Kabus dolu yıl geride kalıyor,2012

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar.Bende boşanma sürecindeyim.İlk konum buradaki.Yanlızlığıma ve dertlerime sizi de ortak etmek istedim.9 aydır ailemin yanındayım .Görücü usulü evlendim.Bir yıl ailesi dil döktü ve elimi verdim kolumu kaptırdım.Bir baktım iki ay içerisinde evlenmişim.5 ay kabus dolu günler yaşadım.Eşim lise mezunu ve memur bir de 8 yaş büyük benden.Eş durumuyla benim sayemde buraya geldi.Evlendim çünkü beni kralın kızı gibi hissettirdiler.Neyse ilk hafta, aşkım diye mesajın gördüm neyse yeminler etti devam ettim kadınız ya sustum ama dışarıda mükemmel davranıyordu.El iyisi derler ya öyle.meğer evlenene kadar bana da öyle davrandılar.Sonra psikolojik hap kullandığını öğrendim o günlerde.Sonra sorunlar başladı.Benimle ilgilenmemeler mecburi akşam yemekleri ve bomboş ilgisiz soğuk bir yuva.Erkenden uyumalar beni hiç istememeler falan.Benim çevrece sevilmem aktif bir insan olmam hepsini çekememeye başladı.Kendi yaşadığı düşünceleri hepsini ben yapıyormuşum diye düşünüyordu kısaca iletişimsizlik falan derken ayaklarım eve geri geri gidiyordu.Arkadaşımda ağlayıp eve gidiyordum.Diyordum ben bir batağa saplandım nasıl kurtulacağım diye? Sorunlar büyüdü beni aileme şikayete gelmiş sonra ailem beni çağırdı ve durumu benden dinleyip çözüm bulmak için.Onu da çağırdı babam yemeğe gelmedi sadece konuşmaya geldi.Neyse o gün kıyamet koptu ;bağırıp çağırmalar ,hakaretler,ilk günden itibaren herşeyii yazmış sonra sonuna kadar babam dayanamadı gitti sonra anneme ben aradan çekiliyorum ailemle halledin bende kızınızı istemiyorum ded ve çekti gitti.Ve o gün ailem ve benim için bitti.Neden mi? Babam dedi ki böyle bir insan sana yaşlandığında da bakmaz.Annem dedi ki bana baban ben çirkine nasıl güzel derim desin onu o gün bırakırım dedi.Ve ertesi gün özel eşyalarımı alıp eve döndüm.Dava açtım dedim ki ;bütün kadınlar ,bütün aldatılanlar adına bu davam ve davamın da sonuna kadar arkasındayım.

En doğru karar...

Kadınız ya susacağız demişsiniz evliliğinizin başında...Susmamanın doğruluğunu görmüşsünüz ne mutlu!

Her zaman söylerim , istediğiniz her şeyi affedebilecek kadar geniş olabilir düşünceleriniz ama asla ve asla ; sizi küçük gören , yokmuş gibi davranan , hakaret eden , şiddet uygulayan ...bir adam ile şartlarınız ne olursa olsun , kadınız susarız diyerek aynı yatağa girip,aynı evi paylaşmayın diye.

Şimdi yeni yolunuz açık ve hayırlı olsun...

Öle düşündüklerini söylemek istedim erkeklerin.Erkekler nasıl olsa artık benim ne yapsam da mantığı.Ve toplum baskısı da cabası.Ama ben susarsam bütün kadınlar da susmak zorunda kalmasın istedim

Ausencia çok teşekkür ederim iiyi dileklerin için.

bir an benmi yazdım diye düşündüm. o kadar benziyo ki evliliğimz. bende 2 ay içinde prensesler gibi evlendm. ilk aylar hep telde msjlar vs yakaladım. aileme sürekli şikayetlr vs. tek farkı evinle ve benle ilgilenmeye çalışırdı. annesnden aldığı direktifler ölçüsünde.
en büyük avantajların
1. evliliğin daha çok yeni
2.işin var sanırım
3. ailen arkanda
4. çocuğun yok
düşünmeye bile değmez bu evlilik. yernde olsam çokdan bitirmiş evliliğimi arkamda kalana çalımla bi bakar hıhh der saçlarımı savurur dimdik yürürdüm yolumda.babanın dediğine tamamen katılıorum. ya gelecekte bu insan yanında olacakmı? benm evliliğimi bitirmemin ana teması bu olmuştu. doğumda bırakan adam ya ilerde felç, kanser vs olsam bana bakacakmı? hayr. en azından başımı kendi tırnağımla kaşırım dedim davamı açtım. yoksa dönmek istesem bugün kapımda adım gibi eminim. malımı tanırım ben. ama babnın dediği gelio aklıma ve asla diorum asla. hayat süprizlerle dolu. boşverr erkek sadece. hem kurtuluosun üzülme aç müzik oyna. soner sarıkabadayının bi şarkısı var yakında klibide çıkacak. ben onu dinliorum sürekli İNSAN SEVMEZ Mİ aç hadi aç rahatla benden sanaa:)

