Kabızlık

Evde yapabilirsen doğal kefirde çok faydalı......bağırsaktaki faydalı bakterilerin çoğalmasını sağlıyor.......

Benim oğlum 3 gün önce 1 yaşına girdi 10 aylıkken kabizlik başladı hayla devam ediyor zeytinyağı ara ara iyi geliyor kayısı kaynatıp suyunu iciriyorum ama yinede faydası olmamıştı doktora götürdüm duphalac şurup kansuk fitil vermişti şurup değil ama fitil işe yaramıştı ama oda bağırsagına alışkanlık yapar diye pek vermedim ekmek yiyorsa ruşeym ekmeği alın halk ekmekçiden birde hastanede bi bayan bana demişti 4 yaşında kızım var tutma hastalığı var ruşeym tozu veriyorum corbasina felan katıyorum hemen tuvalete gidiyor demişti bende oğlumun 1 yaşına girmesini bekledim şimdi bende alicam kullanicam inşallah işe yarar.

kuru kayısı ama naturel olanı ben genellikle malatya kayısısı veriyorum kaynar suda 1 taşım kaynatıyor pure yapıp yediriyorum hemen rahatlatıyor .üstelik çok faydalı ınternetten sipariş ile alıyorum kayısıyı birde ankarada bir yer var oradan alıyorum kesinlikle kayısı

ayrıca kayısıyı hergün yedirmeyi alışkanlık yapmalısın püre şeklinde yediremiyorsan başka şekilde de yedirebilirsin bende kızımda kabızlık sonucu anal fissur (makatta çatlak) yaşadım çok zor oldu tekrarlamaması için hergün yediriyorum kayısının cezeryesi çikolatası tabi güvenilir yerden alıyorum her yerden alınmaz kayısı ve işlenmiş ürünler üzellikle işlenmiş ürünlerde zehirlenme olabiliyor. dikkat etmelisin geçmiş olsun

Zeytinyağı benim kızımda hiç işe yaramadı. Bol ılık su içirmeye dikkat ettim bir de her gün hipp kayısı püresi yedirdim.
Kızım kuru kayısıdan yaptığım püreyi sevmeyince çareyi hipp kayısı püresinde buldum. Hergün gündüz 11'de 1 tane yedirdim, bağırsak florası gelişsin diye ev yoğurdu ve kefir de verebilirsin. Kızım yoğurdu sever ama kefiri hiç sevmedi.
Geçmiş olsun.

Back
X