- 19 Kasım 2013
- 18
- 26
- 88
Merhaba hanımlar,foruma uzun süredir üyeyim fakat hiç yazmadım ama yazdıklarınızdan her zaman yararlandım ve şimdi de sıra bende yaşadıklarımı anlatmak boynumun borcudur.Yaklaşık 15 aydır bebek denemesi yapıyorduk, bu süreçte uzun uzun anlatmayacagım hepimizin başvurduğu yöntemleri denedim misal; soğan kürü,incir kürü,ilişkiden sonra ayakları dikmek vs. vs. Hiç biri ise yaramadı,sürekli aklımdan atmaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim. Düzenli olan adetlerim duzensizlesti,psikolojim altüst oldu.1 seneyi bu şekilde doldurdum..Temmuz ayına geldik ve ramazana girdik..Ramazan ayı boyunca elimden geldiğince dua ettim, özellikle kadir gecesinde saatlerce ağlayarak dua ederek istedim Rabbimden..Ve o ay yine kırmızı kartı gördüm.Ama kararliydim ve vazgeçmeyecektim, öncelikle Ayetel kürsiyi ezberledim ve bulduğum her fırsatta okumaya başladım,gece yatarken,sabah uyandığımda,özellikle Cuma günleri Yasin ve Ayetel Kürsiyi elimden geldiğince okuyarak günleri gecirmeye başladım.Bu arada doktorada gittim hormon testi sonucu Prolaktin ve tsh yüksek çıktı,Prolaktin için dostinex kullanmaya başladım..Ayetel kürsinin yanında 4444 salavat okumayada başladım 450 kez okumustumki hamilelik haberimi aldım. O ay adet günüme 1 hafta kala açık kahverengi akıntım başladı ve adet günüme kadar devam etti ve bitti.Adet günümden 3 gün geçti test yaptım pozitifti ve kan testinde 1000 çıktı ve suan ikizlerime hamileyim 7. Haftamiza girdik,ama hafiften lekelenmem var umarım bebeklerim beni birakmaz
, dualarinizi eksik etmeyin,sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım :)