- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Kesin çorap feşisti berkant koklayıp koklayıp bayılacaktır
Aman cute insan niyeti bozmaya görsün kadın tc no bulmakta ne var Allah aşkına. Erkek kafası bu ancak bu tür şeylere çalışır zaten.Buarada kk cidden kadin uye alimi ivin tc kimlik no ile kayit olunabilinmesni istiyorum
Bir de içlerinde hiç düzgünün de yok. Hepsi feleğin çemberinden geçmiş erkekler. Biri karısından dayak yer, diğeri bir kız sever, Mecnuna döner, birini nişanlısı sömürür... Sitenin yeni ismi
KK ......... Kaybedenler Kulübü olarak değiştirilsin madem.
Yorumlara koptum hele o dedesinin çorabını satan ooffff öleceğim
mhaha. buna sesli güldüm.
İşte filmlere özeniyor herhalde. Boran ağa hayatı sanıyor kızlar bu tür şeyleri. Ama gerçek hayat filmlerdeki gibi değil.İyi olmuş oğlan kurtarmış paçayı o aileden.
Benim de kuzenimi mardinli avukat bir çocuğa verdiler, henüz nişanlılar. Oğlanın babası aşiret reisigillerden. Bir evleri var, taş ev bildiğin şato. Ama oğlan der babamlarla oturcaz, bizde böyle. Altın takılacak ama düğünden sonra iade edilecek ona göre. Bizim salak kız da ay nişanlım nişanlım diye dolanıyor ortalıkta. Bu cinsler de var.
Yorumlara koptum hele o dedesinin çorabını satan ooffff öleceğim
Niye kızdın ayol?fake felan değil yada başka bir amaç gütmemekteyim istenilen bilezik oyle 16 17 binde değil 9 bin lira ben şunu anladım ki şuraya birşey yazdım ne konuşmalar döndü. ben daha önce neler yazıldı bilmiyorum kim ne istedi ne fake attı haberim. kararımda her istenileni yapıcam çünkü kadınların çok seri olumlu veya olumsuz örgütlendiğini görebiliyorum kaburgada alacam balyınada fethiyede villa kiralayacam havuzlu balayı olayı benim fikrim sormakta hatalı olan benim siz kusurama bakmayın
Çok çekecek belli ama bir şey denmiyor.İşte filmlere özeniyor herhalde. Boran ağa hayatı sanıyor kızlar bu tür şeyleri. Ama gerçek hayat filmlerdeki gibi değil.
Bunları yapacak paran varsa neden kasıyorsun hem kendini hem de bizi?fake felan değil yada başka bir amaç gütmemekteyim istenilen bilezik oyle 16 17 binde değil 9 bin lira ben şunu anladım ki şuraya birşey yazdım ne konuşmalar döndü. ben daha önce neler yazıldı bilmiyorum kim ne istedi ne fake attı haberim. kararımda her istenileni yapıcam çünkü kadınların çok seri olumlu veya olumsuz örgütlendiğini görebiliyorum kaburgada alacam balyınada fethiyede villa kiralayacam havuzlu balayı olayı benim fikrim sormakta hatalı olan benim siz kusurama bakmayın
Pis sapık hahaahaynen dede çorabı istemiyor ama illa kadın çorabı olacak
Bu gece burada nöbetteyim
sapık belli sapık
fake felan değil yada başka bir amaç gütmemekteyim istenilen bilezik oyle 16 17 binde değil 9 bin lira ben şunu anladım ki şuraya birşey yazdım ne konuşmalar döndü. ben daha önce neler yazıldı bilmiyorum kim ne istedi ne fake attı haberim. kararımda her istenileni yapıcam çünkü kadınların çok seri olumlu veya olumsuz örgütlendiğini görebiliyorum kaburgada alacam balyınada fethiyede villa kiralayacam havuzlu balayı olayı benim fikrim sormakta hatalı olan benim siz kusurama bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?