Kabus evliligim

sabursabur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
33
18
3
37
Şu an boşanma davam 3. Celsesindeyim
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı çekişmeliye döndü
Ben eski eşimi iyi bir insan olarak tanımlardim ama bu kumar bağımlısı ile dönüştüğü kişiyi tam olarak bende kestiremiyorum kaçar gibi yaşadığımız şehirden gitti baska şehirde yaşıyor şu an
Bu süreçte sürekli para istiyor ve sürekli tehdit yada duygusal istismarda bulunuyor kumar bağımlısı her yerden engelledim ulaşmasını diye bu sefer mail atmış
Malum haberleri izlemek bile zor geliyor itfaiye erine zamanında çok üzülmüştüm ama şimdi kanım dondu resmen aksiyete için ilaç kullanıyorum
Psikolojik desteğe ihtiyacım var fakat malum fiyatlar borçlar ev vs derken bir süre daha ertelemek zorundayım
Belki bir kelimeniz derman olur kanayan yarama diye yazmak istedim

Geçmiş olsun, uzaklaştırma kararı çıkartamaz mısınız?

Bu süreçte sürekli para istiyor ve sürekli tehdit yada duygusal istismarda bulunuyor kumar bağımlısı her yerden engelledim ulaşmasını diye bu sefer mail atmış
Anladığım kadarıyla şuan farklı şehirdesiniz ve boşanma süreci devam ediyor. Kendisini polise şikayet edin rahatsız ettiğini başka yerlerden ulaşmaya çalıştığını mutlaka bildirin.
Psikolojik desteğe ihtiyacım var fakat malum fiyatlar borçlar ev vs derken bir süre daha ertelemek zorundayım
Devlet hastanelerinde ücretsiz psikolojik destek alabilirsiniz. Çoğu hastanede artık psikiyatriden psikoloğa yönlendirme oluyor.

Cok gecmis olsun. Korkmanizi cok iyi anlıyorum. Maalesef günümüzde cok cok haklısınız. Ama dirayetli olmaya devam edin. Ulasamadikca pes edecektir pislik. Uzaklaştırma kararı da aldırın lütfen. Tehdit vs mesajlarını da dava dosyanıza ekletin. Bir an önce kurtulup çok güzel bir hayatınız olsun inşallah.

Kesinlikle para vermeyin tehditlerine aldırış etmeyin. Eğer tehditlerini mesajdan yazdıysa mutlaka onları da ss alın kanıt olarak.

Polise şikayet ettim uzaklaştırma kararı da aldırdım ama fayda etmedi duygusal istismarla para aldı gene o zamn ne yaşadığımı çok fark etmiyordum evden gidip uzaklaşınca zamanla oturdu taşlar ama uzaklaştirma çok da engel olmadı karar aldirmakla korunmak aynı şey çünkü şimdi gene karşıma çıksa ilk yapacağım kadese bakmak
Devlete psikolok için gittim ama ankiyete ilacı verdiler o da çok çok işime yaradı pek çok konuda iyi geldi diyebilirim

Ama bazı amalar var tabbi nasıl korunucagimi bilemiyorum kendimi o kadar yanlız ve çaresiz hissediyorum ki
Bir oğlum var onu da korumam lazım
Yani bu hisle baş etmek daha zor sanki
Bir de tehdit içeren mesajlar yada yalvarmalar daha da zor oluyor
Gece telimi kapatmistim açıp
Yalvarırım yardım et yalvarırım telefonu maili ile karşılaştım
Sadece tehditi kullanmıyor şeref yoksunu duygusal olarak da o kadar çok yaralıyor ki
Zaten anksiyete ile baş etmeye çalıştıkça bu da üstüne tuz biber oluyor

Her mesajının ekran görüntüsünü al. Telefon konuşmalarını kayıt altına al mahkemeye sunarsın.
Hattını değiş,gerekirse tüm sosyal mecralarını bir süreliğine dondur.

Eşinizle sebep ne olursa olsun iletişim kurmayın. Her yerden engelleyin.

