- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Herseyi söylemek zorunda değil, ama benimle evlenmek zorunda da değildiİnsanlar Boşanıyor, eski eşinden isteyerek 3 çocuk yapmış oluyor. Geçmiş geçmiştir. Herşeyi söylemek zorunda değil. Bebeğinizle elinizle mutlu olun.
Kimden olduğunu söylememisti tek gecelik demişti dün öğrendim eski nisanlisi ile olduğunu. Yalanı inandırıcı olsun diye öyle dedi yaniben çok yanlış anlamışım.
her şeyi hamilelikten sonra öğrendiniz sandım.
siz öncesinde biliyormuşsunuz.
hatta adam size eski nişanlısına iftira atarak yalan söylemiş.
ama size de kolay gelen kadını suçlamak olmuş.
bir erkek karşımda eski sevgilisi için bebek vardı ama benden miydi değil miydi belli değil dese, asla yanıma yaklaştırmazdım.
bugün bir kadına bunu diyen yarın bana neler der...
siz tutup bu adamla evlendiniz, üstüne de hamile kaldınız.
tebriklerbir daha bir kadına bu şekilde iftşra atılırken iki kere düşünürsünüz
Bu bi tek benim dikkatimi çekti sanıyordum.
Nişanlısı icin belki benden değildir demesi midemi alt üst etti gerçekten. Vaktiyle nişanlısı olan birine karşı çok ağır ve aşırı çirkin bir suçlama.
Ve nişanlısını her ne ile sucluyorsa kendisi de tam olarak öyle bir adam.
Sevgili konu sahibi durumun gercekten üzücü ama biraz daha düşün.
Iyi günler hanımlar... Benim derdim eşimin geçmişini kabullenemiyorum. Çok dar kafalı biri olduğumdan değil ama belli başlı kriterlerim vardı çoğu insan gibi. Ve eşim bu konuları kabul etmeyeceğimi bildiği için hep yalan söylemiş. Yavaş yavaş itiraf ediyor, ben de bilmiyorum şeytan mı dürtüyor nedir içime şüphe düştükçe tek öğrenme yolum maalesef eşimin ağzı olduğu için biraz oyunlar oynadım çünkü içim içimi kemiriyor biraz da yüksek hissiyatım var...
Evleneceğim kişinin biraz kendim gibi olmasını istemiştim en önemlisi ise bebek konusunda. Eşim biz nişanliyken, daha önce bir bebek muhabbeti olduğunu kaçırmışti ağzından, ben ayrılmak istemiştim çünkü kabullenemeyecegimi biliyordum bir ömür içime oturur. Daha sonra savunma olarak zaten benden olduğu bile belli değildi, kız benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, o zamanlar doktor bana çocuğun olmaz falan demişti. Ben çok bozulmuştum tabi. Bu kadar üzülme, sanki planlı çok isteyerek olmuş bişey olsa haklısın VS demişti, deyim yerindeyse yedim.
Meğerse gayet böyle bir durummus, hatta düşük yapınca eşim gayet ağlamış çocuğumu kaybettim diye. Tabi bunlar için onu suclayamam ama içim kaldırmıyor... Sanırım bosanacagim ben bunu bir ömür kabullenemem, en baştan da böyleydim. Belki evlenmeden önce söylese kabullenebilirdim. Konu kapanirdi ama durmadan neden yalan söyledin başka ne söyledin diye sorup duruyorum... Normalde bu hafta ailemin yanına gidiyordum Bayadır görmedim, belki geri dönmeyegim o da az çok farkında.
Çok seviyorum, içimden büyük bir parça bırakacağım belki de bu hayal kırıklığına. Nasıl öğrendim konuları da işte kendime Facebook tan sahte hesap atıp başkası ağzından sana yalan söyledi böyle böyle oldu diye mesaj atıp gösterdim denemek için, yalan diyemedi döküldü. Geçmişini değiştiremezsin biliyorum dedim, keşke en azından baştan yalan söylemeseydin de böyle olmasaydı dedim.. Pişman mısın benle evlendiğine dedi evet ve her gün daha da olacagim, sana güvenemiyorum artık dedim. Beni üzmek için böyle söylüyorsun vs dedi hissettiğimi söylüyorum dedim. En son dün konuştuk daha da konuşmadık... İçimi dökmek içindi aslında bu konu, teşekkürler okuyanlara...
