Kabızlıkkkk

Merhabalar. Drum magnesine calcine içebilirsin dedi Ama ölçeği sormayı unuttum 59 kiloyum Size kaç vermişti? Az önce 2 tatlı kaşığını yarım bardak suya katıp içtim midem kalktı uykusuzum hemaroid bi yandan sıkıntı Allahım şifa versin hepimize
Allah sifa versin gercekten o gunler ne kadar zordu. Ben icinden cikan olcegin buyuk tarafini kullaniyordum bir bardak suya. Kiloyla ilgisi var mi bilmiyorum ama ben 70 kiloyla basladim 85 kiloyla tamamladim gebeligi. Simdi ictiyseniz 10 saat sonra, yarin sabah etkisini gorursunuz. Siz epey icmissiniz belki o fazla bir miktardir, onu doktora sorun 🙏 bana olcegin buyuk tarafi mushil etkisi yapiyordu. Kucuk tarafi da genelde diskiya kivam vermek icin kullaniyorlar. Ama gercekten herkesin seviyesi farkli, bana da bazi kullanimlarda tek olcek yeterli gelmiyordu 😑

Düzenli kefir içmek çok iyi geliyor kabızlığa. Hem anne hemde bebek içinde çok faydali

Kefirde de alkol var annemler içmeyin diyorlar tedirgin oluyorum
Ne alaka canım ya .
4 tüp bebek denemesi yaptım artık tecrübe ile sabit hergün bir bardak kefir activia yogurt lifli meyveler hergün bunları yiceksin.
Ben zeytin yagı içip üstüne kefiri içiyodum yatmadan sabaha tuvaletteydim hergün yaptım bunu kabız olmadım.
Duphalac ın zararlı demesinede şaşırdım ben kabız olmasamda içtim hiç bişey olmadı. Ben bunlarla cok rahatlamıştım.
Hamur işi makarna pilav ekmek yok yeşillikli salata et tavuk ekmeksiz hersey

Düzenli kefir içmek çok iyi geliyor kabızlığa. Hem anne hemde bebek içinde çok faydali
Evet cok faydali ama kefirin hatta probiyotik desteklerin de cozemedigi raddede durumlar bunlar 😑 ben gebelik oncesinde de duzenli kefir veya probiyotik kullanirdim mesela, yasam tarzi gibi. Amaaa kabizlik oyle bi vurdu ki dunyam sarsildi 😬

Back
X