Emelll teşekkürler mesajın için.Evet ben öğretmenim çalışıyorum.Ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum.Geleceği bilemem ama şuan kendimi toparlama önceki ben olmaya çalışıyorum.Birde aynı yerde yaşıyor olmak zor.Her gün önceki yaşadığım evin önünden ve onun çalıştığı kurumun önünden geçiyorum.Zor oluyo elbette ama elimdeki olanlara şükrediyorum.

Ewt emel ailem arkamda çocuğum yok.Ona kalsa ilk günden zorluyordu.Ama seni tanımak istiyorum dedim izin vermedim,iyi ki diyorum şuan.

Eve döndükten sonra annesi bile gelmedi? Sadece aileden iki kişi geldi oğlumuzun şartları şunlar ya kabul eder dönersin yada biter dediler.Bende içimden dedim ki bunlarla birşey paylaşılmaz bu kafa da olan bir aileye ne denir ki? Oğullarının aldattığını bana söylediklerini bişeyi söylemedim.Oğullarının anlattıklarıyla biliyorlar sadece :) ama bitirdiğim için çok mutluyum.Baştan gördüm hepsinin yüzünü.Bana o kadar yalvaran yalakalık yapan insanlar gelip neden tartıştınız bile demediler.

aynı yerde çalışmak çok zor. ama öğretmnlern yer değiştirmesi çok kolay bu durumlarda. il mem bir dilekçeye bakıo. şayet sorun çıkmazsa başk aokula geç. ben öyle yapıcam. onun için uğraşıcam zamanla. kendini evliliğin başında ele vermesi çok ii olmuş. ya yıllar kaybetseydn. aslında çok şanslısın

büyük ihtimalle o seninle tayin için evlenmiş, maalesef böyle olayları çok duyuyoruz, üzülecek hiçbir şeyin yok, başın dik mutlu yoluna devam

Oglumuzun sartlari sunlar :) Delirmis bu insanlar, lise mezunu olan ogluna ogretmen kiz bulmus, hala oglunu sehzade saniyor.. Bosver arkadasim, daha iyisini bulursun bence, Hatta yalniz yasamak bu m.llardan iyi..

En doğru kararı almışsın..
Aileni de seni de tebrik ediyorum.
Yeni hayatında çok mutlu olmanı dilerim..

canım benimbende senle aynı durumdayım boşanmak üzereyim 4 aylık bır yavrum var benim allah sana sabır ve hep mutluluk versin mutlaka herşey güzel olacak

yolun başında çocuğun yokken bu kararı vermekle en doğrusunu yaptın canım
Allah yolunu açık etsin

hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.verdigin kararin arkasinda olman en buyuk zaferin simdiden!!!

canım benimbende senle aynı durumdayım boşanmak üzereyim 4 aylık bır yavrum var benim allah sana sabır ve hep mutluluk versin mutlaka herşey güzel olacak
Haras iyi temmennin için teşekkürler.Umarım herşey yoluna girer.Ben o kadar iyi niyetli davrandım ki, onların karşılığında aldatıldım ve hakarete uğredım.Üstelik bana o da dava açıp beni aldatıyor demiş.Dava dilekçesini görünce şok geçirdim.O kadar berbat şeyler yazmış ki, değer verdiğim kandığım inandığım günlere lanet ediyorum.Haras sizin evliliğiniz bitme nedenini öğrenebilir miyim?

yolun başında çocuğun yokken bu kararı vermekle en doğrusunu yaptın canım
Allah yolunu açık etsin
Amin mihriban.Ona kalsa hamile de kalmış olacaktım ilk günlerden.Allahtan tedbirli davrandım.Çocugum olsaydı beni garanti altına almış olacaktı.Ve ailesinin torunu yok hiç.

hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.verdigin kararin arkasinda olman en buyuk zaferin simdiden!!!
Ewet o sandı ki o hakaretlere boyun eğeceğimi.Ve ailemin de hadi yuvana dön deyip göndereceklerini sandı.Ama elleriyle beni bataklıktan çıkardı.ve ben her gün dua ediyordum bu bataklıktan nasıl kurtulacağım diye? Ve herkesin yanında ayakkabılarımı bile giydiriyordu.Bunları nasıl inandıracağım insanlara diyordum.Ama kendi elleriyle yaptıklarını yıktı ve herkes yüzünü öğrendi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…