Mutlu değilim.dünya üzerime üzerime geliyor her günüm mutsuz geciyor daralıyorum devamlı ağlayasım geliyor ağlayamıyorum patlıyorum kısaca yaşamak ağır geliyor anlıyor musunNeden her şeyden şikayet ediyorsun?
Yaptım bunları zamanında bir.yararı olmadı hersey gün geçtikçe kötü oldu.Ne demek Allah in sinavlarina inanmiyorum...dua etsen inansan ferahlarsın inanmadığın için böyle bir an önce tövbe et ve duaya sarıl..duanın açamadığı kapı yoktur..
Evet anlıyorum.Mutlu değilim.dünya üzerime üzerime geliyor her günüm mutsuz geciyor daralıyorum devamlı ağlayasım geliyor ağlayamıyorum patlıyorum kısaca yaşamak ağır geliyor anlıyor musun
Sıkıntı bu zaten canım tek yaşayacak psikolojim de yok iki ucu boklu değnek resmen. Yalnızlıktan kusuyorum.. zaten cıkamam ki babam evi.basıma yıkarKabullenmek zorunda değilsin.
Ayrı eve çık, kendi yaşantını kur.
Kimseye bağımlı olma.
En kötü baba evi bile koca evinden daha iyidir, o yüzden kendi evin olsun.
Muhtaçlıktan dolayı değil sevdiğin için evlen.
Evet anlıyorum.
Ama şikayet etmeye devam ettiğin sürece mutlu olamazsın ki?
24 yaşında ayakları üzerinde duran bir kadınsın.
İcraate geçmelisin
Saolevlilik de çözüm değil eşin kötü olursa daha zor şeyler yaşarsın.
Allah yardımcın olsun
Sıkıntı bu zaten canım tek yaşayacak psikolojim de yok iki ucu boklu değnek resmen. Yalnızlıktan kusuyorum.. zaten cıkamam ki babam evi.basıma yıkar
Çalışıyor musun?
İşini uzak yerde bulup yolu bahane ederek evden ayrılabilirsin aslında.
Calısıyorum ama memur değilim uzaktan niye baktın derler ama yinede bir secenek buda aklımda olsun. Birde suanki işyerimde 5 aydır calısıyorum 1 seneyi tamamlayıp ayrılmak istiyorum cv acısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?