Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru kayısı olmazmı oda doğal sonuçta kaynatıp suyunu icirebilirBu zamanda bulabilir misiniz bilmiyorum ama kayısı püresi iyi gelir.. lifli gıdalar rahatlamasını sağlar..
Ben o kısmı atlamışımbir aylık bebeğe kayısı püresi verilmez. doktoruna söylediniz mi bu durumu?
Valla cnm zeytin yağıda veriyorum suda veriyorum amA nafile bittim tükendim resmen o ağlayınca ben daha kötü oluyorumvalla tam da bugün zahide yetişn programında 1.5 aylık bebeğim kabız diyen bi kadın bağlanmıştı programa acaba aynı kişi mi dedim, gerçi o kız sadece anne sütüyle besliyorum demişti, canan karatayda çocuk doktoru olmadığını belirterek sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağ ver demişti ama tam da emin değil gibiydi belki youtube yüklenmiştir videosu, biraz da su ver demişti
Cnm onları da kullandım ama çok fitil vermekde bağırsakları tembelleştiriyor çok çaresiz hissediyorum kendimi. Biogaia damla zinco damla rezene anason çayı ne yaptımsa geçmedi. Acaba keçi sütü bazlı mama mı versemKonu sahibi zeytinyağı verebilirsin az miktarda
Ayrıca eczanelerde gliserin fitiller var.Fitili küçültüp onuda kullanabilirsin.
Doktorunuza danışıp öyle başlayınCnm onları da kullandım ama çok fitil vermekde bağırsakları tembelleştiriyor çok çaresiz hissediyorum kendimi. Biogaia damla zinco damla rezene anason çayı ne yaptımsa geçmedi. Acaba keçi sütü bazlı mama mı versem
İnşallah cnm ya iki ayımız var daha desene ilk başlarda gayet yapıyor du bir yirmi gündür yapmıyor acaba aptamil den miBenim kızımda da kabızlık var 2 yaşını bitirecek erken doğdu ve kabızlığı doğduğundan beri vardı ve ilk baslarda sabun verdim popodan fitil küçük parca halinde veya kulak copunu yağa batırıp poposunu uyarabilirsin 3 aydan sonra zeytinyağı kattim mamasına onunda faydası oluyo zaten 4 ayı geçtikten sonra meyveyede baslayacaksin mamasina meyvesuyu katabilirsin ilk baslar skntili sonra zaten alisiyo ve kendisi yapiyo yemeklerden yemeye başladığı zaman ve su içmeye başlayınca da zaten azalacak bu sorun mamalar kabız yapiyo cunku
Hiç golden goat mamayı denediniz miBenim kızımda da kabızlık var 2 yaşını bitirecek erken doğdu ve kabızlığı doğduğundan beri vardı ve ilk baslarda sabun verdim popodan fitil küçük parca halinde veya kulak copunu yağa batırıp poposunu uyarabilirsin 3 aydan sonra zeytinyağı kattim mamasına onunda faydası oluyo zaten 4 ayı geçtikten sonra meyveyede baslayacaksin mamasina meyvesuyu katabilirsin ilk baslar skntili sonra zaten alisiyo ve kendisi yapiyo yemeklerden yemeye başladığı zaman ve su içmeye başlayınca da zaten azalacak bu sorun mamalar kabız yapiyo cunku
Hangi mamayı kulanıyorsunYok onu kullanmadim