Kabullenemiyorum...

MadameBB

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
82
186
13
Iyi günler hanımlar... Benim derdim eşimin geçmişini kabullenemiyorum. Çok dar kafalı biri olduğumdan değil ama belli başlı kriterlerim vardı çoğu insan gibi. Ve eşim bu konuları kabul etmeyeceğimi bildiği için hep yalan söylemiş. Yavaş yavaş itiraf ediyor, ben de bilmiyorum şeytan mı dürtüyor nedir içime şüphe düştükçe tek öğrenme yolum maalesef eşimin ağzı olduğu için biraz oyunlar oynadım çünkü içim içimi kemiriyor biraz da yüksek hissiyatım var...
Evleneceğim kişinin biraz kendim gibi olmasını istemiştim en önemlisi ise bebek konusunda. Eşim biz nişanliyken, daha önce bir bebek muhabbeti olduğunu kaçırmışti ağzından, ben ayrılmak istemiştim çünkü kabullenemeyecegimi biliyordum bir ömür içime oturur. Daha sonra savunma olarak zaten benden olduğu bile belli değildi, kız benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, o zamanlar doktor bana çocuğun olmaz falan demişti. Ben çok bozulmuştum tabi. Bu kadar üzülme, sanki planlı çok isteyerek olmuş bişey olsa haklısın VS demişti, deyim yerindeyse yedim.
Meğerse gayet böyle bir durummus, hatta düşük yapınca eşim gayet ağlamış çocuğumu kaybettim diye. Tabi bunlar için onu suclayamam ama içim kaldırmıyor... Sanırım bosanacagim ben bunu bir ömür kabullenemem, en baştan da böyleydim. Belki evlenmeden önce söylese kabullenebilirdim. Konu kapanirdi ama durmadan neden yalan söyledin başka ne söyledin diye sorup duruyorum... Normalde bu hafta ailemin yanına gidiyordum Bayadır görmedim, belki geri dönmeyegim o da az çok farkında.
Çok seviyorum, içimden büyük bir parça bırakacağım belki de bu hayal kırıklığına. Nasıl öğrendim konuları da işte kendime Facebook tan sahte hesap atıp başkası ağzından sana yalan söyledi böyle böyle oldu diye mesaj atıp gösterdim denemek için, yalan diyemedi döküldü. Geçmişini değiştiremezsin biliyorum dedim, keşke en azından baştan yalan söylemeseydin de böyle olmasaydı dedim.. Pişman mısın benle evlendiğine dedi evet ve her gün daha da olacagim, sana güvenemiyorum artık dedim. Beni üzmek için böyle söylüyorsun vs dedi hissettiğimi söylüyorum dedim. En son dün konuştuk daha da konuşmadık... İçimi dökmek içindi aslında bu konu, teşekkürler okuyanlara...
Not: Ben de hamileyim belki de bu yüzden bu konu bana iyice batmaya başladı... Benim ilk sevincim ama onun değil diye.. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın hanımlar. Doğruları hamilelikten sonra öğrendim

Daha önce bi kadından bebeği olacakmış ama düşmüş.
Size istemedim demiş ama istiyormuş. Ha bide ağlamış.
Sizde yeni öğrendiniz ve ayrılmak istiyorsunuz. Doğru mudur?

yıllar önce yaşanmış, olmuş bitmiş, bir şey için oyunlar oynadın, gerçeği ortaya çıkardın, ne geçti eline, MUTSUZLUK...
ayrıca çocuk doğmamış, yüzünü görmemiş, belkide eşinden bile değildi, nerden bileceksinki...ayrıca eşinden dahi olsa,
dediği gibi isteyerek olan bişi değildir, evli olmadıkları için...hatalar, günahlar hepimizin başına gelebilir, senin yokmu
yada seninde evlenmeden önce bir hatan olabilirdi, eşin böyle yapsa, seni hatan için terk etse ne düşünürdün...zaten çoğu erkek, çocuk yapmasa bile, cinsel tecrübeleriyle evleniyorlar, onları düşünmeye kalkarsak, altından kalkamayız...
temiz bir sayfa aç ve bir daha o olayı asla düşünme, sorgulama ve eşinin başına geçme...böyle bir olay, çocuğunun babasız büyümesi ne değermi?

Bu tür konularda konu sahibinin gebeligi sarttir. Demeseydin de tahmin ederdik.
Iyi de nereden bilebilirdim ki en baştan yalan söyledi yeni açığa çıktı... Yoksa çocuğuma çok iyi annelik yaparım o da babaligini yapar konu bu değil ilk boşanan olmam ama çok büyük hayal kırıklığım var

Evet doğru. Gayet planlı istenen bir bebekmis vs o yüzden ağlamış bana o şekilde en baştan anlatsa hiç evlenmezdim
İsteyerek veya istemeyerek. Sonuçta ortada kaybedilen bi bebek olduğunu biliyordunuz.
Madem size uymuyordu neden evlendiniz.?
Geçmişte yaşanılan bi olay için kendi bebeğinize mi kıyacaksınız yani?

