Çok şey farkediyor.. Belki benden değildi bilmiyorum emin değilim VS dedi. O sıralar doktor bana çocuğun olmaz demişti dedi ve bende yedim bunu. Ben ona en baştan kendimi ne dediysem oyum ama o değil
İşte bana dese en baştan düşük Bi ihtimal de olsa kabullenebilirdim bu durumu o zaman bugün ağzımı acmazdim kapanır giderdi. Ben sordukca konuyu geçiştirmek için yalan söylemiş. Kimisine göre çok kolay bir mevzu ama bana ağır yani, bekarken de ağır bir mevzuydu evlendim gene ağır. Evli boşanmış olsa derim zaten evlilermis normal yani tabi dusunecekler çocuk, ama evli olmayan bir çift için nasıl hayal edebilirdim ki bu durumu çok nadir yani... İlk tanıştığımızda kendimizi anlatırken bile ben hep kötü yanlarımdan bahsettim. Ki çok kıskancım ve bu durumun sorun olduğunu olacağını biliyordu. Ona şans vermezmisim doğruyu söylerse, istediği sevmekmis sevilmekmis, beni çok sevince bu konular benim için önemsiz olur unuturum sanmış ama ben ona hep dedim ben biseyi unutamam... Kim unutur ki zaten herkes unutmuş taklidi yaparNe yazikki erkeklerin tümü olmasada çoğunda yalan var yalan üzerine kurulan evlilikte ne zaman olursa olsun bitiyor.
Ben aldatildim ikimizden de suc vardi tamam tekrar deneyelim hatalarimizi telafi ederek dedik sonra yine konustuklarini yakaladim yada devam ediyolardi konusmaya ben yeni fark ettim neden yaptin dedigimde ise seni sevmedim sevdigimi sandım dedi.. Sonuç bir cocukla arada kaldim siz hamilesiniz yolun basindasiniz eger iciniz yiyecekse bosanim gitsin gercekten degmiyor. Şimdi devam etseniz icinizde hep şüphe acaba ne yapti ne hissetti ne oldu ne bitti aman aileside biliyormuş vs vs
Asla boşanma taraftari degildim hic kimseyede demezdim ama bu tip erkeklere degmiyor. Bide anlamıyorum ki neden yalan ya neden desene ben ondan cocuk yaptim düştü üzüldüm agladim simdi hayatimda sen varsin demek cok mu zor neden yalan neden yalan bi insani kaybetmemek icin yalana sariliyosun sonra hem kadini yaraliyosun hemde kaybediyosun niye hakkimiza giriyolar yaaa sinir harbi yasiyorum..
Kendinizi ve Bebeğinizi düşünün
Geçmişi beni bağlamaz haklısınız, ama baştan bilseydim ya evlenmezdim ya da kabul eder bugün sorun yasamazdim yalanın küçüğü büyüğü olmaz ki. Onun istediği hayatı yaşamaya hakkı var da benim istediğim gibi birini seçmeye hakkım yok mu niye yalan söylüyor kandırıyor?Melankoliden mutsuzluktan mu besleniyorsun. Karşı taraf üzülmesin diye geçmişine dair insanlar küçük yalanlar söyleyebilirler neden çünkü geçmişi seni bağlamaz.
O yalan zaten sarsıyor ya en çok. En baştan bilseydim böyle olmayacaktiBen sizi haklı buluyorum. Çünkü bu bir sevgilisi olmuş yatmış kalkmıs gibi bisey degıl ki.. Adam nişanlısını hamile bırakmış ve bir cocuk kaybetmiş. Daha da önemlisi yalan söylemiş. Ben olsam bende cok takılırdım.
Zoruma giderdi dürüst olmasını isterdim ama seninleyken yapmamış sana ihanet etmemiş hata yapmak insan masus böyle bir hatası var diye evlenmeyecek mi sevmeyecek sevilmeyen mi şuan o kadınla görüşmüyor ha birde düşen bebeğe üzülmüş üzülür insan gerçekten üzülür ne deyim inşallah verdiğiniz karardan pisman olmazsinizBöyle diyince gerçekten kolay, peki ben yaşamış olsam ve yalanla üstünü ortsem o kabul eder miydi? Cinsellik yaşayan kadınlarımıza diyoruz açık olun sizi siz olduğunuz için seven biriyle olun, yalanlarla kandırmayın bir gün açığa çıkar diye. Bunun erkek mevzusu gibi bir olay bu yalanı açığa çıktı ve ben kaldıramıyorum gerçekten zor
Kafandaki acabalar uzar gider hiç bitmez. Karşımızdakine güvenmeden nasıl evlilik yürür. Bence boşan ve tekrar evlenme çünkü genel olarak güven problemin var gibi geldi bana.Geçmişi beni bağlamaz haklısınız, ama baştan bilseydim ya evlenmezdim ya da kabul eder bugün sorun yasamazdim yalanın küçüğü büyüğü olmaz ki. Onun istediği hayatı yaşamaya hakkı var da benim istediğim gibi birini seçmeye hakkım yok mu niye yalan söylüyor kandırıyor?
