- 24 Kasım 2024
- 33
- 18
- 3
- 37
- Konu Sahibi sabursabur
-
Anladığım kadarıyla şuan farklı şehirdesiniz ve boşanma süreci devam ediyor. Kendisini polise şikayet edin rahatsız ettiğini başka yerlerden ulaşmaya çalıştığını mutlaka bildirin.Bu süreçte sürekli para istiyor ve sürekli tehdit yada duygusal istismarda bulunuyor kumar bağımlısı her yerden engelledim ulaşmasını diye bu sefer mail atmış
Devlet hastanelerinde ücretsiz psikolojik destek alabilirsiniz. Çoğu hastanede artık psikiyatriden psikoloğa yönlendirme oluyor.Psikolojik desteğe ihtiyacım var fakat malum fiyatlar borçlar ev vs derken bir süre daha ertelemek zorundayım
Ama bazı amalar var tabbi nasıl korunucagimi bilemiyorum kendimi o kadar yanlız ve çaresiz hissediyorum ki
Bir oğlum var onu da korumam lazım
Yani bu hisle baş etmek daha zor sanki
Bir de tehdit içeren mesajlar yada yalvarmalar daha da zor oluyor
Gece telimi kapatmistim açıp
Yalvarırım yardım et yalvarırım telefonu maili ile karşılaştım
Sadece tehditi kullanmıyor şeref yoksunu duygusal olarak da o kadar çok yaralıyor ki
Zaten anksiyete ile baş etmeye çalıştıkça bu da üstüne tuz biber oluyor
Ne yüzsüz adammış. Boşanan kadından para isteyende ne bileyimŞu an boşanma davam 3. Celsesindeyim
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı çekişmeliye döndü
Ben eski eşimi iyi bir insan olarak tanımlardim ama bu kumar bağımlısı ile dönüştüğü kişiyi tam olarak bende kestiremiyorum kaçar gibi yaşadığımız şehirden gitti baska şehirde yaşıyor şu an
Bu süreçte sürekli para istiyor ve sürekli tehdit yada duygusal istismarda bulunuyor kumar bağımlısı her yerden engelledim ulaşmasını diye bu sefer mail atmış
Malum haberleri izlemek bile zor geliyor itfaiye erine zamanında çok üzülmüştüm ama şimdi kanım dondu resmen aksiyete için ilaç kullanıyorum
Psikolojik desteğe ihtiyacım var fakat malum fiyatlar borçlar ev vs derken bir süre daha ertelemek zorundayım
Belki bir kelimeniz derman olur kanayan yarama diye yazmak istedim
Merhabalar devlet hastaneleri, belediyeler ve bulunduğunuz ilin Sağlıklı hayat merkezleri. Buralarda ücretsiz psikolojik destek alabilirsiniz. Randevular çok dolu olabiliyor bazen uzun bir bekleme sırası oluyor ama belki denk getirirsiniz bir deneyin derimŞu an boşanma davam 3. Celsesindeyim
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı çekişmeliye döndü
Ben eski eşimi iyi bir insan olarak tanımlardim ama bu kumar bağımlısı ile dönüştüğü kişiyi tam olarak bende kestiremiyorum kaçar gibi yaşadığımız şehirden gitti baska şehirde yaşıyor şu an
Bu süreçte sürekli para istiyor ve sürekli tehdit yada duygusal istismarda bulunuyor kumar bağımlısı her yerden engelledim ulaşmasını diye bu sefer mail atmış
Malum haberleri izlemek bile zor geliyor itfaiye erine zamanında çok üzülmüştüm ama şimdi kanım dondu resmen aksiyete için ilaç kullanıyorum
Psikolojik desteğe ihtiyacım var fakat malum fiyatlar borçlar ev vs derken bir süre daha ertelemek zorundayım
Belki bir kelimeniz derman olur kanayan yarama diye yazmak istedim
Devlet yönlendirme yapmadı o yüzden devletten yararlanamadimMerhabalar devlet hastaneleri, belediyeler ve bulunduğunuz ilin Sağlıklı hayat merkezleri. Buralarda ücretsiz psikolojik destek alabilirsiniz. Randevular çok dolu olabiliyor bazen uzun bir bekleme sırası oluyor ama belki denk getirirsiniz bir deneyin derim
Gittiğiniz hastanede psikolog yoksa yönlendiremezler. Psikiyatr ve psikoloğu olan bir hastaneden psikiyatri randevusu alıp gidince psikologla görüşmek terapi almak istediğinizi söylemelisiniz. Ama dediğiniz şekilde oralarda da sıra vardır muhtemelen. Belediyeler ve sağlıklı hayat merkezlerini de bir deneyin. Hastane kadar çok bilinmiyor belki daha kolay randevu bulunurDevlet yönlendirme yapmadı o yüzden devletten yararlanamadim
Aile şiddet izleme merkezine başvuru yaptım orda da sıra gelmedi
Belediye hic başvurmadim denerim
Çok haklısınız ama bu parayı vermezsemadama verdiginiz her kurus oglunuzun da rizki. Sizin paraya ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmayacak . Kendinizi ve evladınızı düşünün, siz verdikçe bu mesajlar kesilmez
Neden engellemiyorsunuz?Şu an bile yalvaran msjlar geliyor son kez yardım et sifirim vb tarzında yıllarca aynısını yaptı duygusal istismara karşı nasıl dayanıklı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?