kabonhidrat diyetine başlayalim mı?...

kahvaltıdan önce sirkeli su 1,peynirli omlet 2, yarım domates3, yarım salatalık2, yarım dilim kepek ekmek 5 kahvaltılık sos yedim 3 çay kaşığı 2 diyeli çayımı şekersiz içiyorum 0 toplam 15 gene çok olmuş cincon canm sen peynirli omlete 0 demişsin canm omlet 1 peynirde 1, 2 olmuyomu

hayırlı olsun canım çok diyetler duydum ama karbonhidrat diyetini hiç duymamıştım nasıl yapıyosun ki şaşırdım :KK57:mesela salatalık domates yarım yiyosun ama peynir yumurta bol protein ağırlıklımı beslenmek gerekiyo o_O ozaman gayet rahat doyuyosundur herhaldeo_O

hayırlı olsun canım çok diyetler duydum ama karbonhidrat diyetini hiç duymamıştım nasıl yapıyosun ki şaşırdım :KK57:mesela salatalık domates yarım yiyosun ama peynir yumurta bol protein ağırlıklımı beslenmek gerekiyo o_O ozaman gayet rahat doyuyosundur herhaldeo_O
evet canm protein ağırlıklı 2 gündür sporla beraber yapıyorum kilo vermeye başladım gibi puanlama yapıyoruz toplam 50yi geçmemeye çalışıyorum ben ilk sayfada yiyeceklerin karbonhidrat değerleri var az olanlardan seçip yiyorum 0 olanları istediğim kadar yiyebiliyorum diğerinde miktarda önemli bu diyetle çok kilo veren varmış her diyette olduğu gibi bol su içilecek bukadar

evet canm protein ağırlıklı 2 gündür sporla beraber yapıyorum kilo vermeye başladım gibi puanlama yapıyoruz toplam 50yi geçmemeye çalışıyorum ben ilk sayfada yiyeceklerin karbonhidrat değerleri var az olanlardan seçip yiyorum 0 olanları istediğim kadar yiyebiliyorum diğerinde miktarda önemli bu diyetle çok kilo veren varmış her diyette olduğu gibi bol su içilecek bukadar

işin sırrı proteinde zaten bence hem tok tutuyo hem de sağlıkla kilo verdiriyo bende kalori hesaplayan sitenin birine yazıyorum yediklerimi karbonhidrat oranım yüksek çıkıyo hep şaşırıyodum bundan sonra bende protein ağırlıklı besleneyim yeşillikler okadar da masum değil desene ;)

işin sırrı proteinde zaten bence hem tok tutuyo hem de sağlıkla kilo verdiriyo bende kalori hesaplayan sitenin birine yazıyorum yediklerimi karbonhidrat oranım yüksek çıkıyo hep şaşırıyodum bundan sonra bende protein ağırlıklı besleneyim yeşillikler okadar da masum değil desene :KK66:
meyve zaten yasak gibi bişey 3 güm önce tartıldım ama şişlik falanda vardı regl olmam lazım olamıyorum nedense 66.7 çıktım öyle başladım bu diyete bu sabah 63.7 çıktım şok oldum ama şişlik o zaman daha çok vardı sanki şimdi biraz daha iyiyim tartıda da son zamanlarda 65 çıkıyodum

meyve zaten yasak gibi bişey 3 güm önce tartıldım ama şişlik falanda vardı regl olmam lazım olamıyorum nedense 66.7 çıktım öyle başladım bu diyete bu sabah 63.7 çıktım şok oldum ama şişlik o zaman daha çok vardı sanki şimdi biraz daha iyiyim tartıda da son zamanlarda 65 çıkıyodum
oo süper canım:KK9::KK73: bende başlıyorum karbonhidrat diyetine o zaman:KK55:

canım ben zaten 3 aydan beri yapıyorum 95 den 75 düştüm şimdide 74 gibi bişey senin kadar az değil maalesef benim kilom:KK61: benim hedefim zaten 65 :KK66: hiç daha altını düşünmedim belki olabilir neden olmasın :KK48:
canm çok güzel kilo vermişsin devamıda gelir inşallah

Merhaba. Öncelikle kolay gelsin diyorum. Güzel yoldasınız.

http://ebruakin.blogspot.com.tr/2008/03/karbonhidrat-diyeti-yeizayfla.html?m=1

Burada daha detaylı liste var. Isterseniz bir göz atın derim.

Bu arada zayıflamanın yanında sağlığınızı da umursuyorsanız mutlaka Karatay diyetini uygulayın. Karatay diyeti de düşük karbonhidrat diyetidir. Hem toplama/çarpma hesaplarıyla da uğraşmak yok. Tavsiye ederim.

Merhaba. Öncelikle kolay gelsin diyorum. Güzel yoldasınız.

http://ebruakin.blogspot.com.tr/2008/03/karbonhidrat-diyeti-yeizayfla.html?m=1

Burada daha detaylı liste var. Isterseniz bir göz atın derim.

Bu arada zayıflamanın yanında sağlığınızı da umursuyorsanız mutlaka Karatay diyetini uygulayın. Karatay diyeti de düşük karbonhidrat diyetidir. Hem toplama/çarpma hesaplarıyla da uğraşmak yok. Tavsiye ederim.
sağol canm çok teşekkür ederim

öğlen yemeğimi yeni yedim et haşlama yaptım etini biraz suyunu içtim 0. çok küçük parça patatesinden yedim 1,çok az turşu 2.,2 kaşık yoğurt 2 diyelim yarım dilim kepek ekmek 5 akşamda 7 de et suyu içerim pek acıkmam belki bi kuru kaysı yerim arada taplam 10 etti sabahkiyle beraber 25 ediyo kuru kaysı 4atada yadim badem 5 etmez ama 5 diyelim 34 etti

kahvaltıdan önce sirkeli su1, menemen yedim 11 diye geçiyo sucuk kattım biraz 1, peynir1, yarım ekmek5 toplam 19
dün spor yapamadım bugün yapmam lazım

Back
X