kabul eder misiniz

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor

Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
Daha neler... Kuzeninizin ailesi ne yapıyor bu arada .... Biblo gibi mi duruyorlar

Şeyma subaşı sendromu tüm ülkeyi esir aldı.
Rahat yaşamak uğruna-adamın defedeceği güne kadar- bu halde olmayı kabul ediyorsa hiç elleşmeyin bence.

Resmi nikahı olmazsa hşçbir hak talep edemez çocuğu dahi olursa.. Bu zamanda artık bu cehaleti aklım almıyor benim.. Pes.. Nasıl hazmedecek acaba.. Ona bu yazdığımı okutun.. Metresliğin türevleri olarak geliyor bana bu tarz yaşamlar...!

Sana malı kadar değer vermeyen bir adam olacak malı bölünmesin diye nikah yapmayacak o derece güveni olmayacak ama sen aynı yatağa baş koyacaksın. Kuzenin akıl tutulması yaşıyor ya da paradan gözü dönmüş. Evlilik sözleşmesi yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirler ama belli ki adam eğlence arıyor. Ne diyelim iyi eğlenceler

Turkiye gercekleriyle konusuyorum.
Adam bu kadini kullanip atacak
Kadinin ailesi ese dosta rezil olmamak icin boyle soyluyor
Yoksa cok zengin biri 2 cocuklu bosanmis bir hanimla evlenmez, ki zaten evlenmiyor da
Bir iki yatip kalkar sonra basar tekmeyi
Uzgunum ama hayatin gercegi bunlar
Anneleri belki kisa bir sure abad olacak ama
Kapi onune konulunca kimse adam yerine koymaz onu
Olan da o 2 yavruya olur

Babalari sagsa ve adamsa dava acip velayetlerini alsa bari.
Kuzene de allah akil fikir versin

bana göre eşi olacak kişi biraz çıkarcı ve bencil ve güvenilmez gibi geldi. tabi bu varsayım. illa evlenecekse kendine garantiye alsın mehiri bol keseden istesin ve noterden anlaşma yapsın.

Yuh. Kınamak istemiyorum büyük konuşmak da.. Ama problem etmiyorsa keyfi bilir konuşmamız manasız.

Ben olsam güvenemezdim. Yok öyle. Zaten şunu biliyorsunuz dimi evlilikten önceki mallarda paylaşım filan olmuyor evliyken edinilen mallar paylaştırılıyor boşanma durumunda filan. Şimdi o adamla 15 yıl evli kalsa kuzeniniz sonra adam tak diye ölse gitse ne olacak? Her şey çocuklarına kalır kuzeniniz de baba evine mi dönecek o yaşından sonra? Aklım almadı bu saçmalığı.

Back
X