Madde falan da kullanıyor mu? Sadece kumar mı? Şikayet edin tekrar tekrar

Ne yüzsüz adammış. Boşanan kadından para isteyende ne bileyim

Şu an bile yalvaran msjlar geliyor son kez yardım et sifirim vb tarzında yıllarca aynısını yaptı duygusal istismara karşı nasıl dayanıklı olabilirim

Merhabalar devlet hastaneleri, belediyeler ve bulunduğunuz ilin Sağlıklı hayat merkezleri. Buralarda ücretsiz psikolojik destek alabilirsiniz. Randevular çok dolu olabiliyor bazen uzun bir bekleme sırası oluyor ama belki denk getirirsiniz bir deneyin derim

Devlet yönlendirme yapmadı o yüzden devletten yararlanamadim
Aile şiddet izleme merkezine başvuru yaptım orda da sıra gelmedi
Belediye hic başvurmadim denerim

adama verdiginiz her kurus oglunuzun da rizki. Sizin paraya ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmayacak . Kendinizi ve evladınızı düşünün, siz verdikçe bu mesajlar kesilmez

Devlet yönlendirme yapmadı o yüzden devletten yararlanamadim
Aile şiddet izleme merkezine başvuru yaptım orda da sıra gelmedi
Belediye hic başvurmadim denerim
Gittiğiniz hastanede psikolog yoksa yönlendiremezler. Psikiyatr ve psikoloğu olan bir hastaneden psikiyatri randevusu alıp gidince psikologla görüşmek terapi almak istediğinizi söylemelisiniz. Ama dediğiniz şekilde oralarda da sıra vardır muhtemelen. Belediyeler ve sağlıklı hayat merkezlerini de bir deneyin. Hastane kadar çok bilinmiyor belki daha kolay randevu bulunur

Dert dökmek adina buraya yazıyorum
Çevremdeki insanlara durumu anlatmaktan çok utanıyorum
Ama işte agzimdan döküyor bazen
Yıllarca duygusal şiddete maruz kalmışım şimdi şimdi anladım
Öncelikli olarak artık para vermeyi kesmem lazım
Simdi bile yazdığı mailler de açım sin kez yardım et kalacak yerim yok vb. Durumlar dan söz ediyor
Bunlara kanmamam lazım son kez yardım ettiği gimi söyledim 10 gün önce 7 bin gibi para verdim sonra zaten engelledim her yerden maili unutmuşum
Bu ay hiç para gondermezsem ilakki tehdit şantaj vb olayları olacak hazırlıklı olmam lazım duygusal olarak
Buraya yazıyorum ki bazen yazılan bir kelime bile çok iyi geliyor

adama verdiginiz her kurus oglunuzun da rizki. Sizin paraya ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmayacak . Kendinizi ve evladınızı düşünün, siz verdikçe bu mesajlar kesilmez
Çok haklısınız ama bu parayı vermezsem
Gelip bize zarar verecek yada parayı verince bütün dertlerim bitecek artık yakamdan düşecek hislerinden kurtulamıyor im
Yani bende zor durumdayım bu paralar kolay kazanılmıyor bir sürü ihtiyaç var ama ama ama işte bu hisler o kadar ürkütüyor ki
Dun msj uyku arasında görmüştüm uyurken rüyamda tabut gördüm yani bilinç altıma nasıl islediyse ve nasıl bir devirdeysek kendimi vermeye mecbur hissediyorum
Ama yanlış fakindayim
Ayrıntı yazıyorum ki bir kelimeniz derman olur diye

Siz eşinizi daha iyi tanırsınız size zarar verme ihtimali var mı? Gerekirse ailenizden bu konuda destek isteyin boşanacağınız insana neden dişinizi tırnağınıza takıp çalışıp kazandığınız parayı vereceksiniz ki şu an mi psikolojiniz de normal değil öncelikle destek alın sonrasın da gerekirse polis ile irtibata geçip uzaklaştırma aldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…