- 22 Mart 2025
- 90
- -61
- 1
- 23
- Konu Sahibi basakkadiniy
Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arnica'yı bir değerlendirin, pişman olmazsınız. Uzun süre kullandım emiş gücünde hiç azalma olmadı. Koltuk aparatıda var üstelik.Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
Bosch var elimde çok kullanışlı. Üst modelleri çıkmış bendeki unlimited 7Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
Kablosuz diye belitmişsiniz ama yine de yazmak istedim. Ben kablosuz süpürgelerle pek anlaşamıyorum çünkü. Beko’nun kablolu dikey süpürgesi var onu kullanıyorum. Dümdüz süpürge silme özelliği yok ama çekişi çok iyi. Ty.dan bakabilirsiniz yorumlara. Fiyatı da çok uygundu ben alırken.Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?
lg ye şimdi baktım daha pahalı phlipstenPhilips bütçenizi aşarsa Lg bakın mutlaka. Ben mağazasında denemiştim çok iyiydi çekim gücü.
Ay artmıştır o zaman yalg ye şimdi baktım daha pahalı phlipsten![]()
hangi model acaba kullandığınızBen bosch kullanıyorum çok memnunum
birçok çeşidi mevcut göz atabilirsiniz
arnica modelleri diğerlerine göre sanki biraz daha geride kalıyor işlev açıdından bilemedimArnica'yı bir değerlendirin, pişman olmazsınız. Uzun süre kullandım emiş gücünde hiç azalma olmadı. Koltuk aparatıda var üstelik.
bosch markasına da baktım güzel modeller var bi değerlendireceğim teşekkür ederimBosch var elimde çok kullanışlı. Üst modelleri çıkmış bendeki unlimited 7
bi araştırsyık şimdi o modele hiç bakmadım teşekkür ederimben geçen hafta xiaomi nin ürettiği dream h12 aldım dual olanından yani hem sil süpür süpürgesi var hemde ayrı dikey süpürgesi birlikte. Çok memnunum iyiki almışım ikisi toplam 18.000 tl ve taksitle
Bütçem 14 15 bin arası emiş hücü kuvvetli bir kablosuz süpürge arıyorum. Silme özelliği de olabilir ama önceliğim emiş gücü ve şarjının iyi gitmesi. Ne önerirsiniz ?