kabul etmeli miyim?

sude765

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
16
3
3
40
En iyisi baştan anlatayım projemi tamamlamak için kaynak aldığım bir site var forum tarzı bir şey ortalama 2 günde bir girer çalışmalarımı yapar çıkarım profilim var ama pek kimseyi tanımam, bugün yine her zamanki gibi girdim bir mesaj gelmiş açtım okudum okuyunca şaşırdım kaldım ne diyeceğimi düşüneceğimi de bilemedim mesajı atan çocuk beni staj yaptığım yerde görmüş ilgi duymuş ama konuşamamış mesaj atmak istemiş telefonumu bulamayınca internet üzerinden irtibata geçmek zorunda kalmış facebook twiter vs. kullanmayınca ismim de profilde yazınca ordan bulmuş uzunca samimi bir şekilde yazmış aşağı yukarı yazdıkları rahatsız etmek istemem niyetim kötü değil hissettiklerim böyle 4 aydır çok düşündüm anlatmadan yapamadım vs. gibi onu tanımam için facebook twiter instagram profillerini göndermiş onlara bakarken dikkatimi çekti birkaç ay önce instagramdan beni takip etmişti henüz bir cevap yazmadım yazsam mı yazarsam ne yazsam bilemedim siz olsanız ne cevap verirdiniz bana ne tavsiye edersiniz fırsat vereyim mi olmaz mı diyeyim?

mesaj yazdım anlattı kapının önünde görmüş beni bir kere öyle etkilenmiş pek uzun görmemiş yani sonra bir iki defa daha gelip uzaktan bakmış yani her seferinde uzaktan görmüş ilginç geldi bana biraz görüşüyoruz bakalım

Son düzenleme:
Bence taniyıp sans vermekte fayda var canım.
Hem seni gerçekte görmüş, staj yerinde bu gayet iyi bişey.
İlginide cektiyse bence kabul et.
İnşallah hayırlisı olur :)

"beni bu forumda bulmana çok şaşırdım, bu kadar çabaya bir kahve içebiliriz" diyebilirsin

onu önceden tanıyıp tanımadığını anlayamadım ama böyle davranırsan hem bir şey kabul etmemiş olursun hem de doğru karar verme fırsatın olur

Cevap verebilirsiniz, sonucta gercektede görüsme imkaniniz var, yani ilk yazisip bulusma ayarlaya bilirsiniz, böylece canli da elektrik alicakmisiniz anlarsiniz...:KK14:

Haydee ne diyebilirizki yani..görmedik etmedik çocuğu sizde azıcık güvenin kendinize şans vermek istiyorsan ver ..herkes aynı seyi söyleyecek sen bilirsin diyecek

teşekkür ederim yorumlar için onu önceden tanımıyordum sadece beni birkaç önce instagramda bulmuş galiba hatırlıyorum gibi demekki bir süredir var içinde vazgeçemedim falanda diyor

bence çok hoş ve samimi geldi anlattıkların.şans vermelisin bence.çok tatlıggggggggg

Ayyy, bence tanı. Çocuk o kadar aramış bulmuş... Yanına gelmeye de cesaret edememiş galiba. Çok heyecanlı. :)

bence bir randevu ver. bütün forum gidip çocuğu didik didik edelim. iyi mi kötümü, şöyle mi böyle mi, anası babası, sonra oturup karar verelim bu çocuk iyi olabilir sen bir şans ver diye. Nasıl?:KK76:

En iyisi baştan anlatayım projemi tamamlamak için kaynak aldığım bir site var forum tarzı bir şey ortalama 2 günde bir girer çalışmalarımı yapar çıkarım profilim var ama pek kimseyi tanımam, bugün yine her zamanki gibi girdim bir mesaj gelmiş açtım okudum okuyunca şaşırdım kaldım ne diyeceğimi düşüneceğimi de bilemedim mesajı atan çocuk beni staj yaptığım yerde görmüş ilgi duymuş ama konuşamamış mesaj atmak istemiş telefonumu bulamayınca internet üzerinden irtibata geçmek zorunda kalmış facebook twiter vs. kullanmayınca ismim de profilde yazınca ordan bulmuş uzunca samimi bir şekilde yazmış aşağı yukarı yazdıkları rahatsız etmek istemem niyetim kötü değil hissettiklerim böyle 4 aydır çok düşündüm anlatmadan yapamadım vs. gibi onu tanımam için facebook twiter instagram profillerini göndermiş onlara bakarken dikkatimi çekti birkaç ay önce instagramdan beni takip etmişti henüz bir cevap yazmadım yazsam mı yazarsam ne yazsam bilemedim siz olsanız ne cevap verirdiniz bana ne tavsiye edersiniz fırsat vereyim mi olmaz mı diyeyim?

Ne is yapiyo bu cocuk?

yaz cevap yaz, o kadar çabalamış çocuk.
Güzel bişi valla :)

mesaj yazdım anlattı kapının önünde görmüş beni bir kere öyle etkilenmiş pek uzun görmemiş yani sonra bir iki defa daha gelip uzaktan bakmış yani her seferinde uzaktan görmüş ilginç geldi bana biraz görüşüyoruz bakalım

O ne is yapiyomus canim?

Back
X