kaburgam batiyor :(

ebruli006

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
53
1
6
35
Ankara
Selamun aleykum hanimlar iki aylik hamileyim 15 gündür kusuyorum hastanelik oldum yataklara düştüm bugünde sol kaburgam batiyor kusarken oldu ama çok şiddetli saga sola donemiyorum bugünü bi atlatsam yarin yine hastnye gidecem benim gibi olan varmi lütfen biseyler yazin

Selamun aleykum. Öncelikle hayırlı olsun,sağ sağlim kucağına alasın bebeğini.
Toksikoz dönemimdesin. Fazla öğümelerin neticesinde spazmlar tutuyor seni. Bu sebepten kaburgalara baskı yapıyordur. Doktorun sana bulantıları azaltan,bu dönemi atlatacak tedavi önermesi lazım.
Çok geçmiş olsun.

Sagolasin canim hipermesiz ten 5 gün hastanede yattim odonem iyiydim cikinca yeniden basladi şuanda üzerimi giyindim bekliyorum acile gidip ggitmeme konusunda kararsizim sol kaburgamdaki batmalardan muzdaribim artik kusamiyorum bile aceba catlamis olabilirmi :18:

Konuya hakim değilim fakat kusmadan dolayı kaburganın çatlayacağını sanmıyorum. Siz gönlünüzü ferah tutun. Acile gidip gitmeme konusunda da kararsız kalmayın gidin. En azından birşey olup olmadığını anlarsınız içiniz rahatlar.

Tekrardan çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

öksürürken bile kırılabiliyormuş kaburgalar, bence doktora gidin. çok geçmiş olsun..
hamilelikten de gözüm korktu, hadi hayırlısı :18:

Acaba kulunc olabilir mi?
Ters hareket yaptiysaniz, zorladiysaniz o bolgeyi, olabilir...
O bolgeyi yoklayin, eger kulunc gelirse elinize, sicak su torbasi uygulayin yoksa havluyu utuleyip uygulayin...
Kesin bir sey soyleyemiyorum...
Gecmis olsun...:26:

Çoktesekkur ederim ssagolun agri biraz hafifleyince bende gitmedim acile. Ters hareket konusunu şöyle anlatayim mutfaktaydim birden öğürme hissi gelince tezgahtaki cop kutusunu elime geçirdim ayakta ve yuksek bi şekilde kutuya ogurdum afedersiniz sonuç safra. Ama ne olduysa bundan sonra oldu sanki bi ses duydum kaburgamdan... Komsularim ziyarete geldi iyelerin batmis diyolar hizli hareketedemuyorum öğürme hissi gelince mahfoluyorum...

2 aylık hamileyim hiç bulantim yok..normal mi korkuyorum gerçi doktorum 7 haftalikken gittiğimde belki hiç olmayabilir dedi ama şimdi herkes bulanıyor benimde kafama takildi yazarsanız sevinirim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…