Not: Ben de hamileyim belki de bu yüzden bu konu bana iyice batmaya başladı... Benim ilk sevincim ama onun değil diye.. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın hanımlar. Doğruları hamilelikten sonra öğrendim
Bana o zamanlar tek gecelikti dedi yani yalanı inandırıcı olsun diye. Eski Nisanlimdi ondandi bebek demedi şuan inkar etmiyor zaten o günü kurtarmak için öyle bir yalan söylemiş. Kısaca bir konu üstünde durmadan yalan var ve ben artık her sözüne yalan olarak bakıyorum. Ailesi vs de biliyormus durumu, ben kabul etmeyeceğim diye daha da çirkin yalanlar söylemiş yaniEvlenmeden önce zaten biliyormuşsunuz durumu. Bilerek evlenmişsiniz. O zaman içinizi rahatlatmış "istenmeyen bir bebek" olduğu yalanı. Ben her ne olursa olsun, karşımızdaki insanlara açık olma taraftarıyım.
Sizin o zaman ki tepkilerinizi, her ne kadar çok yanlış olsa da kişiyi yalan itenin ne olduğunu bilemeyiz. Aşırı tepkiler mi verdiniz? Adam bir nevi doğruları söylemiş ama siz aşırı tepki verdiyseniz yalan söylemiş olabilir. Haklı mı, değil ama siz de haklı değilsiniz.
Ortada istense de, istenmese de bir bebek varmış ve siz bunu biliyordunuz. İsteyerek yapılmış olması neyi değiştirirdi ki, istemeyerek olmuş olması düşüncesi sizi evliliğe itti?
Ne ben eşimin ne de eşim benim geçmişi mi sorguladı. Kaç kız arkadaşı oldu? Hangileri ile beraber oldu falan bana ne bunlardan? Sadece bir tanesini biliyorum, o da bir mekanda karşılaştık öyle öğrendim. Umurum da olmadı doğrusu. Eşime de eski sevgilinle karşılaştım bugün gibi şeyler söyleyip, geçmişini deşmeye kalkmadım.
Eşinizin eski nişanlısı, sevgili artık her neyse artık ona, "Çocuk benden miydi, o bile belli değil," diyerek b*k atması beni aşırı derecede irite etmişken, siz bunu gayet o zaman sindirmişsiniz. Şimdi bana yalan söyledi diye dertlenmeniz anlamsız. Karşımdaki erkek hayatına girmiş birisi hakkında bunu söylese, bebeklerinin olup olmadığından ziyade başka bir kadına iftira atmasını sindiremezdim ben. Yani siz de masum değilsiniz kusura bakmayın. Başka bir kadın için ima ettiği şeyler sizi tatmin etmiş ve evlenmişsiniz.
Eski nisanlisindan olduğunu bilmiyordum... Bana tek gecelik, babası ben miyim bilmiyorum diye söylemişti baştan. O zamanlar bende sağlık problemi vardı doktor çocuğun olmaz demişti yani bende o zaman çocuk ondan değildir zaten diye düşünmüştüm...Eski nişanlısına dair bir his beslemiyosa ve siz bilerek evlenmişsiniz ve hamilesiniz kendinizi üzmeyin ve sakin olun size bir yanlışı yoksa evine bağlıysa üzmüyosa devam edin.
Eski nisanlisindan olduğunu bilmiyordum... Bana tek gecelik, babası ben miyim bilmiyorum diye söylemişti baştan. O zamanlar bende sağlık problemi vardı doktor çocuğun olmaz demişti yani bende o zaman çocuk ondan değildir zaten diye düşünmüştüm...
Bir de sağlık sorunu olduğunu doktorunun bebeği olmayacağını söylemişti yani cidden bende düşünmedim bebek ondan diye. Kız benimle ilişkisi olsun diye yalan söyledi diye çevirmişti. Yoksa bile bile evlenmedim öyle şeyler söyledi ki olmayan şey değil hayatta da görebildiğimiz bir örnek kızın hamilelik yalanı kullanması bende öyle düşünmüştüm. Bir de zaten istemiyordum kızı bir daha görmedim bile deyince inandım. Ama olay bambaşka çıkti.. Tek gecelik dediği eski nişanlisi çıktı, doktor yalanı çıktı, neden korunmadin bile demiştim kondom kullanma tarihi geçmiş koruyuculugu azalmış demişti ya hastalık kapsaydin demiştim... Çok güzel oynamış yanisizin için şu an sorun olan yalan söylemesi?
büyük tepkiler verdiyseniz geçiştirmiş.
bana sorarsanız geçmişi hiç sormamalıydınız, ama madem konuşuldu benden önce diyebilmeliydiniz.
ama siz bm’yle bir şey söylese onunla evlenmeyeceğimi biliyor diyorsunuz.
ki çok anlamsız.
tek gecelik ilişkiden bebek iddiası, nişanlısından olan bebekten çok daha kötü bence.
ama siz diğer türlüsüne tamam diyip buna kabul edemezdim diyorsunuz
yok derdiniz benim ilk heyecanım onun değil ise, adam kucağına almamış ki çocuğu?
velev ki aldı, 3 çocuğum var.