Bence hamile olmanız ekstra hassas olmanıza sebep olmuş. Biraz bekleyin. Düşünün. Acele karar vermeyin.Iyi de nereden bilebilirdim ki en baştan yalan söyledi yeni açığa çıktı... Yoksa çocuğuma çok iyi annelik yaparım o da babaligini yapar konu bu değil ilk boşanan olmam ama çok büyük hayal kırıklığım var
Su cumleleri sarf eden biriyle evlendiginize inanamiyorum ya,saka gibi.benden olduğu bile belli değildi, kız benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, o zamanlar doktor bana çocuğun olmaz falan demişti. Ben çok bozulmuştum tabi. Bu kadar üzülme, sanki planlı çok isteyerek olmuş bişey olsa haklısın VS demişti
Iyi günler hanımlar... Benim derdim eşimin geçmişini kabullenemiyorum. Çok dar kafalı biri olduğumdan değil ama belli başlı kriterlerim vardı çoğu insan gibi. Ve eşim bu konuları kabul etmeyeceğimi bildiği için hep yalan söylemiş. Yavaş yavaş itiraf ediyor, ben de bilmiyorum şeytan mı dürtüyor nedir içime şüphe düştükçe tek öğrenme yolum maalesef eşimin ağzı olduğu için biraz oyunlar oynadım çünkü içim içimi kemiriyor biraz da yüksek hissiyatım var...
Evleneceğim kişinin biraz kendim gibi olmasını istemiştim en önemlisi ise bebek konusunda. Eşim biz nişanliyken, daha önce bir bebek muhabbeti olduğunu kaçırmışti ağzından, ben ayrılmak istemiştim çünkü kabullenemeyecegimi biliyordum bir ömür içime oturur. Daha sonra savunma olarak zaten benden olduğu bile belli değildi, kız benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, o zamanlar doktor bana çocuğun olmaz falan demişti. Ben çok bozulmuştum tabi. Bu kadar üzülme, sanki planlı çok isteyerek olmuş bişey olsa haklısın VS demişti, deyim yerindeyse yedim.
Meğerse gayet böyle bir durummus, hatta düşük yapınca eşim gayet ağlamış çocuğumu kaybettim diye. Tabi bunlar için onu suclayamam ama içim kaldırmıyor... Sanırım bosanacagim ben bunu bir ömür kabullenemem, en baştan da böyleydim. Belki evlenmeden önce söylese kabullenebilirdim. Konu kapanirdi ama durmadan neden yalan söyledin başka ne söyledin diye sorup duruyorum... Normalde bu hafta ailemin yanına gidiyordum Bayadır görmedim, belki geri dönmeyegim o da az çok farkında.
Çok seviyorum, içimden büyük bir parça bırakacağım belki de bu hayal kırıklığına. Nasıl öğrendim konuları da işte kendime Facebook tan sahte hesap atıp başkası ağzından sana yalan söyledi böyle böyle oldu diye mesaj atıp gösterdim denemek için, yalan diyemedi döküldü. Geçmişini değiştiremezsin biliyorum dedim, keşke en azından baştan yalan söylemeseydin de böyle olmasaydı dedim.. Pişman mısın benle evlendiğine dedi evet ve her gün daha da olacagim, sana güvenemiyorum artık dedim. Beni üzmek için böyle söylüyorsun vs dedi hissettiğimi söylüyorum dedim. En son dün konuştuk daha da konuşmadık... İçimi dökmek içindi aslında bu konu, teşekkürler okuyanlara...
Not: Ben de hamileyim belki de bu yüzden bu konu bana iyice batmaya başladı... Benim ilk sevincim ama onun değil diye.. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın hanımlar. Doğruları hamilelikten sonra öğrendim
Siz oglak burcu musunuz bende yalandan nefret eder sizin gibi düşünürdüm hayatta tek istedigim tüm yanlisiyla hatasini bilen ve tekrarlamamak icin calisan yalan soylemeyen bir es ne yazikki hepsinden sinandim malesef.İşte bana dese en baştan düşük Bi ihtimal de olsa kabullenebilirdim bu durumu o zaman bugün ağzımı acmazdim kapanır giderdi. Ben sordukca konuyu geçiştirmek için yalan söylemiş. Kimisine göre çok kolay bir mevzu ama bana ağır yani, bekarken de ağır bir mevzuydu evlendim gene ağır. Evli boşanmış olsa derim zaten evlilermis normal yani tabi dusunecekler çocuk, ama evli olmayan bir çift için nasıl hayal edebilirdim ki bu durumu çok nadir yani... İlk tanıştığımızda kendimizi anlatırken bile ben hep kötü yanlarımdan bahsettim. Ki çok kıskancım ve bu durumun sorun olduğunu olacağını biliyordu. Ona şans vermezmisim doğruyu söylerse, istediği sevmekmis sevilmekmis, beni çok sevince bu konular benim için önemsiz olur unuturum sanmış ama ben ona hep dedim ben biseyi unutamam... Kim unutur ki zaten herkes unutmuş taklidi yapar
Bu bi tek benim dikkatimi çekti sanıyordum.karşımdaki adam bir bebeğim olacaktı ama benden olup olmadığı bile bekli değil gibi aşağılık bir savunma yapsa bir daha yüzüne bakmazdım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?