. simdiye kadar bir kere ictim oda papatya bogazim agriyordu.. bugun kuru kayisi aldim, esim de armut iyi geliyor diyor:) armuttta aldik. yarin sabah ac karna kayisi yiyecegim. bol su iciyorum zaten..
bahsettiginiz surup zaten ilac olyuor heralde doktor bana fitil verdi onu bile almadim, dogal yoldan kurtulmaya calismak istedim. ama zorda kalirsam doktorum verdigi fitili alacagim tabiki artik.
banada magnezyum verdi 3 gundur aliyorum. sen o zaman ishalmi oldun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?