Kabul olmuş duam.. Çok dua ile başardım..

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim,dualarim sizlerle, Rabbim olmayan herkese nasip etsin Inş, sizlerde benim ve ikizlerim için duanizi eksik etmeyin canlar :)

canlar merhaba nasılsınız? biz cok şukur 19. haftamıza ulaştık :) cinsiyetlerimizi öğrendik Allah nasıp ederse bir kızım bir oğlum olacak :) 2 hafta sonra detaylı ultrasona girecegiz.. Hayırlısıyla sağ salim çıkarız inş..Rahim açıklığı sorunu yüzünden sürekli yatıyoruzz ins zamanı gelene kadar taşırım evlatlarımı dualarınızı eksik etmeyin.. Şimdi bebeklerime isim arayısına girdik bakalım önerileriniz ne olur ? Kısa ve net ama modern isimler arıyoruz manalarına çok dikkat ediyoruz.. Yardıma ihtiyacımız var :KK66::D

canlar merhaba nasılsınız? biz cok şukur 19. haftamıza ulaştık :) cinsiyetlerimizi öğrendik Allah nasıp ederse bir kızım bir oğlum olacak :) 2 hafta sonra detaylı ultrasona girecegiz.. Hayırlısıyla sağ salim çıkarız inş..Rahim açıklığı sorunu yüzünden sürekli yatıyoruzz ins zamanı gelene kadar taşırım evlatlarımı dualarınızı eksik etmeyin.. Şimdi bebeklerime isim arayısına girdik bakalım önerileriniz ne olur ? Kısa ve net ama modern isimler arıyoruz manalarına çok dikkat ediyoruz.. Yardıma ihtiyacımız var :KK66::KK70:
Öncelikle rabbim bağışlasın hayırlı uğurlu olsun annelerin en güzeline yaşınız kaçtı acaba uzun süre olmuş ama yinede yazayım dedim

Back
X