• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabul etmeli miyim ?

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
kızlar çarşamba günü doğumgünüm var. ve henüz yeni başlayan bir ilişkim var :31: sorun şu ki pahalı bir hediye almasından korkuyorum :26: ki öyle bir şey yapacakmış gibi geliyor..

eğer pahalı bir hediye alırsa kabul etmeli miyim kızlar :93: ben ' çok teşekkür ederim ama ben bunu kabul edemem ' deme fikrindeyim almak istemiyorum öyle bişey. ama hediyeyi kabul etmeyince de ayıp mı olur acabaaa :97:

düşünmüş almış bence kabul edın ne gerek vardı dersınız en fazla...
sizde ona dogum gununde degerlı bir şey alır altta kalmazsınız olur bıter:34:

ama ben öğrenciyim onun bana aldığı kadar pahalı bir şey alamayabilirim :( işte ben böyle o bana aldı ben de ona borçlu kalayım duygusuna girmek istemediğim için, ya da o bana öyle pahalı bir hediye aldı diye ona daha da bağlı olmak zorundaymışım duygusuna girmek istemediğim için kabul etmek istemiyorum :26: bir de henüz çok yeni daha iki hafta oldu ilişkimiz resmen başlayalı :31:

düşünmüş almış bence kabul edın ne gerek vardı dersınız en fazla...
sizde ona dogum gununde degerlı bir şey alır altta kalmazsınız olur bıter:34:

İlişkimizin 2. ayında erkek arkadaşım telefon hediye etmişti. Oldukça pahalıydı. Aldım akşam ayrılırken ona hediye ettim. 'Hediyeyi hediye etmek sünnettir.' diyerek.:38:
Kabul etmeme nedenim hem maaşını ona vermiş olması hemde telefona benden daha çok ihtiyacı olmasıydı.
Açıkcası ihtiyacı olmasaydı alırdım. Senin için alınmış neticede. :16:

Keşkesiz ömürler, doğum günün şimdiden kutlu olsun.:54:

Son düzenleme:
Ben kabul etmiştim canım, şimdiki aklım olsa yine ederdim..
Ama onun zorlukla almadığına emin olduğum için; yok canından alsa içim böyle rahat olmazdı..

Düşünüyorum da; ben birine özenip bezenip hediye alacağım; pahası hiç sorun değil... Ve o bunu kabul etmese; gönül koyardım.. Var ki, aldım derdim..
Kırma bence, kabul et..

teşekkür ederiiim =)

ben de mi geri versem hediyeyi hediye etmek sünnettir diyerekten :D ama kolye falan alırsa ne olucak :97: onu geri veremem off :d umarım düşündüğüm gibi bişeyler yapmaz.. :)

İlişkimizin 2. ayında erkek arkadaşım telefon hediye etmişti. Oldukça pahalıydı. Aldım akşam ayrılırken ona hediye ettim. 'Hediyeyi hediye etmek sünnettir.' diyerek.:38:
Kabul etmeme nedenim hem maaşını ona vermiş olması hemde telefona benden daha çok ihtiyacı olmasıydı.
Açıkcası ihtiyacı olmasaydı alırdım. Senin için alınmış neticede. :16:

Keşkesiz ömürler, doğum günün şimdiden kutlu olsun.:54:

:) benimkinin de durumu iyi canım.. zor durumda kalmadan alır o da.. :( kabul etmelisin diyorsunuz yani :44:

Ben kabul etmiştim canım, şimdiki aklım olsa yine ederdim..
Ama onun zorlukla almadığına emin olduğum için; yok canından alsa içim böyle rahat olmazdı..

Düşünüyorum da; ben birine özenip bezenip hediye alacağım; pahası hiç sorun değil... Ve o bunu kabul etmese; gönül koyardım.. Var ki, aldım derdim..
Kırma bence, kabul et..

Hali vakti yerindeyse kabul et canim icinden gelerek almis sonucta :)
Hem boyle seyler karsilik beklendigi icin yapilmaz ki o sana pahali aldi diye sende oyle almalisin diye birseyde yok :) sikma canini kabul et iste :)

Sevgilini maddi yönden sıkıntıya sokmayacaksa alabilirsin canımm..
Şahsen ben alırdımm...
Şimdiden doğum günün kutlu olsunn...

:) peki dediğiniz gibi yapıcam.. hiç gerek yoktu falan derim ama alırım napim çocuk almış sonuçta :( off. umarım makul bir hediye alır ben de gönül rahatlığıyla kabul ederim.. :)

Et tabi kuzu ya.
:)
Alınabilir..
:)

dusunupde hediye alacak size ustelik erkek arkadasınız kabul etmezseniz bence ayıp etmis olursunuz

Hali vakti yerindeyse kabul et canim icinden gelerek almis sonucta :)
Hem boyle seyler karsilik beklendigi icin yapilmaz ki o sana pahali aldi diye sende oyle almalisin diye birseyde yok :) sikma canini kabul et iste :)

Hediye alınmış olunduktan sonra kabul etmemeniz için hiçbir sebep yok.
Üstüne üstlük doğum gününüz.
Tadını çıkarın :)

kabul et canım düşünsene o sana değer vermiş hediye almış kabul etmemen onu kırabilir.. gereksiz yere aranızda huzursuzluk çıkmasın :34:

bence alınan hediye hediyedir küçük ve ya büyük düşünmüş olup alması önemli ama geri verirsenizde çok ayıp olur tenezül etmemiş gibi olur diye düşünüyorum

belki de almaz..yani daha doğrusu pahalı bişi almaz belki..ama pahalı bir şey alırsa kabul etmek bana göre de zor.. yani ne bileyim..ilişki de yeniymiş..bir şekilde altta kalmamak gerekecek..ya da kabul edersen de onun doğum gününü beklemeden sen de ona bir şeyler alırsın.. ilerde hediyesinden böbürlenen tipin biri çıkarsa iade edersin..olumsuz düşünmemek lazım şimdiden de..farz edelim oldu öyle bir şey iade edersin olur biter..öyle biri değilse de zaten kabul ettiğin için pişman da olmamış olursun

Back
X