3 ünde de bambaşka hissettim.
3 ü de herşeyim. 3 u de ilkim.
böyle bir ayrım söz konusu olamaz.
canım benim belki de hamile olduğun için çok kırılgan hissediyor olabilirsin. Keşke hamilelikten sonra kararını versen. Hayatta herkes hata yapar. Mesela geçmişte başkasına aşık olmuşuzdur ama şimdi unutmuş ve bi başkasını seviyoruz. İnsanoğluyuz geçmişteki duygular kalıcı değil geçiyor. Bu da öyle bence geçmişe takılıp kalmak sadece seni üzer. Bizim de geçmişimizde hatalarımız oluyor ama olmasaydı yapmasaydım deyip çakılırsak hayatı zehir ederiz kendimize. Seni ilgilendiren şey senden sonra yaşadıkları olsun senle beraberken yaptığı hatalar olsun geçmişi değil. İlk hamileliğini kendine zehir etmemelisin.Iyi günler hanımlar... Benim derdim eşimin geçmişini kabullenemiyorum. Çok dar kafalı biri olduğumdan değil ama belli başlı kriterlerim vardı çoğu insan gibi. Ve eşim bu konuları kabul etmeyeceğimi bildiği için hep yalan söylemiş. Yavaş yavaş itiraf ediyor, ben de bilmiyorum şeytan mı dürtüyor nedir içime şüphe düştükçe tek öğrenme yolum maalesef eşimin ağzı olduğu için biraz oyunlar oynadım çünkü içim içimi kemiriyor biraz da yüksek hissiyatım var...
Evleneceğim kişinin biraz kendim gibi olmasını istemiştim en önemlisi ise bebek konusunda. Eşim biz nişanliyken, daha önce bir bebek muhabbeti olduğunu kaçırmışti ağzından, ben ayrılmak istemiştim çünkü kabullenemeyecegimi biliyordum bir ömür içime oturur. Daha sonra savunma olarak zaten benden olduğu bile belli değildi, kız benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, o zamanlar doktor bana çocuğun olmaz falan demişti. Ben çok bozulmuştum tabi. Bu kadar üzülme, sanki planlı çok isteyerek olmuş bişey olsa haklısın VS demişti, deyim yerindeyse yedim.
Meğerse gayet böyle bir durummus, hatta düşük yapınca eşim gayet ağlamış çocuğumu kaybettim diye. Tabi bunlar için onu suclayamam ama içim kaldırmıyor... Sanırım bosanacagim ben bunu bir ömür kabullenemem, en baştan da böyleydim. Belki evlenmeden önce söylese kabullenebilirdim. Konu kapanirdi ama durmadan neden yalan söyledin başka ne söyledin diye sorup duruyorum... Normalde bu hafta ailemin yanına gidiyordum Bayadır görmedim, belki geri dönmeyegim o da az çok farkında.
Çok seviyorum, içimden büyük bir parça bırakacağım belki de bu hayal kırıklığına. Nasıl öğrendim konuları da işte kendime Facebook tan sahte hesap atıp başkası ağzından sana yalan söyledi böyle böyle oldu diye mesaj atıp gösterdim denemek için, yalan diyemedi döküldü. Geçmişini değiştiremezsin biliyorum dedim, keşke en azından baştan yalan söylemeseydin de böyle olmasaydı dedim.. Pişman mısın benle evlendiğine dedi evet ve her gün daha da olacagim, sana güvenemiyorum artık dedim. Beni üzmek için böyle söylüyorsun vs dedi hissettiğimi söylüyorum dedim. En son dün konuştuk daha da konuşmadık... İçimi dökmek içindi aslında bu konu, teşekkürler okuyanlara...
Not: Ben de hamileyim belki de bu yüzden bu konu bana iyice batmaya başladı... Benim ilk sevincim ama onun değil diye.. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın hanımlar. Doğruları hamilelikten sonra öğrendim
ben çok yanlış anlamışım.
her şeyi hamilelikten sonra öğrendiniz sandım.
siz öncesinde biliyormuşsunuz.
hatta adam size eski nişanlısına iftira atarak yalan söylemiş.
ama size de kolay gelen kadını suçlamak olmuş.
bir erkek karşımda eski sevgilisi için bebek vardı ama benden miydi değil miydi belli değil dese, asla yanıma yaklaştırmazdım.
bugün bir kadına bunu diyen yarın bana neler der...
siz tutup bu adamla evlendiniz, üstüne de hamile kaldınız.
tebriklerbir daha bir kadına bu şekilde iftşra atılırken iki kere düşünürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?