Kaburgadan kıkırdak alınması :(

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay sonra burun ameliyatı olucam. Doktorum, bildiğiniz gibi burun içindeki kıkırdak yetmezse kulaktan alınacağını oda yetmezse kaburgadan alınacağını söyledi. Kulaktan alındığında dışardan bakıldığı zaman hiç bir izin belli olmadığını biliyorum fakat kaburgadan alınırsa dikiş izi kalıyormuş. İnternetten araştırdım ama bu izin ne kadar büyük olduğunu tam olarak öğrenemedim. Çok merak ediyorum. Böyle bir ameliyat geçirip, kıkırdağı kaburgasından alınan arkadaşlardan bir isteğim var. Bana dikiş izinin fotoğrafını gönderebilir misiniz? :/

canım bende amelıyat olmak üzereyım bende cok arastırdım kulaktan ve kaburgadan kıkırdak alındıgını bılıyorum ama benım bıldıgıme göre ız kalmıyormus canım sen nerden arastırdın doktoruna sordunmu

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay sonra burun ameliyatı olucam. Doktorum, bildiğiniz gibi burun içindeki kıkırdak yetmezse kulaktan alınacağını oda yetmezse kaburgadan alınacağını söyledi. Kulaktan alındığında dışardan bakıldığı zaman hiç bir izin belli olmadığını biliyorum fakat kaburgadan alınırsa dikiş izi kalıyormuş. İnternetten araştırdım ama bu izin ne kadar büyük olduğunu tam olarak öğrenemedim. Çok merak ediyorum. Böyle bir ameliyat geçirip, kıkırdağı kaburgasından alınan arkadaşlardan bir isteğim var. Bana dikiş izinin fotoğrafını gönderebilir misiniz? :/

ameliyat nasıl geçti ve kime yaptırdın cvp verirsin sevinirim

benimde böyle yapılacak arkadaşım ama doktor burnu açmadan oradan alıp alamayacağını %100 söyleyemiyor maalesef. iz konusuna gelince bana çok ufak bir iz kalabilir, ancak görsel olarak rahatsız edici olmaz dedi.

hımm peki canım neden kıkırdağa ihtihaç duyuluyo?? bende ameliyat oldum mesela kemer vardı ama burnum hemen hemen düzdü abartılı değildi onu düzeltecem diye hem burnumu çok kaldırmış hemde kemiği çok kırmış çok tuhaf olmuş inanamıyorum hatta ağladım bile ama tekrar olcam bende 1 ay sonra inşallah bu sefer istda olcam... ınşallah iyi olur...

aynen benimde burnumda kemer var ama okadr abartılı degil ameliyat olucam ilk ameliyatım emre ilhana olmayı düşünüyorum snin gbi bi sorun yaşarmıyım ki??:( doktorun kimdi ? umarım yanlş anlamazsın:(

ameliyatımın 4. günü kaburgamdan kıkırdak aldılar kesik ne kadar var bilemiyorum henüz bantlar acılmadı ama gercekten dogrduya dogru burnunuzu unutuyorsunuz kaburganızın agrısından egilip dogruldukça aklım cıktı bugun bantlarım degişecek bakalım son durum ne

Arkadaslar ben bir burun ameliyati gecirdim ve cok pismanim
Burnun hafif kemerliydi ve solda bir cikan kemigim vardi
Sadece o soldan cikan kemigi almasini istedim ve sonuc cok kötü
Bana kücücük bir burun yapmis
Kavisli kisa ve kalkik
Hic birini istemedim ben doktorumdan...
Ben kikirdak ekletmek istiyorum ama disardan belli olur diye veya erimesinden simdikinden daha kötü olmasindan korkuyorum
Cok mutsuzum evden disari bile cikmak istemiyorum :(

benım de kaburgadan kıkırdak alınarak revızyon amelıyatı yapıldı,doktor iz kalır dedı,4-5 cm kadar.agrısı sızısı oldu evet ama abartılacak kadar değil.kalkarken ,doğrulurken hapşurunca öksürünce falan daha çok ağrıdı.

Back
X