Ayrılsak dahi babası olmaya devam edecek. Benim için önemli bir konuydu bebek. Cinsellik hayatı olduğunu biliyordum ama bu gayet çok uzun süreli bir ilişkisinde olmuş. Yani gayet de severek bana en başta bu şekilde anlatmadı.. Kafamın içinde sesler susmuyordu diyorum ya şeytan durtuyordu beni de. Bu bana haksızlık değil mi yalanlarla kandırıp evlenmiş olması

Ya arkadaslar bu buyuk bir yalan. Kadina niye yukleniyorsunuz? En basta hazmedememesi normal degil mi? Ustelik hamile. Ben olsam ben de cok uzulurdum aptal yerine kondugum icin. Ama biraz uzak kalip dusunmeye ihtiyaciniz var galiba. Bosanmak cok uc bir nokta, onu siz bilirsiniz tabi ki. Ama hissettikleriniz bence cok normal.

İsteyerek veya istemeyerek. Sonuçta ortada kaybedilen bi bebek olduğunu biliyordunuz.
Madem size uymuyordu neden evlendiniz.?
Geçmişte yaşanılan bi olay için kendi bebeğinize mi kıyacaksınız yani?
Çok şey farkediyor.. Belki benden değildi bilmiyorum emin değilim VS dedi. O sıralar doktor bana çocuğun olmaz demişti dedi ve bende yedim bunu. Ben ona en baştan kendimi ne dediysem oyum ama o değil

kusura bakma canım ama, boşanma sebebi değil bu...çevrene anlatsan gülerler sana...belkide eşin seni kıskandırmak için,
abartmıştır bu olayı...

Teşekkür ederim.. Binbir türlü farklı hayat, insan ve his var diğer üyeler de anlamaya çalışıyor, belki de onlara kolay geliyor. Ama diyorum acaba başka yalanı var mı diye kendime durmadan soruyorum

kusura bakma canım ama, boşanma sebebi değil bu...çevrene anlatsan gülerler sana...belkide eşin seni kıskandırmak için,
abartmıştır bu olayı...
Kıskandırmak için abartacagini düşünmüyorum ben. Benim için uc nokta olduğunu bildiği için yalanlarla saklamaya çalışmış işte kendi de diyor kabul etmezdin bana sans vermezdin diye

Oluşla olmuş çare yok ben sızın yerinizde olsam durumu kabullenirim çünkü geçmiş gitmiş önemli olan şimdi yapmaması sizi kaybetmemek için geçmişiyle bisey anlatmamış bizde eşlerimizin geçmişini kurcalarsak neler bulacağız ne gerek var huzurunuzu bozmayin

Çok şey farkediyor.. Belki benden değildi bilmiyorum emin değilim VS dedi. O sıralar doktor bana çocuğun olmaz demişti dedi ve bende yedim bunu. Ben ona en baştan kendimi ne dediysem oyum ama o değil
Tamam o zaman asıl sorun bebek değil. Size yalanlar söylemiş olması. Bu konuda haklısınız. Biraz kafanızı dinleyip iyi düşünün. Sonuçta sizin de bebeğiniz olacak.

Böyle diyince gerçekten kolay, peki ben yaşamış olsam ve yalanla üstünü ortsem o kabul eder miydi? Cinsellik yaşayan kadınlarımıza diyoruz açık olun sizi siz olduğunuz için seven biriyle olun, yalanlarla kandırmayın bir gün açığa çıkar diye. Bunun erkek mevzusu gibi bir olay bu yalanı açığa çıktı ve ben kaldıramıyorum gerçekten zor

Ne yazikki erkeklerin tümü olmasada çoğunda yalan var yalan üzerine kurulan evlilikte ne zaman olursa olsun bitiyor.
Ben aldatildim ikimizden de suc vardi tamam tekrar deneyelim hatalarimizi telafi ederek dedik sonra yine konustuklarini yakaladim yada devam ediyolardi konusmaya ben yeni fark ettim neden yaptin dedigimde ise seni sevmedim sevdigimi sandım dedi.. Sonuç bir cocukla arada kaldim siz hamilesiniz yolun basindasiniz eger iciniz yiyecekse bosanim gitsin gercekten degmiyor. Şimdi devam etseniz icinizde hep şüphe acaba ne yapti ne hissetti ne oldu ne bitti aman aileside biliyormuş vs vs

Asla boşanma taraftari degildim hic kimseyede demezdim ama bu tip erkeklere degmiyor. Bide anlamıyorum ki neden yalan ya neden desene ben ondan cocuk yaptim düştü üzüldüm agladim simdi hayatimda sen varsin demek cok mu zor neden yalan neden yalan bi insani kaybetmemek icin yalana sariliyosun sonra hem kadini yaraliyosun hemde kaybediyosun niye hakkimiza giriyolar yaaa sinir harbi yasiyorum..

Kendinizi ve Bebeğinizi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…