kızlar otuz beş haftam bitti bugün ama yaklaşık iki haftadır ksağ kaburgamın altındaki kaslar çok geriliyor ve sürekli uyuşuk rahat oturamıyorum yatamıyorum sadece sırtüstü yatınca geçiyor bu durumu yaşayan var mı.. karnımı taşıyamıyor mu acaba kaslarım..
kızlar otuz beş haftam bitti bugün ama yaklaşık iki haftadır ksağ kaburgamın altındaki kaslar çok geriliyor ve sürekli uyuşuk rahat oturamıyorum yatamıyorum sadece sırtüstü yatınca geçiyor bu durumu yaşayan var mı.. karnımı taşıyamıyor mu acaba kaslarım..
ben aynı durumdayım benim baya erken başladı bu uyuşukluk zamanla acıya dönüştü şimdi sürekli sağ göğüs altım uyuşuk be çok acıyo druma sordum hiç üzerinde bile durmuyor olacak diyor rahim büyünce organlara baskı yapıyormuş ve kemikler açılıyormuş uyuşukluk ve acı bu yüzden dedi (33+1'deyim)
Yalniz olmadıGima sevindimçok sinir verici bir durum geceleri uyuyamıyorum rahat oturamiyorum sadece sirtustu yatincs geciyor ama o da bebege zararli dun deneme amavli kas gevsetici surdum biraz hafifledi gibi ama o da bebege zararli surmeyi dusunmuyorum ins biran once biter