kaburga bilezik ve set

Bak kardeşim, benim sevdiğim bana gel evlenelim dese, can ata ata giderim. Bohçamı alır giderim, gerisi umrumda olmaz. İnsan sevince vallahi gözü kör oluyor.

Ben , bana şunu al, bunu al demeyi bir kadına asla yakıştıramam. Erkek içinden geliyorsa gider alır, ben de beni düşndüğü için mutlu olurum.

Burda yazılanlara göre ya ben enayiyim, ya insanlar çok maddiyatçı.

olay para olup olmaması değil zaten yatırım yapmışım ikimize ev araba altın için sıkıntıya ne gerek var
Peki istediginiz nedir tam olarak? Bir sürü öneri sunuldu şahsınıza. Hiçbirine yanaşmıyorsunuz. Almayın dendi ''almak istiyorum'' dediniz, alın deniyor ''ev araba aldım ne gerek var'' diyorsunuz. İstediğiniz tavsiye nedir tam olarak? Ben yorumlarınızdan ne demek istediğinizi idrak edemedim.

yeni üyelik ve 4 mesajda amma hızlı çözmüşsün karakterli ve olgunları..
yazarları tanımak için üye olma şartı yok biliyorsunuz.
Üye değildim ama okuyordum.
gayette mantıklı yorumlar yapılıyordu.
Şimdi o mantıklı yorumlar bu ağızlardan mı çıkıyor diyorum.
bu arada seni tenzi ederim office

Beni de alın. Benim kpeder adı var kendi hiç yok.

Gelinliğimi bile eşimle maaşımızdan aldık. Ne diyim ki benden uzak olsun da ondan bir halt istemiyorum.

aaaaaaa ben seni hep fransız kadını olarak hayal etmiştim Sende de mi var kv kp sorunu yaaa ,bu dünyaya hiç inancım kalmadı yawww

birşey sordum saçma gereksiz veya değil buraya yazmamda bi amaç mantık aramayın bir sürü şeyle itam edildim ayrıca biri yorum yapmış en olgunlarınız bile nasıl cevaplar vermişsiniz diye onuda benle bağdaştıranınız oldu şimdi kadınları çözümleme adına hemcinslerinden yardım alıyım dedim sevdiğim kadınla ilgili bir konu hakkında fırtınalar koptu :) bir erkek olarak kadınımın istediklerini yapmamanın mantıklı olmadıgını düşünmeye başladım sayenizde :)

Bu genelde üyelere gıcıklığı varsa ki,arada oluyor geliyor lafı çakıyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…