Kabullenemiyorum...

Adam bebegi kaybedince aglamis uzulmus tam tersi anlatmis yok bebek bendenmiydi belli degil istememistim falan boyle bir adamin daha itici gelmesi gerekir ben boylesiyle evlenmezdim gecmisyle ilgili yalan soylemeseydi keske bebegi istiyor olusu cok insani bir davranismis halbuki

Nişanlıyken planlı bebek yapacaklarına niye nikah yapmamışlar :)
O da güzelmiş.

Ortada ciddi yalanlar var haklısınız güvenmemekte.
Bu da mı yalan diye düşünmekte..

Bunu aşmanız çok zor.
Ama hamilesiniz artık ve seviyorsunuz.
Çift terapisi öneririm yine de aşamazsanız ayrılığı düşünebilirsiniz elbette..

Çok sacma.
Senin gecmisinde böyle bir durum olsaydi ve eşin suan cekip gitseydi.
Eşin icin ne kadar geri kafali.

Bole bir adamla nasil evlendin, ondan önce olmus bitmis birseyin, nasil sana hesabini sorar diye linc edilirdi.!

Ortada yalan var diyorsunuz sizi kaybetmemek icin solenen birsey bu. Sanki sizi aldatmis ve cocugu oldugunu ogrenmissiniz gibi bir ruh halindesiniz..

Yanlis yapiyorsunuz, suan saglikli dusunemiyor olabilirsiniz. Biraz sakinleşin ve bebeginiz icin daha saglikli karar verin olmuş, bitmiş..

Saçmalama ne olur,şuan çok hassas dönemdesin anlıyorum.Tepkini gösterebilirsin ağlayabilir tartışabilirsin,ama böyle bir geçmiş konu yüzünden bebeğini babasız bırakma.Benim babam varken yok ve bu çok acıtıyor hep eksik hissediyorum bunu çocuğuna yapma.Otur temiz bir kafayla düşün eşine destek ol çok seviyorsun birde lütfen düşün ayrılmak en son care

Çok şey farkediyor.. Belki benden değildi bilmiyorum emin değilim VS dedi. O sıralar doktor bana çocuğun olmaz demişti dedi ve bende yedim bunu. Ben ona en baştan kendimi ne dediysem oyum ama o değil

ben çok yanlış anlamışım.
her şeyi hamilelikten sonra öğrendiniz sandım.
siz öncesinde biliyormuşsunuz.
hatta adam size eski nişanlısına iftira atarak yalan söylemiş.
ama size de kolay gelen kadını suçlamak olmuş.
bir erkek karşımda eski sevgilisi için bebek vardı ama benden miydi değil miydi belli değil dese, asla yanıma yaklaştırmazdım.
bugün bir kadına bunu diyen yarın bana neler der...
siz tutup bu adamla evlendiniz, üstüne de hamile kaldınız.
tebrikler bir daha bir kadına bu şekilde iftşra atılırken iki kere düşünürsünüz

Ben sizi haklı buluyorum. Çünkü bu bir sevgilisi olmuş yatmış kalkmıs gibi bisey degıl ki.. Adam nişanlısını hamile bırakmış ve bir cocuk kaybetmiş. Daha da önemlisi yalan söylemiş. Ben olsam bende cok takılırdım.

Melankoliden mutsuzluktan mu besleniyorsun. Karşı taraf üzülmesin diye geçmişine dair insanlar küçük yalanlar söyleyebilirler neden çünkü geçmişi seni bağlamaz.

İşte bana dese en baştan düşük Bi ihtimal de olsa kabullenebilirdim bu durumu o zaman bugün ağzımı acmazdim kapanır giderdi. Ben sordukca konuyu geçiştirmek için yalan söylemiş. Kimisine göre çok kolay bir mevzu ama bana ağır yani, bekarken de ağır bir mevzuydu evlendim gene ağır. Evli boşanmış olsa derim zaten evlilermis normal yani tabi dusunecekler çocuk, ama evli olmayan bir çift için nasıl hayal edebilirdim ki bu durumu çok nadir yani... İlk tanıştığımızda kendimizi anlatırken bile ben hep kötü yanlarımdan bahsettim. Ki çok kıskancım ve bu durumun sorun olduğunu olacağını biliyordu. Ona şans vermezmisim doğruyu söylerse, istediği sevmekmis sevilmekmis, beni çok sevince bu konular benim için önemsiz olur unuturum sanmış ama ben ona hep dedim ben biseyi unutamam... Kim unutur ki zaten herkes unutmuş taklidi yapar

Melankoliden mutsuzluktan mu besleniyorsun. Karşı taraf üzülmesin diye geçmişine dair insanlar küçük yalanlar söyleyebilirler neden çünkü geçmişi seni bağlamaz.
Geçmişi beni bağlamaz haklısınız, ama baştan bilseydim ya evlenmezdim ya da kabul eder bugün sorun yasamazdim yalanın küçüğü büyüğü olmaz ki. Onun istediği hayatı yaşamaya hakkı var da benim istediğim gibi birini seçmeye hakkım yok mu niye yalan söylüyor kandırıyor?

İnsanlar Boşanıyor, eski eşinden isteyerek 3 çocuk yapmış oluyor. Geçmiş geçmiştir. Herşeyi söylemek zorunda değil. Bebeğinizle elinizle mutlu olun.

O yalan zaten sarsıyor ya en çok. En baştan bilseydim böyle olmayacakti

Zoruma giderdi dürüst olmasını isterdim ama seninleyken yapmamış sana ihanet etmemiş hata yapmak insan masus böyle bir hatası var diye evlenmeyecek mi sevmeyecek sevilmeyen mi şuan o kadınla görüşmüyor ha birde düşen bebeğe üzülmüş üzülür insan gerçekten üzülür ne deyim inşallah verdiğiniz karardan pisman olmazsiniz

Kafandaki acabalar uzar gider hiç bitmez. Karşımızdakine güvenmeden nasıl evlilik yürür. Bence boşan ve tekrar evlenme çünkü genel olarak güven problemin var gibi geldi bana.

Bence hamile olmanız ekstra hassas olmanıza sebep olmuş. Biraz bekleyin. Düşünün. Acele karar vermeyin.

Su cumleleri sarf eden biriyle evlendiginize inanamiyorum ya,saka gibi.

Tamam da ilk başta öğrensen evlenmeyecek miydin?
Bu kendine özel bi durum söylemeyebilir sonuçta bebek doğmamış
Doğup da saklasa tamam ama bitmiş gitmiş bişey

Siz oglak burcu musunuz bende yalandan nefret eder sizin gibi düşünürdüm hayatta tek istedigim tüm yanlisiyla hatasini bilen ve tekrarlamamak icin calisan yalan soylemeyen bir es ne yazikki hepsinden sinandim malesef.

karşımdaki adam bir bebeğim olacaktı ama benden olup olmadığı bile bekli değil gibi aşağılık bir savunma yapsa bir daha yüzüne bakmazdım sanırım.
Bu bi tek benim dikkatimi çekti sanıyordum.

Nişanlısı icin belki benden değildir demesi midemi alt üst etti gerçekten. Vaktiyle nişanlısı olan birine karşı çok ağır ve aşırı çirkin bir suçlama.

Ve nişanlısını her ne ile sucluyorsa kendisi de tam olarak öyle bir adam.

Sevgili konu sahibi durumun gercekten üzücü ama biraz daha düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…