En iyisi baştan anlatayım projemi tamamlamak için kaynak aldığım bir site var forum tarzı bir şey ortalama 2 günde bir girer çalışmalarımı yapar çıkarım profilim var ama pek kimseyi tanımam, bugün yine her zamanki gibi girdim bir mesaj gelmiş açtım okudum okuyunca şaşırdım kaldım ne diyeceğimi düşüneceğimi de bilemedim mesajı atan çocuk beni staj yaptığım yerde görmüş ilgi duymuş ama konuşamamış mesaj atmak istemiş telefonumu bulamayınca internet üzerinden irtibata geçmek zorunda kalmış facebook twiter vs. kullanmayınca ismim de profilde yazınca ordan bulmuş uzunca samimi bir şekilde yazmış aşağı yukarı yazdıkları rahatsız etmek istemem niyetim kötü değil hissettiklerim böyle 4 aydır çok düşündüm anlatmadan yapamadım vs. gibi onu tanımam için facebook twiter instagram profillerini göndermiş onlara bakarken dikkatimi çekti birkaç ay önce instagramdan beni takip etmişti henüz bir cevap yazmadım yazsam mı yazarsam ne yazsam bilemedim siz olsanız ne cevap verirdiniz bana ne tavsiye edersiniz fırsat vereyim mi olmaz mı diyeyim?
mesaj yazdım anlattı kapının önünde görmüş beni bir kere öyle etkilenmiş pek uzun görmemiş yani sonra bir iki defa daha gelip uzaktan bakmış yani her seferinde uzaktan görmüş ilginç geldi bana biraz görüşüyoruz bakalım
mesaj yazdım anlattı kapının önünde görmüş beni bir kere öyle etkilenmiş pek uzun görmemiş yani sonra bir iki defa daha gelip uzaktan bakmış yani her seferinde uzaktan görmüş ilginç geldi bana biraz görüşüyoruz bakalım
Son düzenleme: