kabızlıkk

bhrhvn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
107
56
18
29
Mrb bir buçuj aylık kızım var ve aptamil mamayla besleniyor. Yirmi gündür kabızlık yaşıyoruz bir ara bebelac kullandık ama geçmedi. Keçi sütlü mamalar varmış iyi mi o mamalar kabızlığı geçer mi kullanan var mı yardımm

Bu zamanda bulabilir misiniz bilmiyorum ama kayısı püresi iyi gelir.. lifli gıdalar rahatlamasını sağlar..

Daha kucukmus doktor daha iyisini bilir tabi doktora danışmanız lazım her soyleneni denemeyin

Kaç kere gittik doktora fitil verdi ilaç yazmadı bende sürekli fitil kullanmak istemiyorum

Doktora danışın. Zaten bu kadar küçük bebeklerde kabız için çoğunlukla ya fitil ya da gliserin kullanılır. Ne ilacı yazmasını istiyorsunuz anlamadım. Doktorunuz doğrusunu söylemiş.

valla tam da bugün zahide yetişn programında 1.5 aylık bebeğim kabız diyen bi kadın bağlanmıştı programa acaba aynı kişi mi dedim, gerçi o kız sadece anne sütüyle besliyorum demişti, canan karatayda çocuk doktoru olmadığını belirterek sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağ ver demişti ama tam da emin değil gibiydi belki youtube yüklenmiştir videosu, biraz da su ver demişti

Konu sahibi zeytinyağı verebilirsin az miktarda
Ayrıca eczanelerde gliserin fitiller var.Fitili küçültüp onuda kullanabilirsin.

valla tam da bugün zahide yetişn programında 1.5 aylık bebeğim kabız diyen bi kadın bağlanmıştı programa acaba aynı kişi mi dedim, gerçi o kız sadece anne sütüyle besliyorum demişti, canan karatayda çocuk doktoru olmadığını belirterek sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağ ver demişti ama tam da emin değil gibiydi belki youtube yüklenmiştir videosu, biraz da su ver demişti
Valla cnm zeytin yağıda veriyorum suda veriyorum amA nafile bittim tükendim resmen o ağlayınca ben daha kötü oluyorum

Konu sahibi zeytinyağı verebilirsin az miktarda
Ayrıca eczanelerde gliserin fitiller var.Fitili küçültüp onuda kullanabilirsin.
Cnm onları da kullandım ama çok fitil vermekde bağırsakları tembelleştiriyor çok çaresiz hissediyorum kendimi. Biogaia damla zinco damla rezene anason çayı ne yaptımsa geçmedi. Acaba keçi sütü bazlı mama mı versem

Cnm onları da kullandım ama çok fitil vermekde bağırsakları tembelleştiriyor çok çaresiz hissediyorum kendimi. Biogaia damla zinco damla rezene anason çayı ne yaptımsa geçmedi. Acaba keçi sütü bazlı mama mı versem
Doktorunuza danışıp öyle başlayın:KK66:

Aptamilin ve bebelac ın kabızlık için probiyotikli mamaları var, birazda sulandırabilirsin 30 cc ye 1 ölçek yerine 40 cc ye 1 ölçek gibi
Yine düzelmezse çocuk gastroenteroloji ye götürmelisin bazen süt alerjisi vs kabızlık yapabiliyor,ayrıntılı değerlendirilir. normal çocuk doktoru sadece tedavi verip gönderebilir

Benim kızımda da kabızlık var 2 yaşını bitirecek erken doğdu ve kabızlığı doğduğundan beri vardı ve ilk baslarda sabun verdim popodan fitil küçük parca halinde veya kulak copunu yağa batırıp poposunu uyarabilirsin 3 aydan sonra zeytinyağı kattim mamasına onunda faydası oluyo zaten 4 ayı geçtikten sonra meyveyede baslayacaksin mamasina meyvesuyu katabilirsin ilk baslar skntili sonra zaten alisiyo ve kendisi yapiyo yemeklerden yemeye başladığı zaman ve su içmeye başlayınca da zaten azalacak bu sorun mamalar kabız yapiyo cunku

Benim kızımda da kabızlık var 2 yaşını bitirecek erken doğdu ve kabızlığı doğduğundan beri vardı ve ilk baslarda sabun verdim popodan fitil küçük parca halinde veya kulak copunu yağa batırıp poposunu uyarabilirsin 3 aydan sonra zeytinyağı kattim mamasına onunda faydası oluyo zaten 4 ayı geçtikten sonra meyveyede baslayacaksin mamasina meyvesuyu katabilirsin ilk baslar skntili sonra zaten alisiyo ve kendisi yapiyo yemeklerden yemeye başladığı zaman ve su içmeye başlayınca da zaten azalacak bu sorun mamalar kabız yapiyo cunku
İnşallah cnm ya iki ayımız var daha desene ilk başlarda gayet yapıyor du bir yirmi gündür yapmıyor acaba aptamil den mi

Hiç golden goat mamayı denediniz mi

Back
X